Я помилилась, то буде неділя. Маю чоловіка ввечері додому відправити, тому можу зустрітись лише в годинах обідніх, посидіти до 16ї. Зустрічаємось в неділю о 13й, чи в інший день чи як?
Блін, ну так не чесно!!! Я теж хочу!!!! Може ви десь в мій район приїдете і я зможу на годинку вирватись!!!!! Іро, але я тебе все рівно чекаю, ти пам'ятаєш про це?
вже нема Від вчора в Польші.... Файно вам посидіти! Хотілося б з вами, але на жаль відпустка не вічна
дівчата, якщо надумаєте - дайтесь чутись, будь ласка. сьогодні о 22 потяг. зустрінусь з Вами залюбки. Нірванко, Іспаночко - вас особливо сподіваюсь побачити. про всяк випадок - 097 696 25 23 ---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ---------- хотіла виправитись. не ЯКЩО,а КОЛИ (і чимскорше) єдине що - завтра до обіду буду в Крехові. тому краще би на неділю) але там вже як скажете. Христос народився!
Супер! В суботу в нас гості, не можу Створила нову тему для цієї форумівки - http://for.lviv.ua/showthread.php?t=53886
Я так тихенько спитаю: а форумівки на ЛФ бувають як часто? За майже півроку ніхто більше не спробував зібратися?
А ось з відпусток повернуться в "гніздо" тоді й форумівки почнуть збирати. Ви маєте бажання прийти на форумівку?
Да! Коли наступна форумівка???? Народ! А нє пара лі нам!!! Викурити трубку миру Випити пару келихів пива чи ще там чогось!!!
Іду тєму робити...я тут дещо пригадала ---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:56 ---------- ОСЬ ТУТ
Йой, давайте знову замутимо здибанку? Але давайте десь біля якогось супермаркету, або в самому супермаркеті, шоб було не далеко до продуктів загального вжитку та :smilec: а також, щоб не змерзнути.