"Код ДаВiнчi"

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Koza-Dereza, 31 січ 2007.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Хто дивився "Код ДаВiнчi"? Якi думки? Я вчора накiнець подивилась на DVD хоча не думала що взагалi буду дивитись. Менi якось стало не цiкаво пiсля другої половини, втратився весь азарт, я одразу догадалась хто "нащадок Iсуса" виявиться в кiнцi, i вже якось навiть було не цiкаво.

• Подобається Подобається x 1
  2. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відповідь: "Код ДаВiнчi"

Я якось книжку почитала, мурня мурнею, кіно дивитись хіба заради акторів (сама ще не бачила, треба буде диск на прокат взяти).

3. Koza-Dereza

Я знаю групку людей якi повнiстю вiрять у цю книжку! Кажуть що все так i було i що все це є правда. Шипiли на мене що як це я смiю їм перечити iтд... I багато таких людей є.

4. Koza-Dereza

Дiалог у фiльмi самому був досить бiдненький. Я надiюсь що iз всiєю популярнiстю що книжка набула вона хоч написана добре. Хоча я не буду її читати.

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Книжка - це рівень Донцової. Дешевка. Чому популярна така до сих пір не розумію.

6. Полковник

Полковник миється в бані

:D Бо москалька!:rolleyes:

7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ви чого, Полковнику, вона не москальська. И вже раніше писала, що дочитала я до моменту, коли треба було повідомлення розшифрувати. Я його розшифрувала зразу (один знайомий опублікував книжку про криптографію, я прочитала перший розділ), а жіночка його не розшифрувала. А весь прикол в тому, що тота женщина за розшифровування гроші дістає, тобто спеціаліст. Ну і плюс три вагони інших помилок в книжечці є, які виявили вже під час зйомок. Як на мене - викинули гроші на вітер.

8. Полковник

Полковник миється в бані

Бригады всё это пишут. Вот именно в данном варианте слово "бригады" мне очень даже понятно!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ХТО ЩЕ НЕ БАЧИВ "КОТ ДА ВІНЧІ"?
    гляньте на мій аватар.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Нудне кіно

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і зароджується нова секта.

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Нудося і повна трата часу. :sad:

13. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Один раз посмотреть можно. Особенно тем, кто книгу не осилил, а чем там все закончилось узнать хочется.

Единственное, что порадовало - роскошная музыка Ханса Циммера.

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мені сподобалася книжка...
    дуже цікава...
    фільм дивитися вже не зміг, бо було нудно, хоч і намагався режисер зробити цікавим....
    можливо, якби книгу не читав — сподобався фільм...

15. Liliyah Romanova

Для цього можна просто слухати саундтрек і не треба дивитися фільм. :)

Повірте, не сподобався б. Я не читала. А фільм ледве додивилася. Якби не була з друзями, то би навіть не додивлялася.

16. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Я прочитала цю книжку десь рік тому. Що мож´ сказати? Шкода лишень, що багато людей в неї повірило. Як на мене, це звичайний конспіративний детектив, і більш нічого. Ну, і гра слів. Ніякої глибшої та цікавої думки в цій книзі я не вичитала.

17. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Багато хто з моїх подруг, які читали цю книгу, та і я сама, зауважили намагання автора підкреслити, що позиція церкви (і середньовічної у тому числі), яка відводить жінці в християнстві роль мало не уособлення зла тільки тому що вона народжується жінкою, є далекою від істинності віровчення.
    Тільки ж спосіб він для цього обрав, скажімо так.. специфічний. Писати романи, жонглюючи окремими фактами, додавши гіпотез і детективності, підриваючи канони релігії? Цікаво, якби він таке ж написав про мусульманські святині.. давно би з охоронцями спав. :)

Але зате багато в кого виникло бажання прочитати апокрифічні тексти, що не увійшли в Євангеліє, почитати відомості про всесвітні собори чи й взагалі поцікавитися історією християнства як релігії.

18. Liliyah Romanova

Мусульмани виступали проти цієї книги та фільму саме тому, що вони шанують пророка Ісу та його матір.

19. Koza-Dereza

А я ще думала що може цей фiльм зроблений у вiдповiдь до Гiбсонового "Страстi Христовi" - проти цього фiльму виступали саме прихильники Коду ДаВiнчi.

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мені сподобалося те, що сам матеріал викладено досить цікаво...
    є інтрига, ще й на деякі речі змусило подивитися з іншого ракурсу — що особливо подобається...
    я досить читав про різні таємні товариства...
    про всесвітні змови...
    а цей варіант виявився досить несподіваний...

а де твій аватар? :)