Кого з кандидатів в президенти України підтримує Росія.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Arthur, 7 лис 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справжній бютівець.

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Аргументуйте.:)Фельдман грошовий мішок,який використовують-потрібні і такі, вибори то гроші ,гроші на рекламу,гроші на роботу людей у комісіях-дають усі партії до одної-інакше люди не підуть працювати(такі українські реалії).Різниця між мішками від БЮТу і мішками від других партій-це те що мішки від БЮТу мають на лідера партії найменший вплив,порівняно з другими партіями.Ви чули коли небудь,що Янукович посварився з Ахметовим,чи Ющенко з Фірташем?А Юля не побоялася посваритися з Хорошковським.І навіть коли він розпочав проти неї інформаційну війну на Інтері,вона зуміла знайти важелі,щоб цю війну зупинити.Де той борзий синок,що вів Свободу на Інтері?Щось не виринає ніде.Він думав що бути занадто продажним журналістом просто?

• Подобається Подобається x 2
  3. INGUL

INGUL Well-Known Member

любить,тільки нею й спілкується, зпрошує у свій культурний центр "АВЕК" рос. письменників, художників, режисерів, нещодавно Євтушенка зустрічав.

розумію, рос. ТБ у вас немає. Це по ОРТ показували, сам Путін сказав в етері, що йому телефонувала Ю.Тимошенко і скаржилася на Ющенка, що він заважає їй працювати, та що він своїми наказами блокував перерахунки виділених нею коштів за газ.
    У Полтаві БЮТ у повному складі голосував проти встановлення в місті пам'ятника Петлюрі, а також заборонив під час святкування Полтавської битви розміщувати зображення Мазепи, щоби не зіпсувати "свято" перемоги

4. Arthur

Arthur Well-Known Member

Він хоч мізер добра зробив, а яке добро зробила ЮВТ.
    Почитайте книгу Д. Чобіт «Політична МАКУХА» - Броди. Просвіта, 2009, там багато про ЮВТ написано, про її добро.

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ----------

Може це від того, що Юля сама мішок з грошима.

5. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Знаєте, коли дивишся як діють наші праві на сході, дійсно складаєтся таке враження, що це просто антиукраїнські провокатори. В період між вибоами- їх просто немає, бо немає зовсім фінансування. А перед виборами вони зявляются і починають агітувати начеб-то й за українську справу, але занадто вже акцентуючи на складних моментах історії (УПА, сс-Галичина, Бандера, Шухевич) Певне ставвлення до яких на сході формуєтся зовсім іншими силами, які на відміну від націоналістів, грошей на пропаганду не шкодують, і працюють весь час і в період між виборами також, тож їхня робота значно ефективніша. І в результаті "українська" пропаганда має потужній антиукраїнський ефект.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Знову ж таки кажу він любить себе.Нею спілкується,бо тільки її і знає.А про російських письменників,то тільки піар.З високої башти плював він і на російських і на українських письменників,і на культуру взагалі.Основна масса харків"ян російськомовні,і розігруючи комедію з російськими письменниками він иаким чином завойовує голоса російськомовних виборців.А найбільше він любить себе і свої гроші .Якщо завтра Юля програє вибори,чи скажімо щось з нею станеться,то він з легкістю перейде в іншу партію.Для нього головне зберегти стаптус кво,і свої гроші.

У мене ОРТ і по супутнику показує і по кабельному,так що я маю повну можливістьдивитися російське телебачення.Але ... я чогось його не дивлюся-нецікаве.Я більше люблю політичні передачі,відколи в Росії "всеобщий одобрямс"відтоді у мене пропав інтерес до російського телебачення.Люблю подивитись російські фільми(російською мовою),дуже мене сердить коли наші телеканали роблять фільми російською мовою.
    Те що Юля скаржилась на Ющенка не бачу нічого дивного -хіба вона брехала? Складається враження ,що останні 7-8 місяців Ющенко забув,що він президент України,він грає роль прокурора,який вже 7-8 місяців шукає у діях прем"єра кримінал.Доходить до абсурду-по 5-6 раз за день він її обливає брудом,так як би у нього більше роботи не було.
    Тепер про Полтаву.Там ,як мені здається ,якась інша інтрига.Оскільки там голова ОДА найбільший в Україні "шанувальник" ЮВТ пан Асадчев,який відростив довгого ,від полірування гара........... ....... ....... язика, а мер Полтави представник БЮТу,то очевидно у них партійно-особистосний конфлікт,і без бутилки там не розібратись.Бог їм суддя і хто з них правий а хто ні розсудить час.

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

А звідки? А для чого в 2005 році ДПАУ списали ЄЕСУ борг на 7,5 млрд. грн.
    В середині 90-х обороти ЄЕСУ були одні з найбільших в СНД.
    А взагалі гарно вона заробляла купила дешевше, а продала дорожче. Зразу видно-економічна національність освіта.
    А Чобіту я більше вірю ніж ЮВТ, можливо тому він і вийшов з БЮТ, що ще хоч якась порядність залишилась.

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане Артур.Юля заробляла гроші на російському газі сидячи в Лондоні,при тому не бувши ні президентом України,ні його братом(чи то пак сестрою)і не мавши створеної президентської фірми РОсукренерго.Скоріше навпаки.Тепер про методи заробітку.Це звичний метод для всього бізнесу.Гірше коли це роблять люди,котрі користуються при цьому службовим положенням.Скільки гектарів київської землі заробив гарант на своїй посаді?
    Президент также сообщил в декларации в разделе сведений о недвижимом имуществе, что имеет в частной собственности земельные участки общей площадью 131 тыс. 385 кв. м, члены его семьи, - 1633,5 кв. м. http://korrespondent.net/business/economics/788932
    Чоботу я не вірю як і Хмарі.Вони для себе вимагали прохідного місця в парламент,а коли їм його не дали,то вони пішли і почали обгаджувати Юлю.Так що до порядності йому далеко.Все набагато банальніше.Плюс гроші.Тепер і Омельченко.Поманили пряником от і пішов,і пряник напевно був неслабий.

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ну хоч зміг чесно про це сказати, на відміну від декого.
    Хмара хотів попасти в БЮТ?

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дані про земельну ділянку ЮВТ в студію.Яка різниця,все рівно він дістав цю землю, використавши службове становище.
    А на пахунок Хмари він був в БЮТі.
    http://ua.korrespondent.net/ukraine/240028
    http://www.una-unso.org/av/mainview.asp?TT_id=25&TX_id=525
    http://www.pravda.com.ua/news/4b1a987967b52/

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А от вона працює.

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

:haha::haha::haha::haha::haha:

От підняли настрій.:)

• Подобається Подобається x 3
  12. Полковник

Полковник миється в бані

По-Вашему премьер в телогреке ходить должен?
    Плохой пример.
    Пусть одевается, пока казённую одежду не выдали.

13. По-моему, премьер должен подавать РЕАЛЬНУЮ декларацию о своих доходах.

14. Полковник

Полковник миється в бані

К москалям вопрос?

15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ну так может _ЕЁ_ доходы как раз такие как в декларации, а всё что она носит, где живёт и чем пользуется - чужое. :pardon:

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви мені теж,малюнками.Миху,невже Ви думаєте,що якби не моржна було б писати таке повідомлення його б написали.Очевидно регіонали і ті що голосували за підняття соціальних стандартів,щось недогледіли в тому що приймали.Так просто той папірець би не винирнув.Напевне щось там було,бо його б зразу розвінчали.
    А на рахунок Ваших шерлокхолмсовських сміющихся чоловічків,то це Ваша справа з чого сміятися.Я бачив одну людину,що годину сміялася з простого папірця.Кожен у чомусь бачить смішне,то його право.Я мав на увазі,що Юля заробляла гроші,так як заробляли в ті часи всі.Чи може Порошенко інакше їх заробляв,чи може Червоненко інакше заробляв?Чи Жванія,продовжувати перелік.Давайте не будемо шукати хто який бізнес вів,бо ми тоді прийдемо знову до диктатури пролетаріату і другого Леніна.Йшов період первинного нагромадження капіталу.Скажіть,чи може проста людина при сучасних законах в Україні,балотуватися на президента України?Чи Ви нічого про грошову заставу не чули.Чи Ющенко на президентську зарплату дав заставу,чи Янукович на депутатську.А скільки дістає Тягнибок? Чи Симоненко? 2,5 млн грн.

минулого року Ющенко отримав сукупний дохід у розмірі 288 020 гривень 40 копійок.
    Президент він протягом п"яти років.Помножимо цю суму на 5=1 440 100,тобто трохи більше половини суми заплаченої застави.Що ще Вам сказати?За останній рік збільшилась і нерухома власність, зокрема, земля президента. Якщо в минулому році в Ющенка було 63 тисячі 470 квадратних метрів, то в 2005 – уже 79 319 квадратних метрів.Невже він її купив?
    А Янек скільки землі вкрав у держави? А Азаров і компанія?
    Я не кажу що Юля заробляла на заводі біля станка.Але я трохи вивчав її біографію.Основні гроші вона заробила в Лондоні продаючи російський газ в Європу.Через те росіяни хотіли її притягнути.Так що Україні вона ніякої шкоди не принесла.Вона не забирала державні резиденції,як це робив Янек,не дарувала кращим друзям цих резиденцій,як це зробив Ющенко,коли подарував Межигір"я Янеку.Не дарувала 300 га заповідних лісів,як це зробив Янек Балозі.І багато і дуже багато таких прикладів,до яких вона не приклала рук.

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

Рибко,то у Вас чисто жіночий аргумент.(Жінки не люблять жінок- майже аксіома)
    Ви бачили на Великій політиці,як одна з кореспонденток дивилась на Юлине плаття і як Юля їй втерла носа.Колись на ВР хтось вже так само дивився на її коралі.Рибко,Ви вважаєте,що прем"єр-міністр повинна одіватися на турецькому ринку? Та Ви б тоді самі з неї сміялися.

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ----------

Наскільки правдиву декларацію подає Путін?І чи взагалі він її подає?
    (к москалям вопрос):crazy:

17. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вообще забавная у вас логика. Понятно, что первичное накопление капитала, как отмечал Маркс, происходит не совсем в соответствии с законом, но ваше оправдание тем, что она сидела в Лондоне... Сильно, действительно сильно. Вона дійсно працює, якщо навіть громадяни вважають що вона чесна людина. Сидя в Лондоне она так же крала у вас. Я не собираюсь осуждать или что, я так же считаю, что первоначальное накопление капитала без таких эпизодов не может происходить, но при всей либеральности взглядов мне сложно представить как нужно запудрить человеку мозги, чтобы воровство считалось хорошим поступком... :dntknw:

---------- Додано в 02:52 ---------- Попередній допис був написаний в 02:50 ----------

Така ж правдива як і у вас, на компромат.ру можна прочитати докладніше. І також як і у вас вони всі змушені її подавати.

18. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А якщо не вміє людина красти - чомусь кажуть що лох... :sad:

19. Полковник

Полковник миється в бані

Правильно!
    Лохов нам не надо!
    Воров подавайте!

а де твій аватар? :)