Ага...нагадав си з анєгдоту.. - Брось...приказываю,брось... - Не могу,командир... - Приказываю!! ......... - Та не меня,пулемет!!!!!
і знову - рибку. вона вміє пускати бульки а шо візьмеш з кавалка полотна.... хоча я ціную мистецтво, але воно тьмяніє на фоні природи... отака моя біологофанатична думка
Кицю, звичайно ж. Якщо робити вибір між картиною (золотом, діамантами) та живою істотою, то - тільки жива істота, потім все інше.
на мить би все-таки задумалася, але рятувала б кота. До речі, а цеглина золота - це в гривнях скільки?
Хоч рибки і навівають на мене нудьгу, але дозволити їм зваритися заживо...ні, надто жорстоко ---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ---------- як на мене, то кожен кіт - безцінний, бо кожен з них - особистість. Суджу по своєму Сіркові))
В часи коли підігрівачів води в акваріумі з терморегуляторами не було взагалі, а звичайні попадались в магазинах дуже рідко, то не один юнат скип'ятив воду в акваріумі звичаним кип'ятильником. ---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ---------- Котопес??? Наспівуючи... Сірко собака мій, Сірко собака мій собака Сірко собака мій, Сірко собака мій пес
Якби був вибір між кицькою / регіоналом / комуністом - я би однозначно врятував кицьку. Нагадаю стару історію: мій молодий котик на ім"я Масик впав з балкона і сильно поламався. Було це влітку 1989 року. Знайомий професор-ортопед міг його "скласти", але відділення клініки було переповнене пацієнтами з усієї України, в т.ч. дітьми. Ліжка стояли в коридорах. Професор каже - зорганізуй "дзвінок згори" - тільки тоді я зможу розпорядитися операційною. Зорганізували "дзвінок" з текстом "Треба негайно прооперувати кота Масика. "Єсть мнєніє" поручіть ето професору Г." ... А 1 секретарем міському КПУ був К.І.Масик. Мовні традиції дозволяли сказати "кота Масика" (без "товаріща" або "пана") . Негайно "знайшлася" вільна операційна і "вільна" професорська бригада. З великим задоволенням вони склали котика і кілька днів поспіль телефонували, питаючи "як почувається товаріщ Масик?"
ні, то мого кота так звати, просто він сіренький. Хоча, в мене звичка давати домашнім тваринам невідповідні імена. От попередній кіт звався Пушок, а йому більше пасувало б Хижак, стільки невинних життів він згубив.........курячих
А якшо на картині був би кіт? ---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ---------- можна прокормити 5 млн. котів
а не смію питати, хочу уточнити, то при потопі чи при пожежі? А то скоро складеться враження що хтось влаштував зоопарк в картинній галереї і підпалив. Нє?
Скоренько заходите на ЛФ, пишете в ПП Артобстрєлу і він рятує картину і кота і вас І Рибку з акваріумом теж
Коти - то такі створіння,жи живут,де хочут... Не бачу жодної причини,чому б їм не жити в картинній галереї... О...
Знайомий вірменин довго не міг зрозуміти, що саме мав на увазі А. Райкін у своїй мініатюрі: - В греческом зале, в греческом зале... Мышь белая!
чо то мені полеміка нагадує. Здається скоро тему треба буде перейменовувати на "Відчуй себе Ноєм" або "Чи вмієш ти будувати ковчег. Інструкція". Нє?
Нє...чо... Тема навет дуже і дуже філософська...і викликає багато думок... От скажім,я подумав про насущне.... Ото сидю...п"ю каву і куру..і тут пожар.... Шо мені рятувати...чашку кави,чи пачку "Прилук"(червоних)?