Мучить мене одне питання. От є такий Коломойський. Він вже не громадянин України. А громадянином якої країни він є? Чи часом не тієї, громадянам якої заборонено тримати українські активи? І загалом неясно, на якій підставі він тут знаходиться? Біженець? Жертва політичних репресій? Нетранспортабельний інвалід? Пам'ятник архітектури?
У Коломойського сьогодні відбувся обшук. Чоловік сидів собі тихо, пряв пряжу (за спиною Коломойського стоїть прядка, у мене така сама є на горищі, г.Гудман не брехав, коли називав мене Коломойським і підлеглим Коломойського), а тут раптом прийшли... View: https://youtu.be/Wu5DjGcoqBY?t=191
Чекаємо екстрадиції Коломойського в США. Закон забороняє віддавати іншим державам лише громадян України. А Коломойський зараз (наразі) не є громадянином України. Народний депутат від Голосу Ярослав Юрчишин підтвердив справжність указу президента Володимира Зеленського про позбавлення громадянства Ігоря Коломойського, Геннадія Корбана, Вадима Рабіновича і ще кількох людей. https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/...pidtverdiv-rishennya-zelenskogo-50278205.html
Такого цирка я давно не видел. СБУ приходит с обыском и снимает обувь. Я прямо вижу такую картину: - Всем лицом вниз! Работает СБУ! - А вы обувь сняли? - А, точно, извините, сейчас снимем.
https://mbiz.censor.net/news/341005..._milyarderiv_forbes_yak_gromadyanyn_izrayilyu Коломойський увійшов до рейтингу мільярдерів Forbes як громадянин Ізраїлю Статки Ігоря Коломойського за минулий рік не змінилися і оцінюються у $1 мільярд. Про це свідчить оновлений рейтинг мільярдерів Forbes, у якому Коломойський тепер вказаний громадянином Ізраїлю, а не України. У світовому рейтингу мільярдерів Коломойський займає 2540 місце.
Тут два питання : якщо у бородатої бабці нема українського громадянства, а тільки громадянство Ізраіля, то чому бородата бабця щє не депортована у США? Якщо у бородатої бабці громадянство України, то чому бородата бабця ще не шиє рукавиці в українській тюрмі?
Зеленский чётко сказал - коррупционеров на территории страны нет. Если Коломойский на украинской территории, значит он не коррупционер. Если он коррупционер и в Израиле, то Израиль своих коррупционеров не выдает. Где там т.кацалапый? Он же инженер, я всё абсолютно логично изложил. Пусть найдёт хоть одну ошибку.
Медведо, ну ти й тупиш! Гарантія, Зеленський ніколи не видасть Беню у США. Друге, Україна може видати лише свого громадянина. Україна легко може відмовити у видачі людини навіть США, якщо ця людина не є громадянин країни, зіславшись банально на те, що невідоме місцезнаходження. Громадянин має приписку і формально відомо де його шукати, а негромадянин немає приписки в країні. Так що Медведо, тебе влада надула черговий раз.
Наскільки мені відомо, негромадянин країни не може знаходитися в країні більше 90 днів. - це перше. Друге, його можна видворити в Ізраїль, бо він їх громадянин.
Яніна Соколова Справа на $1,9 мільярда: Лондонский суд почав слухання справи проти ексвласників "Приватбанку" Коломойського та Боголюбова Високий суд Лондона 12 червня розпочав розгляд позову державного "Приватбанку" проти ексвласників Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, яких підозрюють у виведені з банку майже $2 млрд. Справа триватиме близько 14 тижнів із перервою в серпні і вересні. За цей час заслуховуватимуться свідки та розглядатимуться докази обох сторін. Раніше Боголюбов та Коломойський відмовилися давати свідчення в суді, не назвавши причини такого рішення. Нагадаємо, у жовтні 2019 року "Приватбанк" здобув перемогу в Апеляційному суді Лондона у суперечці з колишніми власниками Ігорем Коломойським та Геннадієм Боголюбовим. Судді вирішили, що "Приватбанк" має достатні для судового розгляду підстави вимагати відшкодування $1,9 млрд (включаючи відсотки – $3 млрд), а також відмовив відповідачам у наданні дозволу на оскарження рішення.