Відповідь: Колишні друзі і чому вони колишні? але до того ше тре дожити....дожити мудро...бо інакше буде дорого....
Відповідь: Колишні друзі і чому вони колишні? У мене хороша новина. Хто пам'ятає, я писала про подружку, з якою ми не спілкуємось з лютого. Так от, вона мені написала смс,а я їй, і от ми на цих вихідних побачимось, так, ніби нічого й не було. Ми не обговорювали ту ситуацію,через яку не дзвонили одна до одної. Просто їй зараз важко, чоловік утік на море (сів у машину і поїхав), вона дома вихідна ще й погода нельотна, от вона і вирішила згадати про мене. А я рада. Все-таки стільки дружили. І зла не тримаю, хоча осадок, як то кажуть, лишився. Але то таке. З часом забудеться.
Відповідь: Колишні друзі і чому вони колишні? може наступного разу і не буде а може і буде, лише тоді можна розривати стосунки річ не в цьому, річ в тому що часом навіть дуже розумні люди роблять дурниці це не означає що їх за це треба викидати зі свого життя назавжди від того щоб втнути дурницю ніхто не застрахований а з іншими варто поводитися так як хочете щоб поводились з вами ви би не хотіли щоб вас пробачили?
Відповідь: Колишні друзі і чому вони колишні? Люди, я розумію, що не всім сподобається, але може не в друзях треба шукати гріхів, а спробувати в собі щось змінити? Я, наприклад, завоював багато нових товаришів коли спробував зрозуміти, що дійсно ми шукаємо в дружбі? Кохання - в нас є, любов - теж (батьки та наші діти). Так для чого ще дружба? Нашо тратити енергію на друзів? Провівши грунтовне дослідження, я дійшов висновку, що друзі нам потрібні для розгрузки. Адже їм можна разповісти весь негатив - і знайти співчуття - адже в таких стосунках ніхто нікому не винен! Дуже вигідно, як на мою думку! Висновок - бережіть друзів, які би вони не були.
Відповідь: Колишні друзі і чому вони колишні? Оригінальний висновок. Берегти задля кількості? Для "галочки"? Чи "про запас", "на всяк випадок"?
Відповідь: Колишні друзі і чому вони колишні? ага.... дуже позитивні (конструктивні) думки.... друг не потрібен -- то й Бог з ним.... як на мене: ліпше "друзів" взагалі не мати.
Відповідь: Колишні друзі і чому вони колишні? Ліпше мати справжніх друзів, аніж їх не мати. Та ніж мати "свинських друзів", ліпше їх послати. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Відповідь: Колишні друзі і чому вони колишні? Пупере, то троха "закруто" - зовсім-зовсім не мати друзів. Бо коли друг є без лапок ("...") і без фальші, то таки легше троха живеться, коли дуже зле...
Відповідь: Колишні друзі і чому вони колишні? я так не вважаю.... дружба закінчиться рано чи пізно.... наприклад, мав я "друга" (принаймні, так мене називав)... одружився, всьо, немає "друга"... інший приклад: мав я "друга", він переїхав в інший район міста (львова) і всьо, згадує раз на рік -- на день народження, щоб горівки випити (два роки вже не згадує)... зникло те, що поєднувало -- дружба розтала... дружби немає, є товаришування.... і я не настільки дурний, щоб не усвідомлювати, що це не на завжди... коли кілька разів у спину вдарять -- забути важко... пробачати від певного часу розівчився...
Відповідь: Колишні друзі і чому вони колишні? дружбу, як і кохання, треба доглядати - "підливати" увагою, на щось закривати очі, щось прощати . тому маленьке щастя, коли доля дарує друзів, котрі є взаємними . я пробачила "маленькі" зради товаришок, але не забула. проте це не заважеє нам товаришувати. є в мене і подруга близька - вона не зрадить. колишні - тільки одна Наталка! так хотіла вийти заміж, таки вийшла за деспота й обірвала зі всіма зв"язки. Розшукати? Ось планую. а всі решта досі зі мною.