Так під аркою нецікаво. Під шаленою зливою - цікавіше, а ні?. Ромку, дружина була права.. Ваша кава таки термоядерна (це просто дещо пізніше розумієш) але тим краще, довше пам'ятатиметься ніж звичайна. p.s.А під аркою коли збираються кияни, то часом жартома кажуть "під ярмом", бо так колись приїжджі з села назвали її, не відаючи про влучність метафори щодо "арки дружби народів".
Форумівка буде завтра (в суботу). Зустріч під конем короля Данила о 17:00. Запрошуються всі бажаючі!!! Якщо хтось запізниться, прошу дзвонити до мене на номер: 098 6359859. Іра. До завтра!
А хіба десь узагалі планується?Як показує статистика ,-форумівки,то вже не модно....треба вигадувати якусь цікавішу замануху,наші люди важкі на підйом, а ше хочуть залишатись інкогнітус-хомос.....
Не так вже й важкі. Просто банальне пиво вже не приваблює, а на щось відважніше нема відваги. ) Ну й можливостей. )
Я б казав, що рівень банальності визначають учасники. Нє? Не знаю, про коку статистику Ви, а замануху - лєхко! Закалатаєм Вечір поезії! Полковник декламуватиме в Криївці Маяковського. А далі дасця чути... ---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ---------- То най си залишають ін когнітус... То їх проблеми.
ІМХО, замануха і банальності тут ні при чому... якщо в людини є можливість зустрітись, то вона піде на форумівку тільки на основі бажання побачити і поспілкуватись з тими, хто там буде... чи буде там пиво, медовуха чи дуст... ..от приміром я би хтіла завидіти borkhes'a, подивитись йому в очі і послухати шо він мені скаже, або самій щось сказати
То зайдіть в Салун, подивіться... http://www.youtube.com/watch?v=KH8dd7IzTr4 ЗЫ: там і наслухатися можна...
Я зараз шось скажу, а мене поб’ють. Закидають, чим під руку потрапить... Я вже декілька років зустрічаюсь з форумчанами неіменованого форуму, декілька років, декілька разів у рік. За банальним пивом, переважно. Нам ЗАВЖДИ цікаво. Людям, котрим є про що поговорити, вистачить сидіти коло банального пива. Людям, котрим нема про що поговорити, і котрі звикли, що їх хтось буде бавити, нема сенсу зустрічатись. От вони й не зустрічаються. Ті, котрі дотримуються іміджу інкогніто мене не цікавлять - я не вірю у їхню щирість. Ні, це, що я пишу - то не волання "Переконайте мене у протилежному!"
Може це не зовсім до цієї теми... ...але може і до цієї,як подивитися Завтра,о 22.00 в Церкві св.Онуфрія,відбудеться Подячна Служба Божа.Опісля,на монастирському дворику біля Церкви,буде "солодкий стіл" з чайочком. Гарна нагода для зустрічі?
Маюнка буде у Львові 8-10 січня, Вікторіс десь там вже є, Аліаска, ну і Нірванка буде з 5-го.. Є бажаючі зібратись 9 січня? Це буде субота.