Відповідь: Коли мучить безсоння... Пригоди - альтернатива сну. Якщо є цікаві варіанти, то не варто їх відкидати. А навпаки . Я люблю нічні пригоди, вони таємничі і найчастіше цілком непередбачувані. P.S. А якому вину ти надаєш перевагу, Мелоді?
Відповідь: Коли мучить безсоння... А якщо на форумівці бахнемо - потягне на пригоди ? Додано через 14 хвилин Та не карму треба додавати, а відповісти yes/no
Відповідь: Коли мучить безсоння... І мене після вина на пригоди тягне.. Ех, шкода чоловіка вдома нема.. Без чоловіка - не п'ю!
Відповідь: Коли мучить безсоння... Борисе, а Ви здогадатися не можете (тим більше, якщо ми допис Ваш бурхливими аплодисментами схвалюємо )? Як почне тут кожен yes писати, то місця на поради для Нірванки не вистарчить.
Відповідь: Коли мучить безсоння... О, то й Ви - YES ? А Нірванці поради вже дали Може колискову заспівати ? "Телевізійну" ? Заходить до хати упир волохатий, А слідом іде Бармалей Малесеньких діточок вкладують спати, Бо люблять маленьких дітей.....
Відповідь: Коли мучить безсоння... :D :D :D Дякую за колискову!! :y: Не повірите - вже позіхаю! :radist:
Відповідь: Коли мучить безсоння... Далі текст не подаю - тут багато молодих та майбутніх мам А колись ми зробили фонограму - частково ф-но та вокал оригінала, частково - дуже схожий голос. І підсунули до фонотеки - а раптом хтось видасть в ефір ! Одна звукорежисерка вже поставила, але відчула відмінність від оригінала та вчасно вирубила. А жаль !
Відповідь: Коли мучить безсоння... Забув сказати суттєву річ ! Модератори, вставте, будь ласка, до мого допису #2 Мак+мед НЕ МОЖНА сполучати з алкоголем !
Відповідь: Коли мучить безсоння... Цікаво, а які можуть бути наслідки? Мабуть, серйозні, якщо Ви так виділили....
Відповідь: Коли мучить безсоння... Напевно, мак якось взаємодіє з алкоголем. Бо мед і алкоголь сполучати можна.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Я не знаю. Так сказав дохтур моєму колезі. Попросіть шановного Степанича, він пояснить.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Хм... Тоді горілка медова з перцем є небезпечною?!.. Треба буде полякам сказати, вони її так люблять!
Відповідь: Коли мучить безсоння... на правах Степанича. "Одобрено" левандівкою. Дайте дохтору +5 - і він вам все дозволить....
Відповідь: Коли мучить безсоння... В будь-якому разі не буду пробувати, бо ні того, ні іншого не люблю Хіба що винця вип'ю "для смаку" і в люлю з мріями про море... Всім приємних сновидінь! І дякую за поради! :y:
Відповідь: Коли мучить безсоння... Мак, як не як - наркотик. А наркотик з алкоголем певно несумісні. Пішла моя подружка аналіз крові здавати, щоб в американську компанію на роботу влаштовуватися, а її результат позитивний на "drugs" прийшов. Не взяли. Всім вдома очі на лоба полізли. А виявилося, що вона перед тим пиріжків собі добре посмакувала, яких сама і напекла і по домашній щедрості маку не пошкодувала.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Можна... але ефект буде!!! З приводу мака - неправда. Маю на увазі сухий мак, а не молочко чи соломку. Помилочка... $5? так? Сумісний, сумісний. Але потенціює дію! Обережно!:8: З маку РОБЛЯТЬ наркотик. А пиріжки з маком - та без проблем!