Книжковий форум у Львові.

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем dArt, 15 вер 2007.

1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А почему вы думаете, что книги на украинском языке нельзя издавать в мягких обложках

2. Полковник

Полковник миється в бані

Вы чё?
    С Луны свалились?
    Форум не читаете?
    До сего момента описываются исключительно москальские книги в мягких переплётах, которые не дают возможности издаваться украинским книгам в жёстком переплёте!

3. Iriska

Iriska Well-Known Member

Хм... проїхати через Коперника нереально... Затори по всьому місту пов*язані з відкривачами форуму... Класна подія...
    ЗІ завтра може і піду, але штовханина не дуже сприяє бажанню.

• Подобається Подобається x 2
  4. Тим22

Главное, что Ющенко уехал, а то сообщают, что его охрана вчера штовхала известного норвежского писателя

5. Тим22

Сьогодні, 11 вересня, на Форумі видавців у Львові буде презентовано книгу Андрія Микитина "Галицькі міфи і особливості", - повідомляє кореспондент "ОстроВ".
    Книга "Галицькі міфи і особливості" вийшла друком в видавництві "Лілея НВ".
    Як повідомив Андрій Микитин, в коментарі кореспонденту "ОстроВ", публікація цієї книги викликала резонанс, адже підняті в ній питання усвідомлення Галичанами своєї ролі в побудові Української держави є дуже важливими.
    Окремі розділи з книги друкувались на російській мові на сайті "ОстроВ".
    http://www.ostro.org/articles/article-1227/

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

та то вже слід запровадити, щоб перший день форуму проводили в Грибовичах, і най вся та верхуйовна шваль там один одного і штурхає.
    Бо одні відвідини високопоставленої задниці по своєму негативу для міста переважують будь-які переваги навіть такої корисної справи, як книжковий форум.

• Подобається Подобається x 6
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Интересно пишет.
    Как по мне - правильно пишет.
    Надо будет книжечку раздобыть.
    П.С. ОНА не в мягком переплёте?

8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

10 вересня на львівському Форумі видавців було визначено найкращі книги (згідно конкурсу).

Володарем гран-прі стала книга "Лексикон львівський: поважно і на жарт" Н. Хобзей, О. Сімович, Т. Ястремської, Г. Дидик-Меуш.

Теж названо 15 найкращих книг Форуму видавців-2009.
    1. Тетяна Кара-Васильєва. Історія української вишивки. Київ: Мистецтво, 2008.
    2. Олександр Найден. Народна ікона Середньої Надніпрянщини в контексті селянського культурного простору. Київ: Інститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України, 2009.
    3. Роксолана Косів. Українські хоругви. Київ: Оранта, 2009.
    4. Українські літературні школи та групи 60-90-х рр. ХХ ст.: Антологія вибраної поезії та есеїстики / Упорядник Василь Ґабор. Львів: ЛА «Піраміда», 2009.
    5. Оксана Пахльовська. Ave, Europa! Київ: Університетське видавництво «Пульсари», 2009.
    6. Богдан-Ігор Антонич. Повне зібрання творів / Передмова Миколи Ільницького, упорядкування і коментарі Данила Ільницького. Львів: Літопис, 2009.
    7. Тарас Шевченко. Кобзар / З ілюстраціями Василя Седляра. Київ: Дух і літера-Оранта, 2009.
    8. Йосиф Рацінгер (Венедикт ХVI). Ісус з Назарету. Від хрещення в Йордані до Переображення. Жовква: Місіонер, 2009.
    9. Блез Паскаль. Думки. Київ: Дух і літера, 2009.
    10. Микола Ільницький. На перехрестях віку: У 3 кн. Кн. І, ІІ, III. Київ: Видавничий дім «Києво-Могилянська академія», 2008-2009.
    11. Український космос: Космічна енциклопедія. Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2009.
    12. Володимир Овсійчук. Мистецька спадщина Тараса Шевченка в контексті європейської художньої культури. Львів: Інститут народознавства НАН України, 2008.
    13. Римська елегія / З латинської переклав Андрій Содомора. Львів: Літопис, 2009.
    14. Корпоративна соціальна відповідальність: Підручник / за загальною редакцією д-ра екон. наук, проф. Т. С. Смовженко, д-ра екон. наук, проф. А. Я. Кузнєцової. Київ: Університет банківської справи Національного банку України, 2009.
    15. Степан Гудзь, Світлана Гнатуш, Ірина Білінська. Мікробіологія. Львів: Видавничий центр Львівського національного університету імені Івана Франка, 2009.

Про спеціальні і персональні відзнаки книгам, письменникам і видавництвам можна знайти тут:
    http://www.bookforum.com.ua/news/20090911/2192.html

Але кожен відвідувач Форуму, звісно, сам визначає для себе найкращі книги, які й може придбати на книжковому форумі. :)

• Подобається Подобається x 4
  9. Peri

Peri Well-Known Member

чисто випадково довелось вчора опинитися на *маршруті* Президента.жодної штовханини,навпаки- спокійно зробила фотки зблизька(правда мобільним).побачила перед собою культурну,інтелигентну людину,далеко не таку,як показують деякі змі.
    зрештою,у світі ніколи не було людини яка б усім подобалась і догодила.мені подобається наш Президент.та кожен має свою думку.

*питер* - знамените видавництво з Санкт- Петербурга з широким асортиментом корисної і цікавої літератури.

• Подобається Подобається x 7
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

+1000!!!

Мені також... Справжній президент. Шкода лише, що люди того бачать.

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Для мікробіологів книжка просто скарб...Автори-мій декан і кураторка дипломної роботи:)

12. Полковник

Полковник миється в бані

А почему не ПЕРВОЕ место данной книге??????

• Подобається Подобається x 3
  13. syavych

syavych копач

Так форум ж не у Києві проходить, там - ця книга практичніша.

• Подобається Подобається x 9
  14. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Єврейську ятку на 3 поверсі охороняють бійці - на біса ?

Сьодні рекламували весь час книгу "Москалі не росіяни і не словяни" - на біса ?

Ціни цьогоріч нижчі. Але - особливого асортименту не помітив. Все якесь або сіре , або схоже одне на одного.

Хіба но зявилися стенди русской книги и Питер. Ну і поляки, з книгами типу "Проект:Україна" - Вроцлав наче.

15. Summer

Summer Well-Known Member

відвідала я форум, що сказати книги подорожчали порівняно з мин роком, там і вибір не дуже....

16. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Книжковий форум- ще один привід приїхати до Львова:) За традицією потрібних мені книжок я не знайшов. Здивувала обізнаність продавців:
    -У Вас є "Травматологія" Олекси?
    -Ні, є "Ортопедія" Олекси.
    -Мені треба травматологія.
    -Це одне й те саме!

Зате купив 3 дитячі книжки для племінниці, як на мене дешево: по 15 та 38 грн.
    Кортеж нашого гаранта затримав рух в центрі на 5 хв. Загалом враження позитивні.

• Подобається Подобається x 7
  17. Не нагадуйте! :ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  18. Тим22

Пупер, от кого не полюбляю, так этих близнецов. А с Курковим очень приятно

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Не знаю, певно "не дано" :pardon: (та тож конкурс, по-різному конкурси проводяться :) ). Стосовно самої книги "Український космос", то книжка дуже якісно зроблена і як на самій книзі пише "науково-популярне видання, розраховане на осіб віком від 12 до 112" :preved: Але так як видавництво друкує в основному дитячі книги, то і ця книга гарно ілюстрована великою кількістю малюнків, а інформації для справжніх науковців не дуже багато, скоріше для підлітків. Нє, дійсно цікава книга, тільки от я космосом не захоплююсь, тому купила іншу книжку - про рекламу. :)
    Хотіла ще один словник 2-х томний:girl_in_dreams:, але...видавці стільки захотіли за нього грошенят:shutup:, що...наразі передумала. :)
    На нові "Легенди Львова" Ю. Винничука ще глянула, класна збірка легенд, але в мене їх і так багато, то подумала, що прийду спершу додомцю і гляну, які вже маю, а потім коли треба, то куплю.
    Стосовно Львова теж цікавська книга була І. Чорновола "100 видатних львівян". :good: Дитячих книг якось менше, порівняно з минулим роком.
    В принципі на Форумі видавців все як завжди: можна знайти корисну річ, з якої можна почерпнути багато інформації, а можна взяти книжку в руки і за 5 хвилин (може й менше), зрозуміти "і хто таке видає???", якщо воно "ні до чого". Але...в тому світі всюди так, мабуть.

• Подобається Подобається x 1
  20. Ох, львів'яни, заздрю вам. У нас художні книги українською для дорослих знайти важко, навіть на Петрівці. :sad:

а де твій аватар? :)