Кого цікавить фінансове планування

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем bandido, 23 січ 2011.

?

Чи потрібна окрема гілка для "фінансового планування"?

1. Так

7 голосів
    70,0%
  2. Ні

3 голосів
    30,0%
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Що ви можете запропонувати по мінімізації хабарів?
    Є варіанти в консалтинга? Берете на себе відповідальність по покриттю неочікуваних витрат? Який процент страхування виробництва запропонуєте? Який клас пожежобезпеки для виробництва? З якими аудиторськими компаніями треба заключити угоду, щоб отримати повне каско на завод?

Викладіть свої розцінки...

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

То де така країна? Паспорт можна?

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

То вас посадять за такі малі хабарі...
    (ніц вже краще не платити...)

2. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

А хіба хабарі почали регламентовувати угодами? Хабар, як і будь які відносини, передбачає хабародавця ("хабарист") і хабароотримувача ("хабараст"). Не буде одного, не буде і іншого. Про це можна писати не одну книжку і на мою думку в цій темі це не доречно.

Які витрати ви називаєте неочікуваними. Конкретизуйте.

Знову ж таки, де деталі? Страховка любить точність формулювання. В іншому випадку весь інтернет загадять темами "мені СК не виплатила...."

Можна в пп

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не більше 10 відсотків - постанова КМУ на місцях.

Тоді зробіть підрахунки недоречності. Скільки перевірок мені чекати на виробництві в місяць? (бувало по різному)
    Це не доречно, але бізнес любить "счьот".

Витрати на транспорт. Добре, що у Львові дороги полатали, але то тільки у Львові. Мені закладати в ціну можливий зрив поставки товару? Як порадите? Чи ціна на мою продукцію виявиться не конкурентною? То так, чи ні? Страхувати перевезення чи ні? Весь світ страхує, навіть відмовляються везти без перестрахування. Що скажете?

Велике деревообробне виробництво. Встановлена система пожежогасіння сплунжерна. Клас вогненебезпеки ІІ.

Закладати мені страховку у витрати, чи може пронесе?
    (Страхова вартість - 13 відсотків від вартості ОФ у перший рік)
    Які деталі ще навести?

4. Kalyta

Kalyta Active Member

Один з простіших способів-знайти подібний магазин в подібному місці і підгледіти(промориторити) їх приблизний оберт.
    Проте мій план відкриття магазину є дуже спрощено-ідеалізований. Я розраховував, що цю сторінку прочитає ще й якись бухгалтер і вкаже на неточності.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

дууууже неточні дані.
    подібне місце має море різних ньюансів.

я от відкривав одне одну справу. помилився у три рази, що до реалізації, добре, що то було в мою користь, а могло бути й навпаки.

то вже не стільки планування, скільки прогноз погоди на наступний місяць.

• Подобається Подобається x 1
  6. Kalyta

Kalyta Active Member

Один з простіших методів: Знайти подібний до планованого магазин з подібним товаром і підгледіти(промониторити) їх приблизну виручку.

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

Споживач ,як правило, приходить раз на рік. Виписує штраф і бере мзду.Поділити це на 12місяців буде приблизно 200грн.Проте про роботу магазинів я начутий.Ця галузь має дотичне відношення до моїх знань.

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Деякі діячі і цього не платять і працівників не оформляють.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ----------

Прорахувати майбутній оберт справді дуже трудно.Але подібні розрахунки ,навіть приблизні, можуть надати інформацію про мінімально необхідні витрати.І людина подумає чи варто їй це починати.Чи має вона можливість тратити хоча б ці наобхідні фінанси.Адже напочатку не буде очікуваного прибутку ,а витрати будуть більші очікуваних.

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Обов'язково.Ця витрата відноситься до умовно-постійних витрат.Сюди ж рекомендую врахувати амортизацію приміщень, засобів виробництва, транспорту(може бути приватний- який використовується для бізнесу) і т.п..Інакше це самообман.

• Подобається Подобається x 2
  7. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

В пп надіслав вам типовий перелік даних, необхідних для розрахунку страхового тарифу

а де твій аватар? :)