А далі ніц. Певне, 5го червня нафорумілись багацько... Більше того, не сама, а з чоловіком, тобто, ще з одним форумчанином, правда, він більше чітатєль...
А далі Un.Known створює тему, в якій вказує коли буде ві Львові і коли має бажання/можливість зустрітись, бере з собов мого тьоску, чимчикує до Львова, а ми вже підтягнемось
В понеділок 12-го липня (тобто післязавтра) планую провести увесь день у Львові. Тож, якщо хтось з форумлян має вільну годинку - радий буду зустрітися в реалі за бокалом Львівського... чаю на крайній випадок
Я буду однозначно. Незалежно від кількості. А, може, й сам. Першу половину дня планую відвідати якісь цікаві місця, а після третьої-четвертої години можна посидіти десь. (доречі, що слід побачити у Львові? Знаю, що є тема така, та напишіть в приват самі основні - не хочеться фільтрувати безліч повідомлень.)
Ну да... Я во...теж... Вийшов на Хрещатик...стояв,стояв... і ніхто з киян-форумлян не прийшов....на Хрещатик.... і так щодня... Треба буде до арки підійти...
Таки правда. Не гірший явно. От сиджу зараз на Високому Замку. Краса неймовірна. Не хочеться й спускатись донизу. Та й часу ще вистачає. Потяг на Київ аж в 22:40. ---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ---------- Я тут ще зранку. З 9:30. Якщо надумаєш: 0971452385