Ню-ню..Тринайцяте число не за горами,тобто завтрасподіваюся,що під конякову хвостяку припруся не тіки я(бо шо то за форумівка буде -ти да я,да ми с каньом )Нагадую,17.00 під хвостякою коняки Данила Галицького.О!Хто буде?
еееее.... вже цілий вечір думаю йти чи не йти... і коханий переживає.. боїться, що мене можуть вкрасти
Хай прийде з Вами до коня, подивиться на банду львівського форуму і вирішить чи пускати чи ні (а всі решта мають зробити дружні фейси )
та він взагалі виявив бажання прийти зі мною, щоб зі мною хоть хтось був заодно і шоб ще хтось крім мене ковиряв ногою землю і соромився...вотакво
Хай приходить! От Надійка приходила з чоловіком.. І напевно йому навіть цікаво було, бо не раз приходив . Хочу затягнути свого чоловіка на форумівку в березні, якщо приїдемо з ним. Але він встидається, каже, що скучно буде. Але він не боїться за мене, бо довіряє компаніям, з яких когось знає сам.. Завше питає як іду кудись без нього - а хто там буде з тих, кого знаю? (я його з Левандівкою познайомила, тому на форумівки кажу - там буде пан фотограф, якого ти знаєш )