Кого з кандидатів в президенти України підтримує Росія.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Arthur, 7 лис 2009.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Яник за Україну ? Обалдєть !
    А я думав, що він за УРКАїну.

Подивіться - навіть коли він по-суті ніхто - що він собі дозволяє? І подумайте, що він накоїть, коли (не дай Боже, чисто гіпотетично пропоную подумати) дірветься до влади ?

Тут же ляже під путіна і спробує Україну підкласти під Росію.

А Юлечка може загравати (а вона межу відчуває тонко), але владою з росією НІКОЛИ не поділиться.

• Подобається Подобається x 2
  2. Arthur

Arthur Well-Known Member

А Росії вигідно, щоб у нас був такий Президент як Тимошенко? Ви правильно говорите, що Тимошенко владою не поділиться, але буде загравати. Але бавитись і годувати обіцянками можна довго, а Росії буде потрібен результат. Чи зможе Тимошенко оправдати їх надії?

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Arthur,
    практика показала, що ми вміємо обирати всупереч інсінуаціям Росії. Так воно й вийде цього разу.

4. volk

volk Well-Known Member

Я читав в інтернеті статтю з домена .ru, де автор наводив цитати Путіна про те, що він не уявляє собі "слов'янського" характера Росії без України і Білорусі. В зв'язку з чим запрошення на ПМЖ, і т.ін. Нажаль, не зберіг посилання.
    З чого ви взяли, що це моя проблема? Ніяких проблем.

От те, що за тиждень пандемії грипу на форумі рідного міста продовжують обговорювати всяку дуристику, - це справді проблема!

Джерело чого?

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

Я тільки за!
    Сподіваюсь цього разу буде так само. І що після виборів не буде ніяких неприємних несподіванок у відносинах з Росією.

6. Полковник

Полковник миється в бані

Ребята, угомонитесь.
    Получается, что сильно ВАС раздраконил.
    Честно - не хотел!
    За Ющенко,так за Ющенко.
    А москалям - СМЕРТЬ!!!!!!

7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А Росіянам?

8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Так у Росії теж з цім немає проблем, а ось ви написали, що це проблема Росії. ;)

Ось чого:
    Где ви прочитали, що татари, мордва т.д. - це слов*яне? Треба відрізняти громадянство та національність.

ми теж :)

9. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Ой тож Ви певно заглядали об шо вона там спотикалась:haha:о_О

Ви певно не зрозуміли, що то Вам вона невдозі знадобиться коли таке виплітатимете:)

Я Вам шо ЗМІ??? Газети хоч зрідка читайте, або хоч новини дивіться!!!Ви хоч вкурсі скільки маскалі нам винні (за договором)за те шо їх флотик у нас в Криму стирчить, при чому зауважте - незаконно! Та там така суму шо з рахунку збитись можна, нам маскалі за те шо в нас їх флот майже задаром стоїть газ безкоштовно давати можуть і ше й доплачувати! А чим так Росія без України аж цілий нуль, то беріть книжечку з іторії читайте і аналізуйте, мо до чогось мудрого і доаналізуєтесь!!!:)

ЙОЙ!!! То вона Вам певно сама сказала!!:)))!Та хто Вам сказав шо люди метр двадцять зростом будуть за когось окрім себе і власних інтересів, історія не знає таких випадків!

Та туди за всю історі хто б за чим не їздив окрім як поцілувати маскаля в зюзю більше ніц не отримував!!!:dntknw:

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спробуйте не "Лізу" або "LadyBoss" читати, а якісь офіційні документи...

• Подобається Подобається x 3
  11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Cаме ні, хоч для Вас дивно - так це я сам обгрунтував, з власного досвіду.

- так, а що, Путін до нас, по Вашому, мусить приїхати домовлятися? Щось він не поспішав, та й не поспішає... поки що... Якщо не Юля, то хто ж ще візметься усіляке наше ла... впорядковувати? Що Ви можете запропонувати ? - не бажане, а щоб цілком реальне?

12. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так і нам тоді поспішати не треба було. Не ми були винні в тому, що Європа була без газу. І не нам треба було вирішувати цю проблему. Якби ЮВТ не поїхала, Росія сама би відкрила крани для Європи, а потім і нам би легше було домовлятись.

13. RHom

RHom Well-Known Member

Я б сказав: вона завжди за себе. Хоч маю визнати, вона має значно більше самоповаги, ніж Янукович, що готовий плазувати перед Росією(згадую реакцію на претензії Медвєдєва до президента). Як президент вона може дійсно більш прагматичніше підходити до керування державою. Але то лиш моє ІМХО та ворожіння на кавовій гущі - ніхто не знає, що буде насправді :sad:

14. sl4m

sl4m Well-Known Member

как жалко что вы(мы) еще не поняли, что не мы выбираем президента
    и не может 1 человек нынче править страной

зато пообсуждать их - все гаразды

и может чуток не по теме, но если бы старший брат(читать РФ) влезли бы в наши дела, то не было бы притеснения русского языка, конфликтов по поводу ЧФ
    а вот представить что появился еще более старший брат(уже из 3х букв) - то ему будет это уже наруку

15. Boris_Kiev

Ну - знімайте штані, ставайте дупою на схід і співайте:

"Союз невменяемый красных и бурых
    Сплотил кое-как кагэбэшный кивок -
    Да здравствует снова клепаемый сдуру
    Насквозь проржавевший тяжелый совок!

Здравствуй, отечество наше кромешное -
    Идиотизма надежный оплот!
    Партия Путина, сила гэбэшная,
    Нас к торжеству мазохизма ведет!

Сквозь брюки сияла нам голая жопа,
    Но Путин заплатку пришить обещал -
    Он может! Он ездил шпионить в Европу
    И всех террористов сортиром стращал!

Славься, путечество наше несвежее!
    Смирно в шеренгах, налево равняйсь!
    Партия Путина - сила медвежия!
    Хальт, хенде хох, предъявить аусвайс!"

16. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

я так думаю, що Масква досі не визначилась:
    бо і справді кандидати варті детальнішої уваги.
    з одного боку, Вітя годував канхветками Мєдвєдєва... з іншого боку, Мєдвєдь порівняно з Янеком хом"ячок :) тому кандидатура Тимошенко більш приваблива, до того ж женсчина... але є мінуси: вона хитра і підступна + із косою... Діма не захоче з такою зраджувати Путіну :) з Янеком побоїться...
    от і залишається їм уповати на нереальний варіант: оберуть президентом Вітренку, Москва оголосить, що у на спрезидент не сповна розуму і для захисту своїх громадян введе у Вітренку війська...
    коротше абзац буде повний...
    звичайно ж, ми війну віграємо і відкинемо агресора далеко за наші кордони... бо наша війна буде праведною... Вони навіть не зможуть застосувати ядерну зброю, хіба що у п"яному угарі жахнуть по Америці, бо вона винна у всіх бідах Росії...
    одним словом, ясно тільки то, що ніц не ясно... далі буде.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:haha:
    Гриби? Трава? Чи банальна горілочка...?

• Подобається Подобається x 3
  18. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Хм, ви зараз про який закон пишете? Про закони Мєрфі?

Хм, цікаво, а хто був вінен? Невже Європа? :)

19. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

ви об чом? :)
    вважайте мій допис наслідуванням творчості Кожелянка :)
    нашим друзям з білокам"яної рекомендую почитати "Дефіляду у Москві"...

20. volk

volk Well-Known Member

Я й відрізняю. А ви вважаєте, Росія - не слов'янська держава?

а де твій аватар? :)