В "Криївку" коли не зайдеш - там завжди аншлаг, народу - ніде яблуку впасти. І туристів там відсотків 80. Значить вона цікава. Значить вона потрібна. P.S. І який там добрий спотикач!
Головний плюс Краївки - її антураж. З мінусів - незрозумілий туалет.Якщо зверху після "м`ятного спотикача" спускатися,можна й не дістатися до потрібного місця)))
А як на мою думку, москаль ти, поляк,чи німець,різниці не має, всі ми ходемо бід одним небом! А краївка трохи палицю перегинає!
Як Ви не розумієте,Криївка це бізнес-проект. Значить добре хтось все продумав,раз там такий аншлаг. І держиться він не на кухні, не на євротьуалетах і суперсучасних залах,він якраз заробляє гроші цим антуражем.Вже тут казали 80 % там туристів-все зроблено в тему-спочатку трохи скандалу,пару скандальних статей в російських і українських газетах. Тепер всі хто приїжджає у Львів,спецом хоче подивитись, як ті бандерівці собі ресторана зробили,потім друзям розкажуть, і друзі прийдуть-та автору цієї ідеї треба премію давати за кращий бізнес-проект останніх років.А на самому ділі це хохма, і на ній прекрасно заробляють. Ми з компанією попали туди 1 січня,місць не було. Так мий брат з Москви(він дуже винахідливий) попросив людей,які стояли в черзі-пропустити нас поза чергою бо... ми з своїм москалем якого йдемо вішати в Криївку. Всі з того посміялись і нас пропустили. Я водив туди друзів з Харкова-російськомовних,навіть ні він росіянин, вона білоруска. Посиділи,посміялися випили -закусили - вони теж думали,що там казна що. Цей ресторан це хохма і квіточки в порівнянні з тим,що ми інколи чуємо на адресу України і українців в деяких російських засобах масової інформації, і в кіно. PS.В Ужгороді є похожий ресторан " Деца у нотаря" теж все побудовано на цікавому антуражі.
Угу, антураже. Почему не сделать кафе "Удавка"? В Краивку ходил с Левандовкой. Накурено сильно. Но свинячи пяточки понравились. Вкусно было. Или я пъян был? Не помню, короче.
Нє, точно накурено. Я їв метр ковбаси. Тоже було смачно.Але було багато людей і теж накурено..... ---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ---------- Ну щось таке у нас теж є http://coolidea.ru/2008/07/09/eternity/
Криївка совершенно замечательное место! каждый раз, когда приезжаем во Львов всегда ужинаем там. Есть любимое блюдо. Колоритное местечко.
Ви шо! хіби Ви не дивитеся ОРТ, там же такі жахи виробляють, а на стінах висять фото [STRIKE]нацистських[/STRIKE] фашистських злочинців!!!
Зустрічала Новий рік і недавно святкували день народження подруги в "Старгороді" , задоволені всі і всім.Єдине що потрапити туди просто з вулиці нереально, такий аншлаг))), потрібно резервувати столик))) Не знаю якийв нього статус чи то паб, чи ресторан, але приміщення величезне і дуже гарний інтре)єр, а ще там смачна кухня, великі порції і живе пиво))хто матиме можливість - велкам
це на митній? якщо так -- то суперове місце, куди ніяк не виберуся, хоча чув багато [STRIKE]хороших [/STRIKE]захоплених відгуків!
[OFFTOP]ой, та проше пані :rose:[/OFFTOP]чого не розкажеш, що там живе пиво та оформлено все як міні площа ринок?
ну там багато чого цікавого є ))) це я інтригую))) о, згадала, і ще в них є сайт))) http://www.stargorod.net/?p=show&nm=1131&m=all
...і система бонусів до речі, фірма не львівська, а харківська я ж бо подумав, що це знову креатив нашого рестораційного об’єднання -- криївка, роберт домс, мазох, жидівська кнайпа... ан-ні!
про бонуси не в курсі) але знаю що часто організовують пісенні вечори) а фірма харківська))) і з 1 березня має працювати цілодобово))
так он на тому самому сайті видно -- зліва іконостас це люде, які витратили найбільше бабосіка; тим, хто багато витратив -- роблять іменний кухоль і тільки в нього наливають пиво
ага, але перед тим як туди йти- попросіть, щоб запалили камін, бо ми останній раз там замерзли))) а солодощі там смачні))