Кого з кандидатів в президенти України підтримує Росія.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Arthur, 7 лис 2009.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо за лестный отзыв.
    А на Неньке за этот период какие дела?

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Можно подробнее про эти страшные уступки?

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Першоджерело будьте добрі."Слишал" до справи не пришиєте.Від таких слухів мізки плавляться.:)

3. Tanka

Tanka Well-Known Member

У нас вібуваються не вибори, а прегони на приз президента Росії. Тимошенко з Януковичем змагаються за цей приз.

• Подобається Подобається x 2
  4. Arthur

Arthur Well-Known Member

Чого ж в 30-х роках слова „слишал” було достатньо. :)

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви вважаєте,що було б краще не заплатити пенсіонерам пенсії,лікарям і вчителям зарплату, солдатам і офіцерам ,СБУшникам і студентам?Де Ви чули про інфраструктурні проекти під час такої кризи,коли не знати що завтра люди будуть їсти.
    А хто крім уряду.Хто цього року віддавав борги,які брав Янукович? І виплатили незважаючи на кризу.Ще й % заробили ,як співзасновники фонду-вперше між-іншим.
    Відчуваю,як те що голодні люди можуть таке зробити,що не буде ні бізнесу ні влади.
    Між іншим на рахунок бізнесу.Чому бізнесмени свої прибутки в офшорні зони пакують,стараючись стрімголов на сторінки Форбсу попасти , а уряд повинен запозичені гроші давати на їхній розвиток?Так Янукович робив з Ахметовим,бо йому бідненькому не хватає на хліб з маслом.

Нічого відсотки то маленькі.Краще так ніж дорогим цукром,і гнилими макаронами.

Я не ідеалізую Юлю.Вона просто людина,яка має право на помилку,але вважаю,що вона більш ефективна ніж Янукович,і я чогось не хочу щоб Україна мала президента-в минулому кримінального злочинця.

6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ні, я вважаю, що як і в інших нормальних країнах ці гроші можна було пустити, хоча б на кредитування під маленький відсоток, що можна було, як в інших країнах компенсувати вартість придбаного авто, можна було пустити на ЄВРО-2012. Вважаю, що можна було хоч трошки підняти ціни на газ, а не дотувати з держбюджета Нафтогаз, вважаю, що можна було з економити на соціальній рекламі про тигрюлю, і про те, що вона працює. А ще треба було закладати реальні показники в держбюджет, а не ріст ВВП 0,4%
    А ви подивіться скільки ми тепер маємо платити по кредитам, на наступний рік більше 15 млрд (інформація застаріла, вже більше). А це означає, що соціальні стандарти уряд піднімати не зможе, не зможе нормально фінансувати армію, освіту, охорону здоров’нуя.
    ЮВТ примудрилась взяти кредитів в два рази більше ніж всі попередні уряди разом взяти. А що вона погашала, технічний дефолт по євробондам Нафтобазу і Укрзалізниці, це ви називаєте погашала. Чи те, що для того, щоб погасити внутрішні ОВГЗ вона зараз пере позичає під 25-30%.
    Особливо по ОВГЗ 25-30%, дуже мало.

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

Я теж не хочу.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

ТО що будемо робити?

8. iso

iso Well-Known Member

І вона цим правом скористалася на усі 100

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Хоча б в першому турі проголосувати за альтернативного кандидати (тобто не за ЮВТ і Януковича).
    По-перше, той, хто займе 3-е місце, буде мати шанс стати Прем’єр-міністром, а так як в нас ще парламентсько-президентська форма правління ця посада буде впливовою.
    По-друге, перед ймовірними парламентськими виборами можна підняти рейтинг іншим кандидатам.

• Подобається Подобається x 1
  10. syavych

syavych копач

А з 2-им місцем що робити? Логічніше 2-е за прем'єром, нє?

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Може і логічніше, але це буде означати, що ПР і БЮТ мають домовитись між собою.

12. syavych

syavych копач

Ну з кимось БЮТ мусить домовлятись, і щось не дуже віриться що то буде НУНС

• Подобається Подобається x 1
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

А хтось ним скористався у меншій мірі?
    Скоріш за все,що після президентських виборів буде референдум і після нього у нас знову буде президентська республіка.

14. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так, треба повертатись до Президентської форми правління. Хоча, якщо Президентом стане Яник, то не знаю чи ЮВТ так просто дасть внести зміни до Конституції.

15. iso

iso Well-Known Member

Це в її виправдання?

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не дасть.Це можливо тільки після її перемоги:)

---------- Додано в 03:16 ---------- Попередній допис був написаний в 03:14 ----------

Так.але скоріше в захист.І взагалі кажу зразу,я підтримую Юлю бо вважаю що між нею і Янеком кращим презом буде вона.:good:

17. nazgul

nazgul Перевірений

18. zet

zet Дуже важлива персона

Народ хочет перемен, а власти хотят покрепче к кормушке привинтиться. Новых политиков не видно, а старых никто не хочет...
    Народ поумнел в том смысле, что на баррикады ради любого из политиков лезть не намерены.
    P.S. У меня же лично есть предложение. Загнать всех в одну комнату. Дать по ведру с дерьмом и совочек. Пусть разберутся между собой, а мы подождем победителя разборок, так сказать "последнего героя"...

19. iso

iso Well-Known Member

Пухнасте і біле ... краще пахне:)

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо Вам не буде стидно жити в державі де президент мав кримінальні судимості за розбій і насилля,голосуйте за такого президента,я Вам не бороню.

а де твій аватар? :)