Колишні Свідки Єгови ?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Radistka, 6 тра 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

і з чим ви не згодні?

2. Radistka

Radistka Rändaj

А Ви сприймете моє сприйняття? :mocking:

3. Сергій аспірант

Звісно річ ні - тому старійшини регулярно відвідують осіб позбавлених спілкування.
    Такі особи можуть приходити на будь які зібрання свідків ЄГови

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

Позиція підлітка по суті - я все можу сам і ніхто мені не указ. Тільки коли виникають проблеми крики Мама( у вашому випадку БОже)

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я маю на увазі - обмеження спілкування з не свідками?

5. Radistka

Radistka Rändaj

Я згодна з тим що ви аж надто добре обізнані з Свідками Єгови.
    Навіщо ці дитячі ігри? Хтось тут говорив про щирість ;)

Ну .. пишіть вже у приват, щи шо :scratch_one-s_head:

Чи маєте завдання публічно мене дискредитувати?

6. Lents

Lents Well-Known Member

Ви ж знаєте місця "не залишайте збору вашого...", "не лишай того, в чому тебе навчено перше" і т.д.
    Біблія говорить, що церква потрібна. Ви це заперечуєте?

7. Сергій аспірант

ні в якому разі. Аале звісна річ якщо свідок Єгови буде проводити час в компанії сусідів алкоголіків- це схвалювати не будуть

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

На відміну від декого я пишу на форумі під власним імям . я справді є аспірантом
    і покищо не є свідком Єгови.

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

хоч збираюсь ним стати

8. Radistka

Radistka Rändaj

Доросла позиція якраз полягає в усвідомленні відповідальності і
    не кричати "мама", "бозя", "старійшина"! і т п. а сприйняти наслідки своїх вчинків і виправляти. А то знавали ми 40-а річних "піонерів", що скакали у гречку а потім приходили до старійшин - простіть-помилуйте це мене вона спокусила, і прощали! Може це позиція дорослої людини?

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Зі сторони" я не сказав би, що елітний.
    "Мав незадоволення" вимушено опинитися у їхньому середовищі під час візиту до Штатів. Старша генерація - суцільна психіатрія, перепрошую.
    Молодь - так собі. Проте під час їхньої музичної тусівки мені вдалося двох хлопців напоїти горілкою з перцем - білого американця, чоловіка українки, дочки їхньої "маман" (він, здається, просто вдавав "свідка") і чорного музиканта Дерека.
    Дереку так сподобалося, що ми приговорили пляшку, граючи у 4 руки на клавішах. :) З того моменту вони припинили свої спроби мене втягти у свою "конгрегацію". :)

'Vattka' forever! (так Дерек вимовляв слово "водка".) :)

• Подобається Подобається x 4
  10. Сергій аспірант

Ви судете інших більш жорстко ніж себе. Так ці люди вчинили серйозний гріх - але вони його визнали і розкаялись. Якщо вони тільки вдавали розкаяння( зсилка на те що спокусили вказує на бажання виправдатись) то рано чи пізно це виявиться- людина скільки загодно може обманюватиі себе і ніших але не Бога.
    Піонерами після цього очевидно вони залишатись немогли.

Важливо не те що робит хтось інший а що робите ви.

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

ви впевнені що це були свідки Єгови?

11. Lents

Lents Well-Known Member

Вони виправили свій вчинок, усе нормально.

12. Radistka

Radistka Rändaj

Елітний у їхньому розумінні. Адже вони вважають себе єдино правильною релігією у світі.

• Подобається Подобається x 1
  13. Сергій аспірант

Ви можете назвати хоч одну конфесію яка так не вважає?

• Подобається Подобається x 1
  14. Radistka

Radistka Rändaj

Запитання на біс! :)))
    Жорстоко було б якби я написала прізвище, ім'я і адресу

15. Сергій аспірант

Чи виправили - вони покажуть з часом але важливо те що вони визнали помилку і розкаялись.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Американці - і WASP, і українці (УКГЦ) вважають за норму обливати агітаторів водою і спускати на них псів (звичайно, на своїй території). А мокрі та покусані агітатори нібито радіють "зачоту".

17. Сергій аспірант

Якщо ви вважаєте прийнятним втручатись в особитсте життя людей і оприлюднювати факти які вас не стосуються - мені вас справді шкода.

18. Radistka

Radistka Rändaj

А так само здається і у церквах - прийшов, висповідався і все - вуаля!
    Так навіщо їх засуджуєте - людей інших конфесій, що вони до інших "старійшин" ходять? Чи у них "не такі" старійшини? Просвітлені?

• Подобається Подобається x 4
  19. Lents

Lents Well-Known Member

Я завжди вважала, що розкаятись це і є виправити поганий вчинок.

20. Сергій аспірант

нічого подібногою людина повинна виявити своє розкаяння і якщо вона кілька разів буде помічена в діях які суперечать християнським принципам - ні розкаяння ні виправдання їй не допоможуть

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

виправити означає - зробити усе можливе щоб його не повторити

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)