Коли народився Ісус?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем sitech, 23 гру 2013.

1. Forpost

Forpost Стоїк

ласкаво просимо до Залу Царства! ПиСи кожен ,хто щиро вірує, якщо навіть не прийде до залу царства, але прийме те, що написано в Біблії -спасеться ПиСи ПиСи ту був хлоп який обіцяв всім спасення,ну і де він? а я з вами від часів Лілі Романової; ПиСи 3 хто не знає ,тоді був розквіт ЛФ

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

а шо в школу не ходили ,дядька Гугла не питали, чи забанили Вас там, хіба інкорпоральне запліднення не "воплочення " що такого складного ви вбачаєте для Бога? якому не тре пробірки

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

злийтесь з теми ту вуйки вогорять

2. vov66

vov66 Well-Known Member

Я про це саме і кажу. А первосвященники виконали наказ Єгови (Яхве):

Євангеліє від Луки:

Глава 22
    2 Приближался праздник опресноков, называемый Пасхою,
    и искали первосвященники и книжники, как бы погубить Его, потому что боялись народа.

Глава 23
    4 Пилат сказал первосвященникам и народу: я не нахожу никакой вины в этом человеке.

23 Но они продолжали с великим криком требовать, чтобы Он был распят; и превозмог крик их и первосвященников.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олю, панове, знову і знову приходять на думку слова Яворівського на Першому зїзді Руху - що ж це ми за народ такий?
    Вчора президент Ірану, одної з найбільш фундаментальних ісламських країн, привітав жителів Ірану, як християн так і мусульман, з Різдвом Христовим.
    Одна з наших медсестер є СЄ. В останній день перед Різдвяними канікулами підійшла, обняла мене і привітала з Різдвом Христовим.
    Бо це є цивілізація. По крайній мірі, вже ніхто в світі не заперечує, що Христос свого часу народився.
    Я, наприклад, вірю, що до Єгови можна прийти ТІЛЬКИ через Його Сина.
    Але, якщо хтось в нього не вірить як в Сина Божого, а рахує його за пророка чи просто як теслю з Назарету, а чи думає, що через певну інституцію в Нью Йорку можна прийти до Єгови, прошу, поважайте віру мільярдів християн.
    По крайній мірі, в ці дні. Беріть приклад з цивілізованого світу...

• Подобається Подобається x 2
  4. Forpost

Forpost Стоїк

Розм"якли від ікорки на сніданок...не можна служити Єгові і Мамоні ....думаю цитувати Письмо не варто

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

стукайте і відкриється

5. friz

friz Well-Known Member

Ісус не навчав людей іти за іншим богом, а тільки за Всемогутнім Богом Єговою, Творцем.

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

Ісус ніколи не йшов проти Єгови, натомість говорив " Не подумайте, ніби Я руйнувати Закон чи Пророків прийшов, Я не руйнувати прийшов, але виконати."

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

Якось ті богослови ускладнюють все не простіше, як у біблії "Ось діва в утробі зачне, і Сина породить, і назвуть Йому Ймення Еммануїл, що в перекладі є: З нами Бог."

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

Мені цікаво ,чому є так багато різних свят признгачених людьми для апостолів, різних святих і Ісусові присвятили багато свят, а для Єгови чомусь не находжу. Невже Бога ніхто не любить?

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Не коректне питання , якщо я шукав би собі славу , то розмістив би свою фотографію принаймі і показував свою праведність. А за добру справу ще раз скажу, якби Ісус хотів щоб ми відзначали Його день народження , то це було би записано у біблії. Амінь.

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

Брехня.

6. Pedro

Ніколи в житті не брехав. І вам не раджу. Тим більше вашому бруклінському антихристу.

7. friz

friz Well-Known Member

До Єгови веде дуже вузенька дорога, це дорога, яку показав Ісус своїм прикладом , щоб ми ішли Його слідами, а ви кажете Нью Йорк, брешете мабуть.

8. Pedro

Погано знаєте Писання. Ісус: Я є дорога, правда і життя, ніхто не приходить до Отця, як тільки не через Мене.
    Бо нема іншого Імені під небом, яким би могли ми спастись.
    Де тут згадується бруклінський антихрист?

• Подобається Подобається x 1
  9. friz

friz Well-Known Member

Я тільки про Ісуса І про Бога писав, де у моєму дописі написано, що дорога до Єгови через Бруклін?

10. Pedro

Ну як, адже ж тільки "помазаники" (невідомо ким) прорили канал до Бога. Чи вже відрікаєтесь від цього твердження?

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вигадайте, якшо Трійці вам не вистачає.

12. friz

friz Well-Known Member

Де я таке стверджував? А вас попрошу не відходити від теми, пишіть якщо маєте щось по темі.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

так і робите: краще це робити, а ніж це... Чи ви себе не читаєте?

якби Ісус не хотів щоб ми відзначали Його день народження , то це було би записано у Біблії. Амінь.

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

самопомазаники.

14. friz

friz Well-Known Member

якби Ісус не хотів щоб ми відзначали Його день народження , то це було би записано у Біблії. Амінь.

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

самопомазаники.[/QUOTE]

Мих у біблії так і написано, Івана 5:41. Ісус не хоче слави вїд людей.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто славити Бога непотрібно, так?

16. Pedro

Ви мене маєте на увазі? Дух брукліна мене шпіонив? Щось помилився їхній дух. Мабуть були в нетверезому стані і не туди попали.:mocking:
    Бо я мав на сніданок як завжди, корнфлекс з молоком і каву.
    А про мамону я не зрозумів. Хто це служить мамоні? Якщо я, то знову не в ціль. Заробляю на життя нелегкою працею. І хоч трохи більшої суми грошей не мав ніколи в житті.
    Не судіть... Чи тих слів башта не пише?

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

Миху, в цьому слові дуже великий зміст. Хоча то суща брехня, бо ніхто їх нічим не мазав.
    Але бачите, яке воне надають малесеньке значення тому факту, що, як співається в колядці, Отцівське слово зодяглося в тіло?
    По-друге, чому вони заперечують що Христос воскрес в тілі?
    Не здогадуєтесь? Бо тіло - то вони. Помазаники. Які називають себе єдиною на землі церквою. І тому вони мають канал до Бога.
    А Христос? Це ангел. Який вже прийшов на землю в 1914 році. "Духом", як вони кажуть.
    Не хочу більше про ту єресь говорити. Бо для мене сьогодні одне з найбільших свят року.
    Тож краще ще раз скажу - слава Ісусу Христу!

Останнє редагування: 25 гру 2013
  17. yasam

yasam Well-Known Member

проте жидовствуючий, нє?

18. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Будь-яка пошукова система висвітлює "пшеницю" та "кукіль" у результатах. Новачкам важко їх розрізнити

19. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Президент - це політик, тобто свого роду повія. Таким привітанням він порушив норми ісламу,Які забороняють відзначати свята кафірів(невірних) і вітати з ними когось. Виняток суфійський іслам Середньої Азії, але він у особливому становищі і має постійно лизати одне місце владі і православним.
    За подібні дії так СЄ треба було б іиключити, але враховуючи те що ви не розбираетесь в релгійних течіях і любите казати неправду, явам не дуже вірю.

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Якби Бог давав вказівки по кожній справі, то замість Біблії ми мали б величезну бібліотеку. Натомість він залишив принципи.якими ми можем керуватись і приклади людей яківірилив Єгову і довіряли йому.

1)Євреї не мали права влаштовувати свята на честь Єгови, без вказівки - один раз вони так вчинили - випадок із золотим телям. Закінчилось це стратою величезної кількості людей.
    2)Євреї не мали права запозичувати звичаї язичників.
    3) Ті самі принципи стосувались і християн.
    Жодний християнин при здоровому глузді не долдумався б шанувати Бога звичаями, якими він раніше шанував демонів. Це приблизно те саме, якби ви привітали ветерана війни вигуком "Хайль Гітлер".
    Ну християни не придумали нічого кращого, ніж шанувати Христа сатанинськими звияаями і ритуалами.
    4)В часи перших християн евреї взагалі не відзначали днів народження, а язичники святкували тільки дні народження вельмож. Звичай цей пішов від того, що фараон і імператор вважадлись божими синами і богами.
    5) Якби християни святкували Різдво в 1 столітті, то робили б це за еврейським місячним календарем, а отже датат Різдва була б плаваючою, як і дата Пасхи

Педро щось там казав процивілізований світ. Так ось цивілізованний світ мав Христа десь, всі чекають або Санта-Клауса, або гарно првести час з родичами, або тупо пожерти. Хоча зараз вже і Санта-Клауса з Різдва витісняють. Анекдот, але різдво святкують навіть японці, які дуже далекі від християнства.
    Я звісно не перешкоджаю іншим робити людям, те що вони хочуть. Але сумління не дозволяє мені вітати людину з тим, що вона чинить гріх. Виж напевно не будете вітати мужика, який щойно вийшов з борделю з чудовим оргазмом? І напевно не будете бажати чоловікові ,якийзібравсяв бордель - гарно првести час. І чомусь ніхто неверещить, що цене цивілізовано. Нецивілізовано вимагати поваги, коли самі не поважаете інших. Вам ніхто не перешкоджає святкувати, але ж не вимагайте щоб кожний вас зцим святом вітав іне ображайтесь, якщо хтось вас з ним не вітає.

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

еее, взагалі то на честь теля то було зовсім не на честь Ієгови, за що "доброзичливий" і прогеноцидів ....

а де твій аватар? :)