Кого з кандидатів в президенти України підтримує Росія.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Arthur, 7 лис 2009.

1. Arthur

Arthur Well-Known Member

В Інтернеті.

А, що в неї з Медведчуком, бо на Свободі, в п’ятницю, вона так і не дала чіткої відповіді.

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як Вам сказати на рахунок Костенка?Не скажу що я його не сприймаю.Сприймаю і поважаю,як людину.Але....Особисто я вважаю,що він не тягне до рівня президента.Навіть ,ніде правди діти, був не дуже ефективним міністром.

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Що Вам сказати?Не знаю.Але візьмім скажімо такий варіант.В політиці ніколи не треба говорити ніколи.Це по меншій мірі нерозумно.Візьміть наприклад стосунки Тимошенко-Порошенко.Не знаю,але згадую скандал з "Любими друзями" і пам"ятаю,як ходили скули в Порошенка,коли він дивився на Тимошенко.Мені здавалося,що якби міг,то тоді він би в неї розрядив обойму з ПМ.Але пройшов час,і в недавньому часі Порошенко давав дуже зважені інтерв"ю про діяльність Тимошенко.В політиці треба вміти прощати,бо інакше не досягнеш нічого.Якби Тимошенко не вміла прощати Ющенкові виходки(згадайте лист Кучми про акцію "Україна без Кучми.котрий підписав Ющенко проти Тимошенко,де він її називав фашистом). Але ж Юля зуміла це забути,чи скоріше переступити через це,коли підтримала Ющенка під час Помаранчевої революції.Тепер візьміть того ж таки Ющенка-після всіх пакостей,які йому робив Янукович(отруєння і т.д.),він подавав його на прем"єра,ордени Колесникову і Підрахую.чи то пак Ківалову,той таки Балога-який в свій час був кращим другом Медведчука,і який привів Медведчука в Закарпаття,звідки той розпочав свою переможну ходу в українській політиці.Є таке поняття як політична доцільність,де політики використовують одне одного,тоді коли їм це стає вигідним.Як можна в даний час використати Медведчука?І чому Медведчук дає себе використати?
    Про це ми можемо тільки здогадуватись.Не секрет,що для любого українського політика,його успіх у політиці буде залежати від того,які в України будуть відносини з Росією.Це аксіома.Той політик,який зуміє вибудувати з Росією,нормальні стосунки,мається на увазі не ворожі,але і не залежні-скоріше прагматичні.Але також не секрет,що з такими сусідами знайти таку золоту середину надзвичайно важко.Так от напевне Тимошенко потрібні такі стосунки з Росією,тоді у неї буде підтримка як Заходу України(ніде правди діти,але значна частина заробітчан з Західної України живе за рахунок роботи в Москві і Підмосков"ї) так і Східної,де дуже пов"язані люди сімейними вузами з громадянами Росії,а також з величезною українською діаспорою в Росії.Як вона могла налагодити такі стосунки з Росією? Очевидно дійсно з допомогою Медведчука(він кум Мєдвєдєва).
    Для чого це потрібно Медведчукові? Очевидно для того,щоб вернутися в українську політику.Чи потрібен Україні Медведчук в політиці?Хто зна побачимо.Якщо він розумний,то очевидно зробив висновки і не повторить помилок колишніх.Чи грозить це чимось Україні при президентові Тимошенко? Не думаю,адже ви не заперечите того,що в Юлі нема політиків-любих друзів.Як ви встигли замітити там у колі наближених постійна ротація,Юля самодостатній політик і минулий досвід (Бродський,Хмара і ін.) навчив її нікого дуже близько наближати до себе.Для кожного існує своя відстань,але є бар"єр блиєче якого непідходить ніхто.Як на мене це дуже розумно.Чи може хтось сказати,що Юлею управляють олігархи,які є в її партії?Я думаю що ні і приклад Хорошковського щось дає.Чи має Юля на них свій вплив?Думаю що має,приклад того ж таки Хорошковського.Він попробував з нею воювати на тому ж таки Інтері,чим все закінчилося? Де той диктор,що гнав на Юлю на кожному телеефірі.Всі про нього забули.
    І тепер останнє питання чи здасть Юля інтереси України Росії? Та ніколи.Чого? Уявіть собі противне і скажімо що візьме і здасть.І що їй з цього.Заробить грошенят?Дадуть їй якусь посаду в уряді Росії?Та нічорта,в її положенні треба думати про те,щоб ввійти в історію.І я не вірю,що вона заради якоїсь дрібної подачки з Росії втратить те,що вона з такою важкою працею заробляла.Маю на увазі політичну репутацію.Спочатку щоб відмитись від співпраці з Лазаренком(від такого ніхто не застрахований,в любий момент люба людина, з якою співпрацюєш, може стати мерзотником), а потім щоб заробити всеукраїнський авторитет,щоб стати президентом.І це їй вдається краще ніж супротивникам чоловікам.Це моя думка.Ви напишіть,чи розділЯєте мої роздуми.

• Подобається Подобається x 1
  3. Gron

Gron тафгай

На рахунок президента, незнаю

А от про діяльність, та ефективність незгоден.
    Погугліть, може точка зору змінеться.

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний пане Gron.Я не сьогоднішній.Я активно слідкував за всіма подіями,які проходили під час розвалу СРСР,я по голосу впізнавав всіх народних депутатів,я знав хто що сьогодні на сесії сказав і хто що може сказати,тобто хто на що здатний.Я прекрасно пам"ятаю,коли Костенко був міністром екології.Чимось дуже радикальним і яскравим,як міністр він не запам"ятався.Невідома його роль у розколі НРУ,і смерті Чорновола.Були різні версії.Як оратор і оракул слабенький,можливо як інженер чудовий не знаю,я не спеціаліст.Але реальні шанси при цих його даних невисокі,адже вже у 1999 році він вже був кандидатом у президенти України і набрав трохи більше 2 відсотків.

5. Gron

Gron тафгай

Шановний smeet-е, я несперічаюсь про те, що Ви в "тємє"
    З повагою ставлюсь саме до Ваших дописів.
    Звернить увагу, саме на позицію Костенка з часів подписання угод, що до яз, та інше.
    Президент буде обран, нмд, між Ю та Я.
    Ю- це не перша буква прізвища:)
    Про Чорновола, десь років 100, ніхто правди невпізнає.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я ніколи немав нічого проти Костенка і його позиції.Він,як і багато інших патріотів України,яких я поважаю,робить все для розбудови держави,але я веду розмову про здатність стати президентом.Не секрет, що доброї волі,патріотизму і любові до України для цього мало.Потрібно ще дуже багато рис характеру,іноді не зовсім "правильних",іноді зовсім неправильних.Але такі правила гри,і навіть Ісус Христос без грошей,піару і політичної команди не став би так сходу президентом України.Такі реалії суспільного буття.Я вірю,що можливо наступним президентом буде хтось з молодшого ешелону,але потрібно ще 4-5 років.А поки прийдеться обирати між Ю та Я,і я чогось не хочу Я.

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

Багато в чому я з Вами згідний. Не заперечую про те, що має бути політична доцільність і що треба шукати компроміси. (Не здивуюсь, якщо і Фірташ стане другом ЮВТ). Але можливість повторного приходу в політику Медведчука мені не дуже подобається. Я можу повірити, що ЮВТ не здасть національні інтереси Росії, а Медведчук? А ще мені важко уявити, що буде з і без того хворою судовою системою, коли за неї візьмуться такі юристи, як Медведчук і Портнов. Знов почнеться переділ власності?
    А що буде з командою ЮВТ, коли вони побачать в своїй партії таких особистостей? Хоча ймовірність можливої коаліції з ПР всі БЮТчікі переварили і нічого. Мабуть і далі будуть безхребетними і надалі будуть у всьому слухати ЮВТ.

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не думаю,що Медведчук буде вступати в БЮТ.Це виключено ,такі люди так дрібно не торгуються.Скоріш за все він виторгує собі якусь посаду.Та й який резон їй так світитися.Вона прекрасно розуміє,що їй цього не треба.Там скоріше буде все по домовленостям.

9. lisovyk

lisovyk миється в бані

Та у Юлі все по домовленостям! І з москвю встигає домовитись і з мвф... але платити за ці домовленості буде Украна, а не вона :sad:

10. zet

zet Дуже важлива персона

У меня впечатление сложилось, что на этот раз Росия никого из кандидатов не поддерживает явно. Ждут победителя, вот его и постараются обработать.. Поумнели после 2004 года..

11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Цікаво, чому ви так за ГТС турбуєтеся? У будь-якому випадку це ліше транспорт якій не буде завжди, бо постійно будується щось нове і може завтра ГТС буде вже не потрібна й нерентабельна. Питання ГТС завжди обговорюється ніби вона буде вічно і вічно буде приносити гроші... Але це ж не так! :dntknw:

Жжёте!

Анекдот вспомнился:
    Не совсем понятно, зачем кого-то убеждать, в том, что умеют.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви що дитина? А в кого не по домовленостях.Та весь світ домовляється і платить,задаром ніхто нічого не дає.Чи Москва,чи Вашингтон з усіма потрібно домовлятись,і торгуватись.Питання в тому чи вміють домовлятись і наскільки це вміння йде на користь своїй державі.Кислинський вже заявляв про зраду Батьківщині.Це доказали?Ні,ніхто нічого не доказав,навіть маючи таку грізну організацію як СБУ,бо нічим.А стати в позу,як зробили деякі наші політики,а потім вимагати від інших політиків нормальних домовленостей-це або дурість або робота в шкоду державі.
    тепер про МВФ.Весь світ бере кредити в МВФ.Кредити з такими відсотками потрібно ще заслужити,ви чули,щоб наші українські банки давали кредити під 3-4 % річних?
    І ще одне уряд Тимошенко цього року якраз віддавав кредити,які набрав уряд Януковича.

13. nazgul

nazgul Перевірений

Я тоже слышал шо за кремлевский "нетралитет" Тимошенко пообещала Путину приравнять героев ОУН-УПА и бандеровцев к преступникам. Жесть вообще

14. Arthur

Arthur Well-Known Member

Різниця тільки в тому, що всі країни беруть кредити в МВФ для інфраструктурних проектів, а ми для проїдання (або для передвиборчої компанії ЮВТ). Ви можете назвати хоч один інфраструктурний проект, який був зроблений за останній рік (А кредитів ми взяли вже 13млрд $). Хто буде віддавати цей борг. Ви відчуваєте різницю між тим, щоб взяти кредит на купівлю квартири і віддавати 15-20 років, або взяти кредит, вкласти в бізнес і з доходів повертати кредит. Те, що ЮВТ платить пенсії і зарплати за рахунок кредиту МВФ означає тільки одне, що всі хто отримав такі зарплати і пенсії повернуть їх назад + заплатять відсотки, за те, що використовували ці гроші.
    Крім того кредит stand-by надається для врегулювання проблем з платіжним балансом, а не для поповнення бюджету.

15. Gron

Gron тафгай

В цьому році МВФ, давало кошти саме на підтримку бюджету, враховуючи світову кризу.
    Друге діло, що ЮВТ неможе виконати всі умови(підвищення цін на енергоносії для населення, заморозити соціальні виплати..)
    Кошти, насаперед, виділялися для реформування банковського сектору економіки, а вже вдругу чергу, на виконання зовнішніх забовязань по держборгу.
    ЮВТ мабудь не ідеал, але лякати боргами які сплачиватимуть наші діти, це грати на боці ворогів держави, нмд.

16. Arthur

Arthur Well-Known Member

Скоріше вже для підтримки національної валюти, щоб буржуї змогли по вигіднішому курсу вивести гроші.

17. Gron

Gron тафгай

Тоді скоріше заради недопущення дефолту.
    Одна з умов МВФ, це гнучкий курс нацвалют.
    Може гра збоку НБУ, президента, Ахметова і була по обвалу гривні, бо виробникам та продавцям металу це вигідно, але як не сумно за себе, та всіх пересіченних громадян, країні, на данному етапі світової кризи, це, нмд, непогано.

18. Arthur

Arthur Well-Known Member

Це не просто непогано, це необхідно під час кризи. Якби курс не впав, то промисловість впала би не на 30, а на 50 відсотків.

19. nazgul

nazgul Перевірений

Да какая блин реформа банковского сектора? Вон видно что она уже со стельмахом обо всем "договорилась" :ireful1:

20. lisovyk

lisovyk миється в бані

Й ще одна ластівка!

На початку 2010 року може бути створено фіктивний газовий конфлікт між Україною та РФ, щоб прем’єр-міністри двох країн - Юлія ТИМОШЕНКО та Володимир ПУТІН - його “красиво” вирішили. Таку думку в коментарі УНІАН висловив голова правління Альянсу "Нова енергія України” Валерій БОРОВИК.
    За його словами, Україна має усі шанси на початку наступного року уникнути газового конфлікту з Російською Федерацією, котра на останніх переговорах у січні 2009 року добилася для себе найважливіших поступок від українців. „На сьогоднішній день немає великого предмету торгу”, - сказав він. В.БОРОВИК відзначив, що Україна після підписаного в січні контракту платить „високі” ціни на газ й буде змушена перейти на передоплату у випадку затримки оплати „блакитного палива” за попередній місяць. „Сьогодні викачується з бюджету все, що можна, аби платити за газ”, - зауважив він.
    Крім цього, на думку експерта, російські власті вирішили підтримати на виборах Президента України чинного українського прем’єра Юлію ТИМОШЕНКО й тому, швидше за все, не будуть йти на конфлікт.
    Однак, В.БОРОВИК припускає створення фіктивного газового конфлікту: „Або не буде нічого і говоритимуть: “Перший раз в історії правління нового Президента в нас усе стабільно завдяки Юлії Володимирівні”, або інший варіант - буде конфлікт, і красиво на білих конях Юлія Володимирівна та Володимир ПУТІН його вирішать...

а де твій аватар? :)