Нє...я,то ясно....Левандівка...теж... Сявич...вупше...пару днів..ше не встиг примелькатися... Ука...во тільки-но..з’явилась...
Нєнині ніц такого не було,але...ОООО!!Людииииии,я всьо зрозуміла..до мене тіки шо доперло..знаєте,чого нині офіціантка десь разів сім кидала на підлогу піднос з посудом?????ТО ВСЬО МИХ!!!!!!!!Він нинька був полтергейстом!!!або домовиком!!!Або..або..або привидом!!!! А ше мені нинька після форумівки чорний кіт дорогу перебіг
Жаль, що на форумівку так і не прийшла. Забагато всього понаставалося і не було навіть малесенької можливості "паучавствавать" Але чекаю на фото!!!
Тихо... Ромко вже дістав за вчорайшу форумівку... Цікаво, коли Настінка зголоситься в темі. Наспівуючи: А ты опять сегодня не пришла А я так ждал надеялся и верил Что зазвонят опять колокола И ты войдешь в распахнутые двери Что зазвонят опять колокола И ты войдешь в распахнутые двери Перчатки сымешь прямо у дверей Потом положишь их на подоконник
та мені нема чого приховувати, я лише констатую факти і роблю компліменти "без задніх мислєй".. так і передайте небайдужим...