Кофеїн шкідливий?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем V.P., 1 лип 2011.

1. Finya

Finya enjoy the silence

Я теж, багато знайомих теж - але каву пити не можуть. Агресивним людям протипоказано, незалежно від тонусу)
    Я не пила років 7, поки не зрозуміла, що погано робиться лише від певних видів сортів, є кава, яку пити можу.

2. Wili

Wili Well-Known Member

кожний час має свої віяння, сьогодні щось шкідливе, завтра стане корисне))))

• Подобається Подобається x 1
  3. Hermi

Hermi New Member

в мене схоже було, коли пила розчинну каву, а от ту гадость нікому не рекомендую пити.
    Зараз каву пю лише з молоком або вершками, всі лікарі кажуть що кава вимиває з організму кальцій.

4. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Це правда, якщо каву пити більше 1 гонятка на день. Якщо більше, то молока, яке вливаємо до кави, замало, щоб поповнити в організмі запаси кальцію. Потрібно ще протягом дня з"їсти 30 г твердого (не кисломолочного творога) сиру, або випити 2 склянки молока чи кефіру.

5. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Я чула,що якщо пити каву,то вже краще без молока.Так вона ніби менш шкідлива...але не знаю чому так говорять??Можливо це якісь власні спостереження.:dntknw:

6. PaypalPartner

PaypalPartner Member

Якщо вживати в невеликих дозах, то шкідливим він не стане

7. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

перестав вживати кофеїн після 12-13:00 і тепер сплю глибоко і кріпко

8. manur

manur Well-Known Member

Добраніч!

• Смішно Смішно x 2
  9. Jaulwya

Jaulwya миється в бані

Взагалі каву потрібно пити тільки зранку, чтоб прокинутись. Але вона така запашна, що коли почуешь чей запах, так і хочеться посмакувати,1-2 рази на день шкоди ніякої не зроблять...

10. EUCO

EUCO Member

На мене кофеїн впливає геть навпаки))) Добре сплю навіть якщо пила каву пізно ввечері)

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Просто тиск понижений.

12. EUCO

EUCO Member

Хіба 110/70 вважається пониженим?

13. exsbar

exsbar миється в бані

для мене це, як наркотик вже. Я п'ю багато кави, а припинити не можу)

а де твій аватар? :)