Что решили-то? Будет форумовка в субботу? Чтоб знать, ехать ли во Львов, чтоб не просто туда-назад прокатиться
Я приеду Вот только как главный опоздатель ровно в 4 не обещаю P.S. Разве что сестра из Питера раньше вдруг прилетит, но если что, заранее напишу :flag_of_truce:
Швидше за все буду,але напевно не дуже довготочно ще сказати не можу, бо власне якраз з"ясовую плани на вихідні.Але Нірваночку побачити дууже хочу
Хто не встигає - четвер, 3-го вересня, 18-30... Наспівуючи: Пусть жираф был не прав, Но виновен не жираф, а тот, Кто крикнул из ветвей...
На ДП якось активніше з обговоренням форумівки. Вже і фотофорумівка збирається.. Відбудеться 3 вересня, як писав Левандівка. Тільки от мабуть на 17:00. Є такі, хто не може в четвер і хоче прийти в суботу? Бо от не знаю чи буде дві, чи тільки в четвер..
Так, і цілих ДП, і тільки окремих жінок (вишивальниць/годувальниць/плануючих мам). Вони просто ЛФ не запрошують..
Полковник здивований?! я б теж на місці форумлянок ДП не запрошувала ЛФ, якщо б почула, що їх називають БФом
Не получается в субботу Утром гости со Львова приедут, развлекать буду. Планирую хотя бы в четверг попасть на форумовку