Відповідь: Коли мучить безсоння... Якщо є безсоння - то є причини. Найчастіше це переживання. Або нечиста совість... Краще не терпіти, а попити якесь снодійне кілька днів, то потім все врегулюється... Або ванну приймати з лавандою
Відповідь: Коли мучить безсоння... Из своего опыта. Какой бы не была причина "бессонницы": психическое или физическое переутомление (очень хочешь спать,но не можешь заснуть), "переживания" и т.п. ..... Следует уяснить истину, что "бессонницы", как таковой, в природе нет.:naci: То, что мы считаем бессонницей, есть какой-никакой, а-сон. К такому состоянию надо относиться спокойно и не "зацикливаться" на нем. Не обращать на него внимания. Когда в свое время, давно, где-то прочел об этом, то поверил, взял на "вооружение". Многократно при этом проверял и убеждался, что в действительности спал. Естественно, это не относится к случаям, когда страдаешь от сильной физической боли.
Відповідь: Коли мучить безсоння... А якщо мова йде не про "добре спати", а "швидко заснути, а не крутитись 2 год в ліжку, поки не заснеш", тоді що?.. Може я не правильно назвала свою проблему, бо сплю добре, рідко вночі прокидаюсь і то ненадовго.. А от почати спати, тобто швидко заснути - це проблема, якщо чоловіка нема поруч..
Відповідь: Коли мучить безсоння... На мой взгляд, это не бессоница. Это случается, в частности, от естественного избытка сил в молодости. Исход всегда благоприятный: с годами постепенно приходит желанное скорое засыпание. Вы же сами назвали обстоятельсво, гарантирующее Вам это. У людей в возрасте такое состояние вызывается и отсутствием рядом близкого человека, тревогой за него, и т.д. ......... .
Відповідь: Коли мучить безсоння... якщо є безсоння то відповідно є якісь надмірні психологічні навантаження, стрес.... або протягом тижня по 1 табл валеріани 4 рази вдень. Або таблеточку - новопаситу, персену чи щось з цієї опери за годину до сну. Гарно сприяє сну мятний чай з медом, також перед сном
Відповідь: Коли мучить безсоння... о, щодо алкоголю то мене прост овідрубує після 1 бутилки пива. Зразу засинаю - будь то день чи ніч)))) А ще вино допомагає розслабитись, якщо ви напружені, і тому н еможете заснути. Так що ось така виходить у нас алкогольна терапія)))
Відповідь: Коли мучить безсоння... Для того, щоб заснути, коли зовсім не хочеться, використовую два методи (один не приємний, а другий приємніший). -Або лягаю в ліжко з жахливо занудною книжкою, причому ставлю собі за мету, перечитати хоча б 20 сторінок -Або випиваю теплого молока з медом До речі,перед відправкою в ліжко, дуже важливо, коли страждаєте безсонням, не ходити в душ,-краще прийняти теплу ванну
Відповідь: Коли мучить безсоння... Одного разу я спробувала випити винця на ніч То мене чомусь так поперло на ха-ха! :D Я зі всього сміялась і катулялась по ліжку Одним словом, з вином не вийшло.. Останнім часом допомагає сидіння за дипломом до ранку.. По перше - страшенно нудно, по друге - тіло майже не рухається і починає само по собі засипати І цей момент, коли добираюсь до ліжка і відразу вирубуюсь, є прекрасно-солодким! :rolleyes: А може не варто підлаштовувати організм під себе? А нехай буде, як йому добре? Не хоче спати, то нехай не спить..
Відповідь: Коли мучить безсоння... частково це слушна думка. Проте як на мене часто треба організму допомогти.... вином, чи молоком з медом, чи таблеткою валеріани.... кому що)))
Відповідь: Коли мучить безсоння... Се не є дуже добре. Хоча «дитині сто грам не зашкодить». А чого важко засинаєте? Думки спати не дають? :cowboy:
Відповідь: Коли мучить безсоння... Попробуйте душ. Воду на мінімум (кількість/розхід), під душем бути досить довго, температуру потихенько піднімати до такої, яку тільки можете витримати. Спати будете як дитина по купелі.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Скільки однодумців! Для мене теж це дуже добрий спосіб. Моя бабуся, коли не могла заснути, то потай від дідуся цідила собі трошки дідусевого яблучного вина.
Відповідь: Коли мучить безсоння... нині: три "по п’ятдесят" -- і спав як убитий...... тільки голову на подушку поклав..... глузуйте, але поки що це для мене найкращі ліки....
Відповідь: Коли мучить безсоння... А Ви праві.. Після душу дійсно сонливість приходить.. І чоловік :shy: І як же спати після того?
Відповідь: Коли мучить безсоння... а ви приймайте душ разом з чоловіком) щоб на нього також сонливість находила=))