Коли начальник хоче забракувати вашу відпустку!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Nadin, 16 лип 2007.

1. Nadin

Nadin Well-Known Member

Відповідь: Коли начальник хоче забракувати вашу відпустку!

Дякую всім за поради. Сьогодні мене викликали на роботу і пішло, але моя взяла. При тому, що я вагітна ніхто навіть і не згадував, почали, то за пів року робиться, ти ше рік не пропрацювала, короче без тебе все завалиться і ми не вижевем. Я почала підгравати, та ви так не переживайте я туди і назад. Вони як завжди в шоці, але я була впевнена в своїй позиції і тому нічого не доказувала, і вони здалися. Але на другий день після приїзду зразу на роботу, а то помрем, хі-хі-хі!

• Подобається Подобається x 2
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

успіхів ;)
    вітаю ;)

3. zet

zet Дуже важлива персона

А у нас регулярно у всех нет всего отпуска. Выход один - женить начальника, да вот он никак не хочет... :sad:

4. Forpost

Forpost Стоїк

приєднуюсь,а юриста ми все таки спільними зусиллями взули

5. Forpost

Forpost Стоїк

жисть єто вам не буковки читать

6. Капітан

Капітан Well-Known Member

Купите ему билет на гей-парад, в первом ряду...

• Подобається Подобається x 2
  7. afterstep

а ви, як дізнаєтеся про гей-паради у вашому місті, підіть таки гляньте... чи бува участі не приймає...
    Хоча, думаю, в курилці мужики доволі часто саме так його називають... В нас все начальство - голубі, навіть якщо помаранчевими прикидаються...
    --
    Капітан встиг раніше ;)

8. Forpost

Forpost Стоїк

Ви маєте на увазі П......си,так то ж любя ми їх так звемо

9. Forpost

Forpost Стоїк

Допис New Shrek не сподобався: Ljolik Що Вам не сподобалось ,те що ми взули юриста і завдяки нашому з паном afterstep послідовному, відкритому ,доброзичливому напоумленню Надін досягла своєї мети? по ВАШОМУ ТРЕ БУЛО ДЕРТИ ЇЙ ГЛОТКУ. ПОСЛАТИ ВСІХ,І ГРИМНУТИ ДВЕРИМА

10. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

те що я вважаю, я вже писала в цій темі

злий ви

11. Forpost

Forpost Стоїк

оть давив таких коли був керівником думав що був не правий,а зара бачу що тре давити не взірая хто є такий правдолюб ,який хоче загрібати печені каштани чужими руками,бо вони ні жалю не мають ні правди не відстоююють,для них важлива тіко буква

12. Markell

Markell Well-Known Member

Ну, ви надто переоцінюєте свої зусилля, а хто кого взув, вирішать читачі цієї теми, оцінивши чиї дописи несли більше корисної інфи.
    Повторю ше раз для особливо обдарованих: ніхто не радив кричати і гримати дверима, а права свої знати не зашкодить ніколи.

• Подобається Подобається x 3
  13. afterstep

еге, і жесь в глибині душі мріємо їх колись таки при нагоді... теє... з 8-им березня привітати?

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Nadin, вітаю з перемогою!
    Нас має бути 52 000 000 ! Кохаймося !

• Подобається Подобається x 1
  15. afterstep

згоден ;) до речі - була ще одна "невідома величина" - про яку ви не згадали ;)
    Поясню про що я.
    Коли мені задають якесь технічне питання (з компютерної галузі) - то якщо я беруся на нього відповідати, то вже, як сякий-такий фахівець, пробую клієнта попередити про всі можливі "граблі", що зустрінуться на його шляху ;)
    Ви ж про момент, що працівник, можливо, й півроку відпрацювати не встиг - навіть не згадали ;)
    Зате згадали норми, на які глибоко начхати всім (в першу чергу - адміністрації), і про які слід згадувати тоді, коли вирішив з гуркотом звільнитися ;)

16. zet

zet Дуже важлива персона

Есть теория и есть практика. Если следовать советам только теоретиков наших, то вышло бы только громко хлопнуть дверью. Так что спасибо практикам за то, что помогли девушке.. :)

17. Дана

Дана Well-Known Member

Ми з вами по різному читаємо один і той самий закон. Тоді поясніть мені будь-ласка таку статтю
    Стаття 180. Приєднання щорiчної вiдпустки до вiдпустки у зв'язку з вагiтнiстю та пологами
    У разi надання жiнкам вiдпустки у зв'язку з вагiтнiстю та пологами власник або уповноважений ним орган зобов'язаний за заявою жiнки приєднати до неї щорiчнi основну i додаткову вiдпустки незалежно вiд тривалостi її роботи на даному пiдприємствi, в установi, органiзацiї в поточному робочому роцi.

У разi надання жiнкам вiдпустки у зв'язку з вагітністю…. Тобто у випадку коли працівниця оформила декретну відпустку роботодавець зобов’язаний по заяві працівниці надати їй щорічну відпустку за бажанням працівниці до або після декретної? Я правильно зрозуміла?

18. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ну, Борис, на 52 000 000 и одного нормального мужика в принципе, должно хватить... Если я не подзабыл курс биологии в средней школе, уроки сексуальной статистики ;)

19. Markell

Markell Well-Known Member

Так. Коли вагітна жінка подає документи на оформлення такої відпустки (в зв. з ваг. і пол.), то роботодавець за її заявою зобов*язаний приєднати до неї і щорічну.

Коротше кажучи, "от добра добра нє іщут". Хотів допомогти порадами, а бачу шо велика кількість "практиків" типу спеціаліст-у-всіх-сферах на даному форумі готова мене роздерти на шматки.

Ну, цей пан мене взагалі дивує. Це вже прямо комплекс якийсь. Давіть взагалі всіх, поки не залишитесь в оточенні безхребетних працівників з повною відсутністю власної думки, і буде вам щастя.
    Удачі всім.

20. Дана

Дана Well-Known Member

Значить не даремно я їм на роботі свій хліб. Друге питання
    Що є підставою для надання декретної відпустки?
    Залежно від обставин вагітності та пологів ці терміни можуть змінюватися, але в будь-якому випадку підставою для надання відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами є листок непрацездатності.
    Я хочу знати для себе так як сама зараз вагітна і більш того при нарахуванні декретних на нашому підприємстві керувалася до сих пір такою думкою. Є листок непрацездатності з вказаною причиною непрацездатності –вагітність , значить є декретна відпустка, є декретна відпустка, значить є причина для написання заяви на приєднання до неї щорічної до або після декретної.
    У Надін(слава богу у неї все вирішилося полюбовно) не було оформленої декретної відпустки і оформленого листка непрацездатності, на підставі чого бухгалтерія мала приєднати її щорічну відпустку до декретної? Якщо декретної ще немає в помині?

а де твій аватар? :)