В нас (100 м.кв.) взимку опалення+плита+гаряча вода обходиться в 60-90 грн. При цьому ми напалюємо так, щоб було дійсно тепло. За централізоване опалення (з батареями, теплими як вчорашній мрець) нам нараховували 350-400 грн - при цьому доводилось ще й постійно вмикати електричні обігрівачі. Хоча багато що залежить від котла. Ми вибирали більш економний.
У нас в квартирі вже нестерпна спека..відкриваємо вікно і лоджию..Приїде завтра Маська, хоч відігріється
Нас дурять рівно настільки, наскільки ми дозволяємо Хоча направду - деколи немає іншого виходу, ніж дозволити себе дурити...
Урррраааа!!! На Рясному 1 сьогодні також увімкнули опелення. В кімнатах ще не тепло, проте вже й гріє те, що нарешті в батареях забулькала гаряча водичка! Кажуть що цього року планується куди більш засніжена й холодна зима, ніж минулого року.... !!!!!!
а в мене холодніше, ніж на дворі... цікаво, якщо в такій холоднечі через невчасне включення опалення людина серйозно захворіє, чи зможе вона відсудити тисячі у відповідних органах, як це робиться наприклад в Америці..(сміх крізь сльози)
переважно сусіди не мають доступу до того. Та і перекрити кран подачі не так то просто. В моєму будинку один відповідальний пробував наполовину закрити, так такий гідравлічний удар почав резонувати що назад швиденько відкрив
А у нас вже стали потрохи підключати опалення.В першу чергу садочки, школи, лікурню.Ті будинки , що поряд з цими об"єктами вже гріються.У нас в квартирі холодно..я в куртці
Наскільки я знаю, то повинні включати і раніше 15-го жовтня (офіційного початку опалювального сезону) якщо середня денна температура тримається не більше 8-ми градусів на протязі трьох днів... але, не знаю чи дотримається хтось тих норм... дитячі заклади освіти підключають, якщо темп в приміщенні менша за 18 градусів, то точно, бо у нас в школі так завжди...