Кого з кандидатів в президенти України підтримує Росія.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Arthur, 7 лис 2009.

1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Правильно? - еге ж. Тоді є факт, що в громадській свідомості суспільство розділяється на дві складові - нас оточують або вори, або лохи.

Третього (реальні чесноти, духовність і т.с.) - свідомість пересічної людини не приймає. Коли кажуть про таку "потрібну" якість як чесність - це просто пусті слова, словесна спекуляція, якщо і знайдеться така насправді принципово чесна людина - всерівно думають, що або лох, або навмине дратує, чи славу заробляє і т.с.:)

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вы как-то очень чёрно-бело мир воспринимаете... В мире давно уже в ходу хотя бы truecolor 16bit. :dntknw:

Закономерный штришок к вашему портрету. Не боитесь так откровенно про себя писать?

3. Полковник

Полковник миється в бані

Ой, давайте без меня.
    Умничайте без моего участия.
    Гаразд?

• Подобається Подобається x 2
  4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А що мені лякатися? Я істота маленька. Не президент, і навіть не кандидат в президенти... До того ж, я пишу не про себе, а про людське суспільство, що воно брехливе. Якщо Ви щиро впевнені що це не так, і наше суспільсто не є брехливе - тоді ви і схожі на отого... на л..., або словесно-політичний спекулянт, або брешете, або.... просто дурень.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Да, скорее всего.
    НО.
    На меня ОН такого впечатления не произвёл.
    А вот Вы....

6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А що, у Вас конторі премію знімуть? :)

7. Полковник

Полковник миється в бані

Нет.
    На 10% повысили в 2010.
    Не очень много, но приятно.

• Подобається Подобається x 1
  8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Це мабуть тому, що Ви недостаньо прозора (проницательная) людина :)

9. Полковник

Полковник миється в бані

Да.
    Мабуть.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Проницательная - прониклива... А так "п"ятірка" за твори... ;)

11. borkhes

Вибачте, невже ви вважаєте себе не вхідним у людське суспільство? Ви окремо? Ваше прізвище напевно Д*артаньян? :)))

Дякую за відвертість, це теж гарна риса до вашого образа. Цікаво, чи є у вас ще варіанти чи фантазія закінчилась?

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Де я писав що це хороший поступок?Я такого не казав.У всьому світі первинне накоплення капіталу не проходить,без так-званого "воровства".У нас на Україні,тай ніде у бувшому СРСР нема "чистих" політиків.Їх апріорі і не може бути.Ми всі закінчували одні інститути,просто одні були хитріші і шустріші,а другі не такі хитрі і шустрі,тому одні пишуть закони і укази а другі пишуть на форумах.Ось в цьому і різниця між нами і ними.Я особисто колись з Шлапаком і Тігіпком пив 50 грам,а тепер вони від мене дуже далеко,як матеріально так і суспільно.Таке життя і я не переймаюсь."Чисті" політики з"являться років так через 10 і не раніше.І їх до себе на службу будуть наймати олігархи і просто багаті люди,котрі не будуть їти в парламент, а будуть заробляти гроші,а їхні інтереси будуть захищати в парламенті "чисті" політики, з абсолютно "чистою" біографією.
    А до тих пір нам треба буде обирати не кращих,а з "двох зол-меньших".Така наша доля,і нікуди ми від цього не дінемося,"чистих" плітиків з США чи Європи не експортуємо.

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Дивний світогляд. Я кажу про суспільство, питаю Вас з метою, чи впевнені Ви, що наше суспільство є брехливе, чи, на Вашу думку - це не так; а Ви, замість відповісти на питання - брехливе суспільство чи не брехливе, і обгрунтувати думку та підтвердити свої погляди - чомусь переходите на особистості та обгрунтовуєте мої власні якості, котрі у кожного свої, та не мають ніякого відношення до поставленого до Вас питання...

Дивно, якщо форумчанам не зрозуміло, що на форумі нікому не цікаво обговорювати особисті "риси свого образу" - а просто висловити думки відносно тих чи інших подій в житті суспільства, та почути обгрунтування різних поглядів інших людей, аби зрозуміти, чому власна думка можливо хибить... А Вам, чомусь цікаво обговорювати мої власні якості... Воно зрозуміло, якби я був видатним діячем-політиком, а так звичайний пересічний громадянин, переважно і як і всі, хто тут пише на форумі, заради розширення свого світогляду та обміну думками. Мене ж не цікавить хто Ви є такий, погана чи гарна людина, тільки мене цікавить Ваше ставлення, психологічна реакція - саме чому Ви вважаєте так, а не інакше, а не хто Ви є сам по собі.

14. borkhes

Вы - такой же представитель общества о котором рассуждаете. Если вы считаете себя вруном и всем чем ты вам там писали, то спасибо вам за честность, смелость и так далее, респект и уважуха, мои глубочайшие извинения, что позволил себе в вас усомниться. Но если вы пишете об обществе, а сами в себе этих "пороков" не находите - то грош цена всем вашим обличениям. Искать п****сов вокруг, самого себя произведя в Д*Артаньяны - несложная задача, увы. Уважения она не вызывает.

Это заметно. Вас интересует только количество знаков, полученное вами в ответ. Всё что не некролог - это пиар. Но увы, говорить с железобетоном - скучно, поэтому я с вами не хочу спорить, не вижу в ваших высказываниях гибкости, желания (хотя бы!) понять собеседника. Ромко пишет, но он обосновывает, без лишних слов, игры лишней. Просто сказал и обосновал свою мысль. А вы - увы, вы к каждому поводу предпочитаете написать трактат на полстраницы. Я не знаю, может вам там жена не даёт выговориться, но у меня решительно нет желания с вами вступать в споры. Извините, ничего личного.

15. Sax

Sax Active Member

ЮЛЯ БЕЗ МАСКИ
    Сайт "Майдан"

16. Zaba

Zaba миється в бані

А хто на верху не аферист? Там чесному нічого робити, - на наступну виборчу не нагребе. Юля, принаймі, розумниця і красуня. А що до маріонетки... чи наставництва росії...
    Це все відносно. З неї буде кращий през, ніж з пасічника.

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

18. Arthur

Arthur Well-Known Member

Це ви так думаєте. Ющенко, на посаді Прем’єр-міністра, був набагато краще ніж вона в 2005р. і тим більше ніж вона зараз.
    А Президент з неї буде такий, як і Прем’єр.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Фтопку пАмаранчових...

20. Gron

Gron тафгай

Є чим топити?
    Туркмени відновили поставки газу до рф.
    Власного невистачало?

а де твій аватар? :)