ἀποκάλυψις — раскрытие, откровение ---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ---------- Повель і Бержьє в книзі "Утро магов" ангелом бездні називали Гітлера, повністю погоджусь з їх точкою зору
9 Коли засурмив п’ятий ангел, я побачив зорю, що впала з*неба на землю. Тій зорі було дано ключ від безодні. 2*Вона відкрила безодню, і*з неї, неначе з*великої печі, піднявся дим,...*З диму вийшла на землю сарана....Сарані було сказано не завдавати шкоди ані земній рослинності, ... а лише людям, які не мають на чолах Божої печатки.... 11*Сарана мала над собою царя, ангела безодні. Єврейською його ім’я*— Аваддо́н, а грецькою*— Аполліо́н. З п"ятого та одиннадцятого віршів зрозуміло, що саранча та агнел безодні або Аваддон, виконують Божу волю - заставляють страждати тих, хто не бажає знати та виконувати Божу волю.
Багато хто вважає що послання до Лаодикійської церкви -це є також послання до останньої церкви перед приходом Ісуса Христа. Що Ісус Христос каже до цієї церкви-що вона не горить Духом але і не є абсолютно холодна до Його слів. Вона тепла. І Він каже що буде з нею. ---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ---------- Він дає пораду до кожного з нас. Тому що ми-ця церква Лаодикії. І Він незабаром повернеться. І якщо церква не прийме заходів Він каже-" Но как ты тепл, а не горяч и не холоден, то выплюну тебя из уст Моих". Але це поки що не безнадійно. Ісус дає нам пораду. ---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ---------- Ісус каже покаятися в теплому стані нашого серця до Нього і бути ревним. Я розумію золото-це віра що кріпне у випробуваннях. біла одежа-це праведність Христа. Цього треба прагнути. Позбутися своїх помилкових поглядів і довіритися Христу у всьому.
Ісус Христос каже: хто має вухо, той чує що Дух говорить Церквам. Тобто і зараз Дух говорить до церкви. Але не всі чують Бога. Господь Ісус каже всім нам не спати духовно, чекати Його приходу, бути терпеливими в випробуваннях. Церква має сказати-прийди, Господи Ісусе ! Кожен з нас має всім серцем прагнути приходу Ісуса Христа на землю і звільнення від рабства цього світу.