З прешим снігом!!!!!! Моя мала сьогодні з ранку як побачила у вікно, то в садок збиралася на санчатах їхати!!!!
А я хочу снігу...багато-багато-багато...але і морозцю обов'язково, бо буде хляпа... Люблю посидіти на улюбленому підвіконні, з горнятком теплого малинового чаю і спостерігати а тим як падає густий лапатий сніг...
Я б теж хотіла посидіти на підвіконні.але...не поміщаюся) Щось я теж скучила за сніжком...а прийдеться мокнути під дощем
о то було б дуже добре. Я люблю на лижах покататись. ---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ---------- В нас сьогодні падає сніжок, лапатенький такий, температура зараз на дворі +1
Спробую вбрати малу надвір... Слякоть,паскудство...жижа під ногами... І то ще з 4 місяці того...блін...
Заплаканная осень, как вдова В одеждах черных, все сердца туманит... Перебирая мужнины слова, Она рыдать не перестанет. И будет так, пока тишайший снег Не сжалится над скорбной и усталой... Забвенье боли и забвенье нег — За это жизнь отдать не мало. Анна Ахматова