Протягом місяця починаючи з 3 червня можу в будь-який час...тому коли більшість визначиться з датою я пристану до будь якої години, дня і часу доби...
на жаль, вихідні - присвячені сім.ї хоча 13 червня в сб я б із задоволенням подалась до лісу, до природи правда виникає питання з добиранням..
Отже, я у Львові. Хочу сьогодні по Львову походити. Чи хтось зі мною погодиться кавувати десь коло 18-18:30?
Най всіх жаба тисне. Марія, Багірка, Мавпусик, Леді Опіум, НастІнка, Афтер, Пупер і я нині провели імпровізовану форумівочку. Дописано: і, звичайно, Іспанка! (а як без неї)
levandivkо-в саме серце!!!вмієте людей "добити"....а поправді,заздрю Вам усім білою заздрістю...може маєте фотозвіт?
І мені так здається...Але когось забули назвати, а когось закликати.... Пи.Си. І чого я аську не включила, га?!
ТАКе скажете... Звичайно ж без Іспанки не могло обійтися. Дописав. :agree: І не лише Ви не були зв'язку... Фото НастІнка обіцялася представити.
о так)) зара от засідаю за фотографії!) і буду тут викладати усякі компромати і гарні фотографії наших чудових формучан!)) ждітє. думаю коли почаклую то викладу