та в кожної жінки багато інакше нема їй радостіто я так, щоб нараз не попали Левандівко, чим би жінка не тішилась - лиш би була щаслива і правильно робите. Во я беру одну більшу, складаю в не габаритніші речі і ще одну маленьку, де скидаю дрібязок
То точно, от деколи питаю Колю, чи гарна та чи інша в мене сумочка, він каже шо гарна, а потім додає: сказав би шо негарна, треба було б іншу купувати! А я беру лише сумочку (там є все крім порядку), і косметичку (через що в мене і сумочка тяжкою здається).
це в яблучко... але хіба ж то до нашого Львова... Як казала моя знайома-дизайнер пару років тому "З того як Львів ходить вдітий вся Європа сміється" тим більше кожна людина переконана, що в неї є смак, і хто робить як вона - молодці, а хто ні - несмак
та ми також просто якщо взяти до уваги конкретну людину... в неї є свій смак і вподобання... і люди що її оточують - певний відсоток, скажімо 80% скаже, що це клас, а 20% - фу... и навпаки... не має значення чи всі ці люди розуміються що файне, а що ні, в них є своя субєктивна думка, від якої ніде не дінешся, бо вона їхня... а те, що саме є смак, а що несмак теж субєктивна думка того, хто має вплив і диктує свої правила в цих питаннях.. а ми лиш підтримуєм ту чи іншу позицію, бо придумати щось нове нам або нецікаво або неможливо - то треба мати творчу натуруі талант до того
Кхи, кхи.. Збираюсь до Львова.. Попередня дата перебування 20 серпня - 5 вересня.. Хтось ще планує приїхати до Львова в той час? Питаю в іногородніх, бо з львів'янами, що постійно у Львові, простіше домовитись.. Коли буду знати точніше дату приїзду, то будем думати за зустріч, га?