Відповідь: Коли хочеться піти... А чого з середини?Я буду просто глядачем.Мені не треба встрявати в щоденнісь-я живу окремо.Тому мені не нудно.
Відповідь: Коли хочеться піти... еее споглядати нудно, тре брати участь... от Черешенька зі мною може би й погодилась бо всередині не тільки буденність, там інколи ще є казка...
Відповідь: Коли хочеться піти... споглядаючи збоку буденність? а казка часом не виходить на кшталт - зміксована буденність?
Відповідь: Коли хочеться піти... Нєєа...Чесно,мені добре.Я раніше думала,шо це самовнушеніє,і шо мені пройде.Але не пройшло,і так добре.Я не бажаю нічого змінювати.
Відповідь: Коли хочеться піти... Щаслива ти, Мег, людина ! Так і тримати ! Я думаю, що інколи без казки просто неможливо. ЇЇ потрібно віднаходити, бо вона живе в нас, вона приходить ще з тих днів, коли ми були безтурботними, щасливими і легенько-вільно-відважними, як повітряні кульки, як фантазери, як винахідники чудес. Вона приходить із спогадом про Принца, маленького і сердечного, філософа і "мудреця", вона приходить із спогадом про ту зірку на небі, єдину і твою, вона приходить із Мері Попінс у вітряне надвечір"я і з летючими каруселями непритворності... Важливо лише не пропустити і не втратити її!
Відповідь: Коли хочеться піти... А коли хочеться закритися удома і нікуди не виходити, і нікого не бачити? ...
Відповідь: Коли хочеться піти... якщо “хочеться піти” — два рази головою об шафу і одразу перехочеться.
Відповідь: Коли хочеться піти... А в мене - протилежна ситуація. Не можу всидіти вдома, постійно хочеться бути серед людей. Деколи просто блукаю вулицями, щоби відчути метушню життя, оту споконвічну суєту суєт. Може, це тому, що зараз в моєму житті аж надто багато спокою і тиші... Залюбки б поділилася з кимось цією тишею
Відповідь: Коли хочеться піти... Пупере,неправда.Раз врізалася умисно головою в металеву трубу.Голова гуділа два дні.Краще не треба битися
Відповідь: Коли хочеться піти... Коли хочеться піти завжди нагадую собі, що треба буде повернутись...
Відповідь: Коли хочеться піти... От читаю ті пости і...просто читаю.Мені ж не треба нікуди ходити,а значить-і не треба нікуди повертатися.
Відповідь: Коли хочеться піти... Один фільозоф сказав "Вихід із безвихідного становища там само де і вхід". Гарна наука логіка ....
Відповідь: Коли хочеться піти... так повертатись п. Мих я теж не люблю. просто прирівнюємо всі входи до виходів - і живемо щасливо
Відповідь: Коли хочеться піти... ... тоді все вказує на те, що прийшло пробудження. Воно приходить в кінці певних відтинків життя, які є в кожної людини. І значить, що Ви готові до нового початку, до осягнення нового простору, до підйому вгору на новий щабель, - як гарно писав про це один мудрий німець... "опановувати і залишати позаду простір за простором, як музика опановує, відтворює, вдосконалює і залишає тему за темою, темп за темпом, ніколи не стомлюючись, не стуляючи очей, завжди бадьора, завжди присутня..."