Я радий за вас, тільки не знаю чи Він вас запросив і повідомив вам дату народження. Думаю Ісус був би більше радий, якщо би ми виконували волю Його Батька. Головне не то, як Ісус зявився на землі, а то що Вони разо із Єговою зробили для нас людей. З повагою до вас.
Фарисейство чистої води. ---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ---------- Головне яка дата народження, та?
Навіть засцали, розбудили Месію "Ми гинемо,а ти спиш" а він каже "Не сціть,Я з вами" Надіслано від мого GT-I8190, використовуючи Tapatalk
Йой ,не прибіднюйтесь, всі ту знають ,що ви головний фарисей ЛФ Надіслано від мого GT-I8190, використовуючи Tapatalk
Давайте подивемось правді в очі. Ісус ніколи не шукав слави від людей а тим більше, щоб Йому поклонялися. Ось Його слова: « Так само й Син Людський прийшов не на те, щоб служили Йому, а щоб послужити, і душу Свою дати на викуп за багатьох!» Матвія 20:28.» Від людей не приймаю Я слави» Івана 5:41. Ісус і Себе ніколи не славив» Як Я славлю Самого Себе, то ніщо Моя слава. Мене прославляє Отець Мій, про Якого ви кажете, що Він Бог ваш.» Івана8:54. А що люди роблять назначають дату і без дозволу Господаря роблять празник для Нього, бо вони так сильно Його люблять. Ось це і є фарисейство, таких людей Ісус ганьбив, вони показували свою любов до Бога на людях , а між собою любові не мають. ---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- Із біблії прочитав. ---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ---------- Добре не буду. А ви мені скажіть, для Бога , яке свято ви святкуєте? Запитання для всіх.
коли людина робить добру справу, а ви кажете, що краще робити іншу добру славу, то на чию славу ви то говорите? Чи не на свою?
день смерті! а шо не так ?нема того в Біблії? того головного заповіту Месії,котрий погодився на викупну жертву за всіх нас, ави то не оцінюєте,не виконуєте, плюєте на то
Згідно Тори, Єгова наказав знищити пророка, який буде йти проти нього. А Ісус Христос був тим самим пророком - його мова про Єгову: СТАРИЙ ЗАВІТ – це змінена для неюдеїв ТОРА!
Вов66, ви є зразком нерозуміння Святого Письма. Отець фарисеїв був Бог - Отець Ягве. Але по мірі того, що вони вели життя дволике, стереотипне і грішне, їхнім батьком став диявол. Батько є тих дітей, які його слухають у духовному світі. Саме тому Ісус їх так назвав і сказав хто їх батько. А ви тут цілу теорію розвели. ---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ---------- ну ще щось придумайте, пане нефарисею.
Це слово добре пояснити можуть тільки богослови: http://poradnyk.ucu.edu.ua/theological-comments/body/