Клятва на верность Венгрии

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Тень гнева, 3 лип 2011.

1. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Если удостоверения "зарубежных венгров" в Подкарпатской Руси выдано более 150 тыс. гражданам Украины, то получить второе гражданство Венгрии (паспорт гражданина Венгрии) теоретически сможет еще 800 000 коренных жителей края, прежде всего русинов. Безусловно, выгода свободного перемещения по миру с венгерским паспортом в кармане будет иметь непреодолимый характер. И многие из новоиспеченных "граждан Венгрии" будут голосовать ногами. Украина взамен, увы, им предложить ничего кроме политических процессов за право быть русинами, жесткой украинизации и безысходности предложить не может.

Русины и венгерское гражданство

http://www.ua-reporter.com/content/100168

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А "змій" знову про рибу гроші. Що "сдєлал"? Чергу організував, клятву давав, клятву приймав, паспорти відбирав? В мене тільки дві руки і одна голова. А може в 66 років надіти зеленого берета та на кордон "присяжників" ловити? Згоден на щось одне крім "клятву Гватемалі давати".

3. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

тогда у вас прямо страна советов получается )))

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Підкресліть "сучасна сурогатна держава", а то щось зовсім ховаєте неньку, а в неї ще сил ого-го.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ні "змій", навпаки. Ту "страну" я добре вивчив. Там НЕ ВИПУСКАЛИ, а тут БУДЬ ЛАСКА, на всі чотири сторони - давай за кордоном інородні "присяги" чи "клятви". А назад в Україну - ПО ВІЗІ.

6. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

Я не знаю, кто вы и что вы.
    Но я - внук, сын, племянник кадровых офицеров СА. И воевавших в ВОВ, и наотдыхавшихся на забайкальских курортах - живу в МОЕЙ стране. А вы - свалили. И оттуда, из не вами и не вашими предками заработанной сытости - учите нас уму разуму?
    У вас случаем ни чё ни куда не уехало?

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пошпишек, Піховшек - щось нездорове підсвідомість нав'язує.

8. Филипп

Филипп Американец

То: Прокип
    "А те, що мені з сім'єю в 1993 році канадці пропонували "зелену дорогу" для переїзду до них на проживання, а я відмовився, то в його жлобській макітрі взагалі не сприйметься,,,"
    Что значит, канадцы предлагали?
    Частная компания предлагала помочь с визой, наверное??

9. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Венгры не могут раздавать свои паспорта налево, направо... Страна член шенгена, и ЕС.

Либо Шенген и ЕС, либо раздача паспортов, правила там жесткие.

Сильно сомневаюсь, что они пойдут за ради закарпатских венгров.... Да и если их выпрут из шенгена и ЕС, очень сильно венгерский паспорт потеряет в своей ценности.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Бо дисидентом клятим був, а жінка була медиком, яких в Канаді тоді була нестача. Це було офіційне запрошення уряду при умові деяких перевірок. Та мені ще в середині 80-х була пропозиція махнути по певних каналах за кордон (через Австрію).
    Та я ж не повезу з собою батька, матір, могили предків, напівзавалений паркан з десяток раз зафарбованими трьома відомими літерами з двору, де я виріс. Та це вже історія.
    Та я не дуже засуджую тих економічних біженців, серед яких і мій племінник в Стокгольмі. Просто мені жаль цих слабеньких по духу людей, які замість побудови свого добротного дому тікають кудись в прийми та ще й зі зрадою якоїсь "клятви".
    А місця цих слабаків заповнюють подібні ж з, наприклад, Пакістану.
    Для позитивного прикладу давні греки не просто тікали зі своєї злиденної землі, а везли на нові землі свою знамениту оливу та хист новітньої торгівлі. І вони не зраджували Мікро (Малій) Греції, хоча інколи й доходили до певного сепаратизму, але скіфам чи комусь іншому вони клятву не давали.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Анджей, та угорці себе на даний час дуже вольготно ведуть по відношенню до європейських правил. Відносно румунів там взагалі йде велике тертя. Це незвичне етнічне включення в Європу має досвід такої поведінки ще з часів Австро-Угорщини. Недаром Паскевич з військом (московський жандарм Європи) допомагав Відню їх приструнити.

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:good:
    Йой,та кіко тих венгрів в тому Берегово...Якраз на один ешелон,ще й місце деяким українцям-мудрегелям дістанеться!Сміймося разом!:))

13. bars

bars Well-Known Member

Будете ждати, поки самі сядуть, чи по-вашому, по-сталінськи? А чого? Нєт чєловєка = нєт проблєми. І смійтесь разом!
    От же ж пустобрехи...

14. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Где Паскевич, где ЕС....

Да не было бы никакого ЕС, в принципе, если бы там все вели себя как им захочется.

ЕС и есть, и валюта евро одна из самых крепких в мире, поскольку там правила в реале соблюдают.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На початку 60-х невеличка шпаринка в дамбі Кременчуцької ГЕС чуть всю дамбу не зруйнувала. Нижня частина Кременчука майже повністю втекла на гору, кинувши відкритими магазини. Якби не КрАЗи (прямо з конвеєра) з камінням, які водії розганяли в напрямку промоїни та кидали кабіну, то нижній частині міста був би капець (експериментальна піщана дамба).
    Тому рекомендую не недооцінювати ці маленькі потоки.

16. Филипп

Филипп Американец

Извините, Прокип.
    Приглашения от канадского правительтва не было/нет.....и вряд ли будет.
    ДАЕТСЯ ВОЗМОЖНОСТЬ просить вид на жительство в Канаде, ссылаясь на профессию.
    В данном случае - медработника.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Особливо Греція з її катастрофічним дефіцитом бюджету. Анджей, сплюньте три рази через ліве (чи може праве?) плече, бо в мене частина заощаджень в Євро.

18. Филипп

Филипп Американец

я об этой карте и писал.
    Не принимая гражданство Венгрии (чтобы не нарушать украинское законодательство), получают "карту венгра".

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та думайте собі як хочете. Мені на зустрічі в посольстві пропонували "зелену карту" (чи як вона там називалася) на сім'ю з наступними різними попередніми перевірками (медичні та інше). Про тонкощі я не дізнавався, бо думок про реалізацію цієї пропозиції НЕ БУЛО.

20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Як то,то нашому,по-сталінськи?
    Ви мали на увазі,так як операція "Вісла" совєтами в Галичині проводилась?
    Ні...Я знаю і добре розумію слова з старої польскої пісеньки "Тиха вода...":

Płynął strumyk przez zielony las,
    A przy brzegu leżał stukilowy głaz.
    Płynął strumyk. Minął jakiś czas,
    Stukilowy głaz zaginął,
    Strumyk płynie tak jak płynął.

Cicha woda brzegi rwie,
    Nie wiesz nawet jak i gdzie !!!
    (Тік струмочок через зелений гай
    А при березі лежав стокілограмовий камінь...
    Тік струмочок,але через деякий час,камінь зник,а струмочок,як тік так і тече далі...
    Тиха вода береги руйнує і в який спосіб,то...ніхто не знає!)
    :))

:preved:

а де твій аватар? :)