Відповідь: Коли мучить безсоння... Причин безсоння безліч, в кожного свої. Треба їх зрозуміти і прибрати. Боротись треба з причинами, а не з наслідками. Не буде причин, наслідки самі собою счезнуть. P.S. Деякі прості поради, провірені особисто: 1. Купіть кактус і поставте в спальні. 2. Можна часнику трошки з'їсти під час вечері. 3. Не пити чай/каву вечером. 4. Прийняти душ (досить гарячий і тривалий). 5. Спати в темноті, тому що гормони, які регулюють сон (забув як вони називаються, здається - мелатонін і інші), виробляються організмом в темноті.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Ванну якось приймали.. Теж не до сну було :D Додано через 1 хвилину А до чого тут кактус? Чим він допоможе?
Відповідь: Коли мучить безсоння... Голками допоможе. (Запитайте мексіканців, або іспанців, вони знають. ) Не обовязково кактус, можна будяк. :p :p :p
Відповідь: Коли мучить безсоння... А Ви провірте, то не важко. Поставте комусь під ліжко кактус (але щоб цей "подопытный кролик" про то не знав) і побачите що першу ніч, може й і 2-3, спати не буде зовсім, або майже. Зато потім буде дуже файно спати. То, що заважає спати, поколеться і втече, якщо не дуже сильно причепилось. Якщо людина повністю здорова, не мучиться безсонням, депресією, чи іншими нервовими розладами, то їй хоч кактус, хоч 10 ставте, не відчує нічого. P.S. В розумних людей кактус стоїть перед монітором. Ніколи не бачили такого?? Чи не звертали увагу?
Відповідь: Коли мучить безсоння... в мене буває безсоння від стресу і перевтоми. нічого не допомагає, крім відпочинку
Відповідь: Коли мучить безсоння... від перевтоми нічого не допомагає, я заснути не можу....... пс. хіба наїстися -- щоб пузо тріскало....
Відповідь: Коли мучить безсоння... тоді секс.... хоча різні люди реагують на нього по-різному.... хтось навпаки -- буде працювати і працювати, але переважно -- засинають....
Відповідь: Коли мучить безсоння... О, секс дійсно допомагає заснути.. Але тут така справа.. Не можу заснути лише тоді, коли сплю сама.. А коли з чоловіком, навіть без сексу засну під його крилом (читати "обіймами")..
Відповідь: Коли мучить безсоння... Nirvanochko, у мене аналогічна ситуація. Вартує тільки прилягти чоловікові на плече - все, уже сплю! Він тільки жаліється, що не може зі мною навіть фільм подивитись, притулить мене до себе і я солодко сплю
Відповідь: Коли мучить безсоння... а я навпаки..... якщо поруч хтось спить -- не можу заснути..... або я якийсь егоцентрист, або нерви розгулялися.....
Відповідь: Коли мучить безсоння... Я коли ше неодружена була мала страшне безсоння. Мешкала сама, могла до 5 ранку читати або просто намагатися заснути. Був час що в 6й ранку я вже була на Динамо в басейні. Виправилося все з одруженням, а зовсім покращилося коли народився малий, тепер я просто відрубуюся, тільки починаю читати на ніч Отче Наш. І зранку не пам"ятаю скінчила молитву чи ні.
Відповідь: Коли мучить безсоння... так буває у самотніх людей, котрі звикли жити самі, спати самі, і бути самі. В сенсі коли я була незаміжна. Я була дуже незалжна, егоцентрична)) І мені також було важко засинати не самій. А тепер смій важко заснути.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Взагалі найкращий спосіб - народіть дитину! І тоді будете просто відключатися при першій можливості
Відповідь: Коли мучить безсоння... усі ми самотні..... приходимо у світ наодинці, самі його залишаємо....
Я от вже тиждень нормально спати не можу, сиджу в Інтернеті або кручуся у ліжку (спати не хочу). Навіть не знаю, вже куди дітися