коли закохані вірять по-різному

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем маюнка, 5 бер 2009.

1. Зануда

Зануда така зануда

Щоб у майбутньому дитина могла, як ви кажете, зробити вибір, батьки повинні її грунтовно підготовувати по всіх можливих релігійних течіях і ходити на всі можливі і доступні зібрання і богослужіння, чи як? Що ви таке кажете?
    Толерантність до представників інших релігій, то добра справа, але я вважаю, що обов"язком віруючих батьків є виховання дітей у дусі тих цінностей, які вони сповідують самі. І то є звична, нормальна річ. Так має бути. І якщо тато і мама належать до однієї конфесії це чудово і значно полегшує життя родини.
    Я думаю, що жоден СЄ добровільно свою дитину в мусульманство не поведе. І не розповідайте тут казок.

Останнє редагування: 6 січ 2010
    • Подобається Подобається x 1
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

згідний з вами, але я мав на увазі саме хрещення при народжені, а семерічна дитина то метод порівняння.

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

але якщо дитина (маэться на увазы повнолытня) вибере іслам свідомо їй не перешкоджатимуть

звичайно але мова йде про релігійно розіділені родини де кожен з батьків має право ознайомити дитину із своїми поглядами і саме
    вибір між цими поглядами я й мав на увазі.

4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

ні, а навіщо? Стануть дорослими, буде цікаво - прошу дуже. А зараз не бачу в тому жодної потреби. Давати дитині вибір тоді, коли вона не здатна його робити? Краще я зараз дам їй основу, щоб потім вона могла зробити такий вибір правильно.
    судячи з
    відмінності є, на Вашу думку. Однак вирішили не обгрунтовувати. За винятком отого прикладу, котрий демонструє насправді протилежне...

можна цитату?
    не до конфесій, а до їх представників. А це велика різниця. Я можу любити і поважати людину, але ненавидіти її певні вчинки. І саме так я виховую своїх дітей.

• Подобається Подобається x 1
  5. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

я мав змогу спостерігати за цими дітьми і рівень ї хрозвитку цілком відповідає віковим нормам.
    Відмінності ж стосуються того що діти є більш відкритими у спілкуванні менше піддаються впливу ровесників.
    Але це лише мої спостереження, і статистики навести я неможу.

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

згоден але нагадую мова йде про релігійно розділені родини де діти лосить рано змушені робити вибір

а де твій аватар? :)