Відповідь: Книжковий форум у Львові. може й не міняти, але вдосконалити -- так.... принаймні зробити людську вентиляцію.... особисто для мене кожен книжковий форум -- ніби як свято, шкода -- якщо пропускаю...
Відповідь: Книжковий форум у Львові. а чи ви знаєте, що цими вихідними у Львові знову Форум був - ФОРУМ ВИДАВЦІВ - ДІТЯМ Більшість акцій вже ся скінчило, хоча частина - ще продовжується Асоціація львівських митців, Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості укупі ще з якимись іншими організаціями у рамках Форуму організували виставку дитячої ілюстрації тобто краще якость так сказати - Ілюстратори фахові, але книги, до яких картінки мальовані - дитячі Правда, виставковий зал непримітний - на вулиці Ференса Ліста 2 - це бічна Коперніка. Виставка хороша. Ще десь тиждень триватиме.
Відповідь: Книжковий форум у Львові. Травень 12 200812:38 «Форум видавців – дітям», який проходив у Львові 8-10 травня, розчарував відвідувачів високими цінами на книжки. Окрім того, на самих стендах не було широкого асортименту книг для дітей середнього шкільного віку, більшість із запропонованих на форумі видань були для маленьких дітей. Про це сьогодні, 12 травня, розповіла у коментарі ЗІКу львів’янка, працівник Львівського інституту банківської справи НБУ Галина Стецьків, яка з сином відвідала 8 травня Львівський «Форум видавців – дітям». «Розчарувала організації ярмарку: було зовсім небагато людей, і що мені дуже не сподобалося – це ціни на книги. Скажімо, книжки про динозаврів та єгиптознавство видавництва «Махаон» у книгарнях коштують 80 грн – і на форумі така ж ціна. Але ж відвідувач сподівається купити на ярмарку книги за ціною виробника – видавництва. Мене на форумі цікавив довідковий матеріал для дітей 1-4 класів: я не знайшла нічого цікавого, окрім одного довідника для учнів з різних шкільних предметів», – наголосила Галина Стецьків Як розповіла Галина Стецьків, дві придбані книги – про лицарів і воїнів та історичний довідник по «Старому завіту» обійшлися їй у 77 гривен http://zik.com.ua/ua/news/2008/05/12/135754
Відповідь: Книжковий форум у Львові. Анонс! Дмитро Бондаренко на Львівському Форумі видавців-2008! 13 ВЕРЕСНЯ, СУБОТА 17.00-17.45 «Чому красуні закохуються у бандитів?» Презентація нової книги дніпропетровського автора Дмитра Бондаренка «Красуні і бандити». Автор читає свої твори, в тому числі і зовсім нові. (Палац Мистецтв. Конференц-зал.) А під час всього Форуму (11-14 вересня 2008 року) книжки Дмитра Бондаренка можна буде придбати у самого автора на подвір'ї перед Палацом Мистецтв. Запрошуємо Вас!
Відповідь: Книжковий форум у Львові. Чи то я така тупа, чи то справді нема програми форуму в інтернеті? мо хтось знає, чи бачив таку програмку? Мені цікаво, коли і де буде слем-десерт і чи буде, а шось ніде прочитати не можу((((
Відповідь: Книжковий форум у Львові. програма була на сайті форуму http://www.bookforum.com.ua/programa
форум для мене,це передусім свято свято зустрічі,відкриття несподіваного і очікуваного... розумієте що це таке СВЯТО
мене завжди нервувало, що форум на початку вересня... здебільшого в той час, я ще не знаю що мені потрібно дізнаюсь вже на форумі.. і витрати наперед ніколи не можу передбачити...
Форум... форум для більшості надолужити, за один раз, цілий рік. Для мене? Придбання гарних книжочок для малечі. В першу чергу для своєї малечі. Хоча ми це робимо постійно. Свято? Напевне ні! Грандіозна подія - так! Можливість придбати, те за чим давно шукав? Так! Можливість придбати те, на що раніше гроші шкодував? Так! Чому так? Бо є можливість запланувати кошти на це, бо є можливість один день незважати на кошти... бо купити хочеться, якщо не все, то дуже багато... а ще... ще форум, це поповнення календариків на тему "ПРЕСА". Хм... Напевно форум це таки свято... свято для душі!
вітаю всіх любителів книги! щоб не відкривати нової теми - хто може порекомендувати щось цікаве з сучасних авторів,представлених на форумі? в свою чергу - видавництво *питер*робить грандіозні знижки(3 поверх)
Интересно просто. Если кто там побывал. Книжки в мягких обложках укаинским языком имеются? Москальские книжки на псячей Мове тоже имеют место быть? Народ ИХ помидорами закидывал? Ничего личного. Просто интересно - КАК НА ПРАКТИКЕ?