Коли начальник хоче забракувати вашу відпустку!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Nadin, 16 лип 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Коли начальник хоче забракувати вашу відпустку!

Спасибо на добром слове

2. Forpost

Forpost Стоїк

Не хочу злорадствувати ,бо наша точка зору з Паном afterstep премогла,але ось приклад мімікрії юристів,про яку я говорив.
    А пані Дані здорової вагітності і успішних родів.Дитинка буде мати розумну маму

3. Nadin

Nadin Well-Known Member

Ну нінадо, з вересня не покладаючи рук.
    Знати своє право нікому не помішає, і коли знаєш, що за тобою закон, то набагато впевненіший у позиції. При розмові мені дуже пригодилися всі поради, і знала, де пусте залякування, а де варто правильно зреагувати.

Нікого не слухайте, ви всі молодці. Ще раз дякую за підтримку.

• Подобається Подобається x 2
  4. Відповідь: Коли начальник хоче забракувати вашу відпустку!

Хочеш у відпустку: надішли на телефон свого шефа СМС зі словом "ПІД...С" і відпочивай в своє задоволення...:dance:

5. Forpost

Forpost Стоїк

[ quote=Дана;105273]18.07.2007, 18:35 У Надін(слава богу у неї все вирішилося полюбовно) не було оформленої декретної відпустки і оформленого листка непрацездатності, на підставі чого бухгалтерія мала приєднати її щорічну відпустку до декретної? Якщо декретної ще немає в помині quote/]
    [ quote=Nadin;119476]14.08.2007, 10:32Це ше не все, я 5 хв. дивилась на те як мене відправляють в декрет, то -вже, то через 2-3 тижні, так щоб завідуюча не прискіпилася, тільки не правду[/quote] ну то хто виявився правий ми з паном afterstep чи теоретик_юрист буквоїд Markell

а де твій аватар? :)