Ми сьогодні пізно зустрілися і рано розійшлися. Але було файно! Я дуже рада була побачити Уку, Левандівку та Іспанку! А левандівка був такий "пацанячий пацан" Навіть не впізнала його спочатку.
Так, нарід, я буду у Львові з 5 по 20 червня. Не знаю, чи зберуться люди на форумівку, щоб побачитись і пабалтать зі мною, але на каву піду зі всіма бажаючими з величезним задоволенням. Коли буду мати час - сказати зараз не можу, але, думаю, що один вечір я зможу провести з вами. Дата - за вами, вельмишановні та вельмиповажні форумляни.
Ах, Наталочка про мене не забула... сми вас файно стрінем кава то вже особиста справа кожного, але форумівочка "мусє бить"
Дівчата, якщо не будете мати з ким дітей залишити, то приводьте з собою. Якщо будуть діти, то треба буде збиратись в місці де не курять і де є можливість з ними посидіти. Ну і час зустрічі прийдеться підкоригувати.
Форумчани та форумчаночки,то коли здибаємось?в понеділок вже літо,замовляймо погоду,чекаймо Марію та -на природу...колииииииииии??????