Колишні Свідки Єгови ?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Radistka, 6 тра 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

все це добре, але ціль людини не полягає у тому, щоб стояти на роздоріжжі, думаючи, що це свобода.

2. Radistka

Radistka Rändaj

Ну шо Ви, я не стою! Я йду ... на роботу :bye2:

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

о видите... а кажете свобода....:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Radistka

Radistka Rändaj

:))) :good:

"Якщо вас не люблять так як ви цього хочете, то це не означає що вас не люблять". Здається Маркес. У мене таке трактування "Якщо хтось вірить в Бога не так як Ви віруєте, не означає що він не не вірує взагалі" :)

• Подобається Подобається x 5
  5. Radistka

Radistka Rändaj

6. Levko

Levko Well-Known Member

Дуже слушне питання поставила п.Пластик до авторки теми!!

Слава Богу, що Ви вийшли з цієї організації, радий за Вас направду!
    Але чи можете ствердно відповісти СОБІ на питання чи Ви зараз з Богом?
    Я підкреслив слово "собі", бо не хочу щоби Ви відповідали на нього мені, чи на люди...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Подібне запитання можна задати будь-кому, навіть тим, хто ходить до церкви.
    Навіть людина, яка на 99.9% відсотків думає, що з Богом, може жорстоко помилятися. Хто сьогодні скаже: Я точно з Богом! До Бога тре йти постійно, незалежно, далеко людина від нього, чи ближче, іти у покорі і наполегливо, як дитина. А говорити, мов я вже прийшов, можна спочити не розумно і то вже є гордість, тому ми повинні бути, як діти, а не ті, які вже прийшли. Зупинка смертельною може бути.

• Подобається Подобається x 8
  8. Levko

Levko Well-Known Member

Повністю погоджуюся з Вами, п. Миху!
    Просто, для мене бути з Богом, і означає стати на шлях пізнання і пошуку Бога і, перш за все, через Його Слово!

На 100% відсотків ми пізнаємо і будемо з Ним тільки після смерті:
    1Кор.13:12 Отож, тепер бачимо ми
    ніби у дзеркалі, у загадці, але потім
    обличчям в обличчя; тепер розумію
    частинно, а потім пізнаю, як і пізнаний я.

Моє життя, наприклад, чітко ділиться на два періоди- до покаяння і після покаяння.
    До- це коли я жив без Бога і після- це коли я почав жити з Ним, шукати Його і пізнавати Його...
    Коротше, кажучи, я полюбив Його, полюбив Того, на Кого раніше не звертав ніякої уваги... До речі, про це так і написано:
    1Кор.8:3 Коли ж любить хто Бога,
    той пізнаний Ним.

Але то уже не до теми...

• Подобається Подобається x 4
  9. Lents

Lents Well-Known Member

За вас можна порадіти.
    Не мав щастя, а тепер маю. А в мене все якісь труднощі.

Про "колишніх", про тих, хто з дитинства ріс у віруючих батьків, я думаю, що вони не пожили достатньо в світі, щоб мати вибір. Світ їх манить, а до Бога прийдуть, коли попечуться.

10. Radistka

Radistka Rändaj

Свідки Єгови якраз і стверджують, що населення планети поділяється на "вівців" (то не ФК "Карпати", а всі Свідки Єгови) і всіх інших - світ ("козлів") (пан модератор - не посилайте мене в баню, то не я, то вони! :mocking:). "Вівці" - тому що слухняно слухаються наказів згори не задумуючись, потребують Пастира і собак щоб їх охороняли і гавкали коли ті відбиваються від стада. Чому всі інші "козли" я або вже забула, або так і не зрозуміла.
    І взагалі, що за блюзнірство, якщо людина є вершиною Божого творива опускати її до рівня тварин. Хто знає, принцип "поділяй і владарюй" чи не релігійними керівниками вперше придуманий?
    А давайте не будем ділити Україну на Схід і Захід, людей на "світ" і "не світ", а негрів на чорних і білих :)))

11. Levko

Levko Well-Known Member

Думаю, Ви в курсі, що то не Свідки Єгови поділили людей на козлів і овець, то Сам Ісус Христос так поділив...
    А в чому блюзнірство, до речі?

• Подобається Подобається x 3
  12. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Ну судячи з ваших дописів Ви сумніваєтесь, що зробили вірний крок, покинувши організацію в пошуках істини, чи нового життя. Ну і прагнете, самій собі довести це був правильний вчинок, хоча інша половинка Вас - мислить виключно прагматично і живе одним днем.
    От така от єдність і боротьба протилежностей.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Христос ще поділить, а СЄ поділили вже. Радістка знає що каже, бо була у їх середовищі.

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

Я взагалі того не помітив. Радістка вийшла і щаслива тим.

14. ABDURAKHMAN

я б так не сказав.

15. Nadan

Nadan Well-Known Member

А може нехай вона сама скаже? :)

16. Radistka

Radistka Rändaj

Ну як людям хочеться вірити, що я нещасна і їм це приносить моральну сатисфікацію, то що я їм зроблю :)
    Типове мислення Свідків Єгови, до речі - усі хто не вірить у Бога Єгову той не може бути щасливий.
    Усі хто тут намагається мені це довести або шукають відповідь на свої запитання, або впевненості у своїй правоті, і швидше за все самі нещасливі. Бажаю усім знайти щастя!!!

• Подобається Подобається x 4
  17. Lents

Lents Well-Known Member

Є і інша притча, про кукіль. Там слуги просили дозволу у господаря винищити на полі кукіль, але він не дав - бо багато пшениці теж загине.
    Тобто ми зараз в певній мірі можемо бачити, де кукільа де пшениця. Якщо людина цього абсолютно не бачить, в неї нема стимулу проповідувати.

• Подобається Подобається x 3
  18. Nadan

Nadan Well-Known Member

Lents, а ви свідок?

19. ABDURAKHMAN

я не писав що ви нещасна, а що не вельми щасливі.
    Я можливо помиляюся, а можливо і ні, і "где то глубоко в душе"...

20. Radistka

Radistka Rändaj

Блюзнірство у перейманні на себе Божих функцій.

13 років я проповідувала і 13 років відчувала дискомфорт від того, що
    так чи інакше завуальовано, мяко, тонко, але мушу давати людям зрозуміти, що вони не знають істини. В той же час розуміючи що все в руках Божих, що всі ми ходиим під одним Богом і ще невідомо хто куди йде, чи дійде і може дійде швидше за мене...

Who can say where the road goes,
    Where the day flows?
    Only time...

And who can say if your love grows,
    As your heart chose?
    Only time...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)