Доля ВВП Греции в ВВП ЕС 0,%%%. Вытащит ЕС Грецию (скорее всего), хотя возможно шахраїв краще и не тащить из ямы. Но это уже политика, а не экономика.
Виходить, таки будете ждати... И весь час спокою не давати ні собі, ні людям... На [STRIKE]російські[/STRIKE] московитській мові це приблизно звучить, як "не мытьём, так катаньем"...
Вооруженные неправительственные отряды самообороны. http://www.youtube.com/watch?v=rofuVs55n0U&feature=player_embedded
Цими роліками про войовничих мадяр Ви можете лякати наприклад пані Луну, ну або Ваню Лісіціна. Мене ці ролікі ні як не збентежують і не турбують, хоча б тому, що я не погано знаю мадяр. Жив серед них протягом 5 років в їх країні. Вояки вони кепські. Можна навіть сказати ніякі. При чому бачив їх як раз самому підйомі національно-патріотичного тренду. Як люди, доволі милі та приємні. Ввічливі та навіть добрі. Не погані собутильники. Можна навіть сказати чудові собутильники. До роботи ставляться не краще, але і не гірше ніж ми. але дисціпліна праці в порівнянні з нашою значно вища. Вони за укладом жайворонки. Спати лягають чи не у 20.00 по вечорі, але прокидаються чуть світло. В 5.00 вже повно народу на вулицях. А в 21.00 тільки поліцейські патрулі зі швидкістю 5 км./год. патрулюють пусті вулиці. Звичайно ж в столиці, в Будапешті дещо живіша публіка. А в провінції ні. Вояки здебільшого мають пацифістські настрої. Жодного воєнного "на всю голову" не зустрів протягом 5-ти років.
5 лет в Венгрии... хорошо. Никого не пугаю, а провожу исследование. Мадьярская тема использована почти случайно.
З таким же успіхом можете закинути і словацьку тему. Словаки такі ж самі як і мадяри. Правда ворогують між собою. п.с. 5 років то безпосереднього проживання в мадярщині. А потім ще певна кількість відвідин Мадярщини. Я би сказав настольгічних відвідин. але коли покинув вживати алкоголь , то і настольгія кудись улетучилась.)
Нетушки, Улл. Это не меряние родителями. Это был ответ на Ваш посыл, что "но уж кто есть кто и что есть военный в ссср - было ясно" в том смысле, что Ворчун тс из первых рук знает кем и чем были военные в СССР. И его понимание этой темы отлично от Вашего. Не более того. И про невозвожность мерения умом - эт Вы погорячились...
а.. это был ответ на посыл.. понятно. первые руки или десятые - роли не меняет. мое отношение к сссровским военным образца поздних 80 сложилось и сформировалось лет с 17-19, и после этого я его не менял. не было оснований.
ваше отношение - это не верх объективности, а всего лишь ваше отношение. и если у кого-то оно другое, это не значит, что кто-то глупее вас.
[OFFTOP]ваше уж очень с претензией на самое-самое...[/OFFTOP] [OFFTOP]первый попался на нике :rolleyes:[/OFFTOP]
І що можна було "сформироваться" в цьому віці та ще й не служивши в армії? Я таким же чином можу сказати, що в мене "сформировалось отношение" до Тори, яку я ніколи не читав. Я прослужив офіцером з десяток років в середовищі від полку до Головного БТУ, але не можу однозначно сказати про всю палітру цих кадрів, від звичайної малоосвіченої сволоти типу "бабы, водка, преферанс" до досить порядних та ерудованих людей. Навіть пропорцію типу 10:1 між ними не можу скласти.
Собеседники: Александр Дугин (философ, социолог, политолог, http://dugin.ru) Габор Вона (лидер партии "Йоббик - За лучшую Венгрию") Бела Ковач (депутат Европарламента от партии "Йоббик") Видео: http://poznavatelnoe.tv/unichtozenie_europa