Коли важко прийняти рішення, хочеться поради...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Iriska, 7 гру 2009.

1. Darcy

Darcy Active Member

Я от думала про те, що поки немає новин з т.зв. "нової" роботи, піти на розмову з директором на "стару", а там вже як вийде.
    Чи не варто навіть на "співбесіду" йти?

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Спробувати варто! Але не обов'язково приймати одразу рішення. Подивіться яке буде до Вас відношення. Може вони там отямились, що втратили цінного працівника і тепер відношення буде інше ;)

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мені здається - не варто... Тому що іноді, коли рішення приймається необдумано, все одно вороття немає. бо залишаються заховані образи тощо... Краще обірвати все і шукати іншу роботу. Тягнути з розривом - подовжувати свій стрес.

Але це моя думка, яка може підходити не всім.

4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ну... як то кажуть, на двох стільцях однією дупою не всидиш...
    Я так думала мачи роботу побігати по співбесідах... Побігала, затвердили на декількох, але чекати коли приступати... Оскільки чекати (хоч я ще була працевлаштована) постійно відтягувалось..., то пішла спробувати щастя на сьогоднішню роботу... Щойно влаштувалась, так тоті які тягнули час одразу на купу побігли... Звісно що відмовила, бо погоджувалась на сьогоднішню з певних причин і перспектив, нехай зараз не так густо, але я стратег..., думаю більше про потім. На даний момент працюю паралельно на двох роботах, одна віддалено від офісу і приносить гроші, інша - +- на місці і дає можливості, а місяці через 2-3 буде приносити і досить хороші фінанси... Причому обидві роботи дуже гарно вяжуться, одна другій не заважають і в певній мірі дають доступ, інфу і можливість на одній використати другу... ще й заробити на цьому...

По Вашій ситуації... Як то кажуть не спішіть. На старому місці навряд знайдете щось краще ніж було, крім того..., а що буде через 3 місяці? Знову пошуки?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)