Кого з кандидатів в президенти України підтримує Росія.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Arthur, 7 лис 2009.

1. Arthur

Arthur Well-Known Member

Не факт, наприклад, деякі політологи прогнозують, що в разі перемоги Тимошенко, частина депутатів ПР та мабуть і НУНС перейдуть до БЮТ. Тому опозиції просто не буде.

2. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

любой политик старше 45 - бывший комуняка , а значит перебещик , а значит своих понятий он не имеет

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не правда... Б.К. - уже тада был заслан, а Р. выслан... ну тот, который педро...

• Подобається Подобається x 2
  4. Arthur

Arthur Well-Known Member

5. kym

kym Well-Known Member

Не правда. То політологи так людей настроюють. Маємо як мінімум шість кандидатів яким можна довірити керування країною.
    Ющенко
    Тягнибок
    Костенко
    Яценюк
    Тігібко
    Гриценко

6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Тим, шести кандидатам, яких ви назвали довірити може і можна тільки вони на сьогоднішній момент не прохідні.

7. kym

kym Well-Known Member

А хто це вирішив.... куплені політологи. А ви для чого.

8. Arthur

Arthur Well-Known Member

Хто, хто. 30% тих хто голосує за Яника і 20% тих хто голосує за Жульку
    А голосую проти.

9. kym

kym Well-Known Member

Нема таких.....то віртуальна брехня. Спеціально створюється ілюзія прохідних і не прохідних це треба ламати в корені. Я думаю всі будуть дуже здивовані результатими виборів

10. Arthur

Arthur Well-Known Member

Хотілось би, щоб це була брехня. Але перед попередніми парламентськими виборами соціологи теж давали прогнози і не дуже помилились.

11. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

ты полностью прав , голосуют не за , а провтив когото и если социологи нащитали юльку и янука то люди голосуют против или юльки или янука, потомукак остальные даже очень положительные 1х не пройдут и голосовать за них резона нет
    однако если запретить выставлять рейтинги и соцопросы , а просто прислать по почте программы кандидатов, то будут нормальные выборы

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Голосуймо за "низову партію"!
    Donklass - на президента, Kym - на спікера!

Модератори, чи можна в існуючу гілку втюхнути голосувалку ?

13. VasMT

Там ще когось прем"єром треба призначити...

14. kym

kym Well-Known Member

А для чого ми на форумах час тратим та для того щоб іншим пояснювати де правда а де брехня. То не стосується тих тьоркіних що тут на форумі баланду травлять.

15. Arthur

Arthur Well-Known Member

Путін підтримає Тимошенко на виборах, але газовий батіг не відкладе, – Єрмолаєв про ялтинські домовленості

На майбутнє є загроза, що вчорашні переговори Тимошенко і Путіна в Ялті стануть лише елементом політичної підтримки з боку Росії. У 2004 році Росія також велику увагу приділяла одному з кандидатів в Президенти: їздила на паради, поздоровляла, забезпечувала політичну підтримку. Зараз ситуація змінилася, і Росія підтримує іншого кандидата –Тимошенко, саме до якої особливу увагу приділяє Путін.
    http://zik.com.ua/ua/news/2009/11/20/205405

16. - может, Путин её невзлюбил за что-то? Скоро предложит конфетку а потом - контрольное поздравление...

17. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так навпаки - закохався по вуха.

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А если она в него ? Как переживем ? Придется ждать развода, скандала и точно тогда наступит независимость.

19. VasMT

В ПП підкажіть коли встати з навколішок... Ви ж месія... Як там - "Азм естьм..."
    І будьте ласкаві, тіко для мене, на вушко, хто виграє Євро 2012... Маю лишні сто баксів... Хтів бим поставити...

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Якщо лишні, то пошліть їх мені, я знаю що з ними робити. :)

а де твій аватар? :)