і було так. ми собі здибнулись... сіли за столик говорити. спочатку нас було 4. пупер мавпусик і я си дуже перепрошую...ще одна форумчанка. просто щось не можу нік згадати потім прийшов Пан Левандівка а потім Пані Мар,яна.. (я так все пишу?) зі словами "не фотографуй мене я не фотогінічна" прочекавша "5 мінут" приїхав Мартіні!) (вперше бачила тому радость то какая)) і дав щось Левандівці у Кульочку))
а потім обдарував пані Мар,яну) і пана Пупера!) далі було таке... прийшла Іспанка... та Леді Опіум і ми потопали в Хату... де Пупер почав складати список хто що буде пити!) і ми чекали...))
і дочекались) а то фотка спешл для форуму)) то вже дехто випив гальбу пива)) а потім. прийшов такий Пан..думаю самі знаєте хто!) і на закуску) одна єдина фотографія зі мною) далі буде)
а Мавпусик гарна є!) і збулась її мрія...фото з Пупером!)) і хлопці нас пригощали чарною і дуже смачною кавою!) ну а це....ну ви бачите)) хе хе)
Ну, подумаєш, билися ложками, не по чолу ж. :pull-pigtails: Дякую всім за гарний вечір і Настінці за гарні знимки (я таки не фотогігієнічна ).
Ну..ненада! Глянула перші фотки і вже надумала роздавати комплімани, а тут така самокритика! Дуже пасує нова зачіска! Кульні окулярки Ну, коротше, все супер - і нема чого на себе наговорювати!!! Якби мала чим, то би гризла локті...
Порушення правил обгону і зустрічного роз'їзду, безпечної дистанції або інтервалу, розташування ТЗ на проїзній частині штраф 425-510 грн я би квитанцію левандівці вислав, то він руками сильно махав "сюда, сюда!"
Ніфіга! На фото добре видно, що "виїзд" спричинено пішоходом... Я махав сигнал "уйо!...". Голуб, що теж зафіксований на фото, сигнал зрозумів вірно...
Ничо, я себе на компе сохранил : ) А супермодератору за проведение келейной, тайной форумивки без информирования форумчан - поставить на вид. А в следующий раз и партбилет на стол положить можно : )