А якась загадкова пані (Alias - вигадане ім'я). Такі не раз класні костюмчики показують на всяких подіумах, типу люди, одягнені в газету. А Ви може спробували б тканину із знаками питання знайти і отакий "невідомий" костюмчик і пошили (як варіант ) Найлегше у виборі костюма, певно, було б адміну. Ясно з пляшкою чого можна було б прийти на форумівку. Найважче, ТАК мені здається, було б пану Левандівці. Тяжко, певно, в одній особі представити весь мікрорайон міста.
мені до коня ближче добиратися...мене ж ніхто не підвезе на катафалку)))) П.С....ото вже чорний гумор...
Та ми тебе з Мертвим на катафалку хоч до коня, хоч куди..і не тільки тебе.Ой,як уявила..по нічному Львову їде катафалк , а на ньому і мавпи і багіри . і сині іриски))
Підходить хлопець до дівчини і каже:"Я бачу що ви чекаєте принца на білому коні?!". Дівчина : "Чекаю. А що?" Хлопець:"Ну ось, я прийшов!" Дівчина:"А принц тоді де?" )
я теж вважаю, що треба навпаки - ховати повідомлення по темі під значком "зануди та педанти" - але таки до мудрих думок адміністрація форуму зазвичай не прислуховується. Тобто адміністрація демонструє бажання таки в майбутньому керувати форумом адекватно, та я так і не зрозумів - коли?
Я скликаю наступну форумівку в Нью Йорку 5-го вересня в ресторані Три горнєта, на першій авені і четвертій вулиці.
Щойно по каналу "Культура" був репортаж про львівську кав"ярню. Хто дивився - підкажіть, що то за кав"ярня і де вона знаходиться ?
ви ся з мене знущаєте? хочете би я пішки йшла на тоту авеню?? п.с. форумівки і Нью-Йорк... мої любові...