Клятва на верность Венгрии

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Тень гнева, 3 лип 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та не в карті проблема (бюрократичний папірець), а в "клятві" сусідній державі.

2. karatv

karatv Active Member

І хто він цей Бісмарк?
    Він заслуговуе довіри?
    Взагалі, - звідки він знає Пошпишек, яку мав наувазі?

3. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Доля ВВП Греции в ВВП ЕС 0,%%%. Вытащит ЕС Грецию (скорее всего), хотя возможно шахраїв краще и не тащить из ямы. Но это уже политика, а не экономика.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Від цього 0,% сьогодні невеличкий інформаційний вітерець качнув ще раз стабільність Євро.

5. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

6. bars

bars Well-Known Member

Виходить, таки будете ждати... И весь час спокою не давати ні собі, ні людям...
    На [STRIKE]російські[/STRIKE] московитській мові це приблизно звучить, як "не мытьём, так катаньем"...;)

7. Тень гнева

8. ull9

ull9 Дуже важлива персона

а мы уже меряемся родителями?
    понятно, думаю даже знаю почему.
    умом то не выйдет мерятся..
    :))

9. Тень гнева

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Цими роліками про войовничих мадяр Ви можете лякати наприклад пані Луну, ну або Ваню Лісіціна. Мене ці ролікі ні як не збентежують і не турбують, хоча б тому, що я не погано знаю мадяр. Жив серед них протягом 5 років в їх країні. Вояки вони кепські. Можна навіть сказати ніякі. При чому бачив їх як раз самому підйомі національно-патріотичного тренду. Як люди, доволі милі та приємні. Ввічливі та навіть добрі. Не погані собутильники. Можна навіть сказати чудові собутильники. До роботи ставляться не краще, але і не гірше ніж ми. але дисціпліна праці в порівнянні з нашою значно вища. Вони за укладом жайворонки. Спати лягають чи не у 20.00 по вечорі, але прокидаються чуть світло. В 5.00 вже повно народу на вулицях. А в 21.00 тільки поліцейські патрулі зі швидкістю 5 км./год. патрулюють пусті вулиці. Звичайно ж в столиці, в Будапешті дещо живіша публіка. А в провінції ні. Вояки здебільшого мають пацифістські настрої. Жодного воєнного "на всю голову" не зустрів протягом 5-ти років.

11. Тень гнева

5 лет в Венгрии... хорошо.

Никого не пугаю, а провожу исследование. :)
    Мадьярская тема использована почти случайно.

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

З таким же успіхом можете закинути і словацьку тему. Словаки такі ж самі як і мадяри. Правда ворогують між собою.
    п.с.
    5 років то безпосереднього проживання в мадярщині. А потім ще певна кількість відвідин Мадярщини. Я би сказав настольгічних відвідин. але коли покинув вживати алкоголь , то і настольгія кудись улетучилась.:))

13. Inga

Inga Дуже важлива персона

Нетушки, Улл. Это не меряние родителями. Это был ответ на Ваш посыл, что "но уж кто есть кто и что есть военный в ссср - было ясно" в том смысле, что Ворчун тс из первых рук знает кем и чем были военные в СССР.
    И его понимание этой темы отлично от Вашего. Не более того.
    И про невозвожность мерения умом - эт Вы погорячились... :pardon:

14. ull9

а.. это был ответ на посыл..
    понятно.

первые руки или десятые - роли не меняет.
    мое отношение к сссровским военным образца поздних 80 сложилось и сформировалось лет с 17-19, и после этого я его не менял. не было оснований.

15. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

ваше отношение - это не верх объективности, а всего лишь ваше отношение.
    и если у кого-то оно другое, это не значит, что кто-то глупее вас.

16. ull9

спасибо змий.
    у всех тут свое субьективное.
    глупость тоже того...субьективна

17. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]ваше уж очень с претензией на самое-самое...[/OFFTOP]

[OFFTOP]первый попался на нике
    :rolleyes:[/OFFTOP]

18. Inga

Inga Дуже важлива персона

[OFFTOP]:good: :yahoo: :rose: :))[/OFFTOP]

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І що можна було "сформироваться" в цьому віці та ще й не служивши в армії? Я таким же чином можу сказати, що в мене "сформировалось отношение" до Тори, яку я ніколи не читав.
    Я прослужив офіцером з десяток років в середовищі від полку до Головного БТУ, але не можу однозначно сказати про всю палітру цих кадрів, від звичайної малоосвіченої сволоти типу "бабы, водка, преферанс" до досить порядних та ерудованих людей. Навіть пропорцію типу 10:1 між ними не можу скласти.

20. Тень гнева

Собеседники:

Александр Дугин (философ, социолог, политолог, http://dugin.ru)

Габор Вона (лидер партии "Йоббик - За лучшую Венгрию")

Бела Ковач (депутат Европарламента от партии "Йоббик")

Видео: http://poznavatelnoe.tv/unichtozenie_europa

а де твій аватар? :)