Книжковий форум у Львові.

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем dArt, 15 вер 2007.

1. Geograf

Geograf Меломан

Практично нічого цікавого на форумі не знайшов, лише декілька новинок з історичної літератури і все. Дуже сподобалась презентація книг в-ва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Малковичем І. А.

2. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Минулого і по-заминулого також охороняли.
    У євреїв параноя, їм вижається що усім є до них якесь діло. Крім того треба постійно пітримувати ИмИдж "угнетьоной раси". Кінець оффтопу.
    Цього року перший раз не пішов і нема жодного бажання це робити. Ціни вже давно такі як у магазині якщо не вище. Купа людей, штурханина. Завозять те що у книгарнях залежується з розрахунку на тлум та ажіотаж. Знайти цікаві речі можна але тільки у режимі львівська_маршрутка_у_час_пік.

• Подобається Подобається x 3
  3. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

У Києві на Печерську напроти парку Слави у підземному переході є величезний книжковий магазин і в ньому один відсік виключно української літератури. Я там завжди щось беру в дорогу. Як щось не знаю, то продавці підказують - вони там дуже продвинуті, а мова в них яка! Східняцька, а чиста.

4. Interferon

Interferon Well-Known Member

Заплатити за вхід а потім 40 хвилин!!!! чекати у вигляді шпрота в банці, при вході, щоб зайти всередину:sad:
    Дуже розчарувало представництво видавництва Фоліо, з того що я планувала купити небуло нічого, коли питали за книгами - відповідали "ідіть в книгарню":dntknw: то навіщо тоді на форум йти?
    А ще те, що навіть коли купуєш багато книг то недають ніяких пакетів - нема або закінчились, і носи то все добро як хочеш.
    Зате як завжди порадувала АБАБАГАЛАМАГА.

• Подобається Подобається x 4
  5. Alicia

Alicia Well-Known Member

На цьогорічному форумі я придбала собі популярні зараз "Помаранчеву дівчинку", "Замок в Піренеях" і "Світ Софії" Ю. Гордера...Продавець запитала нас (я була з одногрупницями), чи сподобався нам переклад...Ми відповіли, що ДУЖЕ сподобався! І тут виявилося, що це не продавець, а Наталя Іваничук, дочка нашого викладача і письменника Романа Іваничука! Саме вона перекладає книги Юстейна Гордера! І тоді вона нам ще сказала, що з Гордером у них виник "конфлікт інтерпретацій", як у Поля Рікера! Насправді, багато речей Наталя переклала через призму власного досвіду, і Гордер пояснив їй, де потрібно було виправити переклад (наприклад, щодо квітки вересу, яка є симвлом Норвегії, властиво, як у нас калина)...Але, на мою думку, це не так важливо, тому що ідеальний переклад і прочитання грунтується, власне, на злитті досвіду письменника, перекладача і реципієнта...

• Подобається Подобається x 1
  6. Peri

Peri Well-Known Member

Агов!:)Хто збирає(ться)на книжковий форум?:)
    Що цікавого планується?
    Мо*яку книжково-форумну форумівку організуємо?;)

• Подобається Подобається x 2
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Заходи Форуму і Літфесту проводитимуться в Палаці Мистецтв, Національному академічному українському драматичному театрі ім.. Марії Заньковецької, Духовному театрі «Воскресіння», Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса, обласній філармонії, в музеях, мистецьких галереях, бібліотеках, навчальних закладах, клубах, кав’ярнях, на вулицях.

Кількість заходів – від 300 за 5 днів.

Програма заходів буде публікуватися на сайті по мірі її наповнення, попередня версія - 25 серпня, остаточна версія – 1 вересня.
    http://www.bookforum.com.ua/forum2010/programa

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Я от збираюся!:)
    Але почекайте,протру очі!
    Пері,ви про форумівку пишете!?Хмм....було б цікаво:blush:

9. Summer

Summer Well-Known Member

а сам форум коли буде ? в другу неділю вересня?

10. XrustunkA

11. Honda

Honda Well-Known Member

Обов"язково піду! Кожного року ходжу на книжковий форум і завжди знаходжу там щось своє:good:

12. comanche

comanche знайшовся

Комп'ютерної літературки дуже мало, я про якісну а не всяка фігня аля "Віндовс для чайників". Хоча вже другий рік купляю собі там черговий том Java 2 :)

13. Summer

Summer Well-Known Member

але з кожним роком книжки дорожчі, та й колись форум бав нааабагато кращим...

14. XrustunkA

Сумно,але факт.

15. Honda

Honda Well-Known Member

Згідна, а що робити? Тре миритися з тим:)
    Я себе знаю, в мене половина стипендії піде на книжки, то в мене така слабість: люблю читати. А на форумі знайду щось і по спеціальності і по душі (люблю читати сучасних українськиж письменників):good:

16. Summer

Summer Well-Known Member

для душі, те що треба )) але з власного досвіду скажу, що краще зрання йти на форум і в будний день :)

17. Peri

Peri Well-Known Member

Пропоную в рамках цієї теми ділитися своїми враженнями про цьогорічний форум і про свої знахідки-відкриття.
    Хоч цьогоріч книжковий асортимент значно поменшав,але таки цікаво було зануритись у цей літературний вир.
    Для мене таким "відкриттям" став молодий автор з Івано-Франківщини Роман Черковський і збірка його оповідань "Ігри мізантропа".Цікавий погляд і ненав*язливість письменника роблять його книгу приємною у спілкувапнні.
    Ірен Роздобудько,як звичайно,читається на одному подиху.ЇЇ книга "Перейти темряву" - краще ніж будь-які моралістичні нотації,може допомогти молодій людині розпізнати отой присловутий "безкоштовний сир у мишиловці".
    Для настрою і не тільки,гарно познайомитись з Франсиско Гавіланом і його книгою "Усі ці нестарпні люди".

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, а президент України цього року таки буде на книжковому форумі? Він ж проффесор, мав би любити книжки, нє?

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

На жаль, на форумі відсутні твори великого українського поета Чехова.

20. poetka

poetka Дуже важлива персона

:mocking::))):haha::russian_ru:

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

А я ще не була:sad:А до якого числа форум?
    Минулого року придбала собі кнги напевне на 2 роки вперід, а цього року чомусь ніяк не виберусь.

а де твій аватар? :)