Буду знати. Сєнкс ---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ---------- А, ще згадав як відновлював свою сімку. Там за відновлення 20 грн., і ще мені втерали що ще за 20грн. можна купити запасну сімку. Як вона діє: як клон чи як заміна я не питав. Можливо, як пише Ромко, діє як клон.
дуже навпаки ось купив я новий телефон, і щоб свою сімку, яка мені вірою-правдою прослужила вже 11 років, в нього запхнути, мені довелося зробити їй обрізання (в телефоні слот для мікро-сімки). І тепер, якщо я схочу переставити цю сімку в інший телефон, в якому слот не мікро-сім, то в мене це скоріш за все не вийде. А коли є клон, то одну можна мати нормальну, а другу обрізану.
Ігор, з сучасних сімок тєжко зробити клона, захист дуже сурозний з твоєї старушки можна, але за її роботу ніхто гарантії не дасть а, і будеш мати нагоду познайомитись з службою безпеки київстара..
я в курсі, але мова про кустарне виробництво ну то купіть в КС програмне забезпечення, включно з алгоритмами поповнення, шо вам заваджає?
За те, що хватить гнати самогон - йди купи собі горілки як хочеш випити. Тим більше київстар пропонує таку послугу (клон).
Так: ---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ---------- відповів Ромко