Клятва на верность Венгрии

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Тень гнева, 3 лип 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

По личным. Но я Вас не упрекаю...Нисколько. И не сужу никого - и деда в том числе, хоть сама и не могу...
    Роль судьи н а себя возложила не я.
    А зачем спрашивали?
    Мне все равно, Улл9...Это Ваше личное дело. Как и абсолютно личным считаю поступок этой женщины...и службу в армии Прокипа. Если бы..не упрекал других.

2. Luna

Вы не двурушники...Вы приспособились к режиму ТОГДА и осуждаете приспособленчество СЕЙЧАС. Кто вы ,люди ТОГО времени?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та що ти, звичайний примарафєчєний жлоб, знаєш про цей соціально-культурний прошарок людей? Тобі до тих роботяг початку 60-х як і до справжнього німця. Ті люди в більшовицькому рабстві робили базу своїми списаними станками і для твоєї освіти. Ось тільки з вихованням потомків в них не вийшло - наступні покоління на жлобський шлях пішли. Тому й маємо різних "присяжних" жлобих та жлобів, які нагадили в одному місці та переїхали гадити за кордон своєю культурою іншим народам.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ми з тих, хто знає міру пристосуванства, тому що пристосуванства мають різну величину та якість.
    А в армії я служив не по "понятиям", а по совісті народові.

5. Luna

Чуть-чуть не считается?

6. Luna

О майн готт.....
    И тут Остапа понесло.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Повна дурня відносно етики. Етика - це не вагітність, яка не мінялася з часів Адама та Єви. Етика пристосуванства в суспільстві Рішельє, Кромвеля та Суслова різні.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Чимось він мені нагадує Хорошковського з його жлобською псевдоінтелигентністю, тільки з-за кАрдона.

9. Luna

Закроем глаза на этику...эстетика тоже хромает. Проще говоря - НЕ КРАСИВО..
    И логика корчится - сами с усами, чего уж тут...

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І де тут ЕСТЕТИКУ знайшли? В шрифті чи в смайликах?
    "Та я сам все знаю!"

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Поступив Кромвель з королем чи кремлівський агент з Троцьким. От гади, з кров'ю відрубали чи проломили їм голови! А могли би гарненько, як ординські хани з Нєвським чи кремліські Путіни в Лондоні талієм.

12. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Я что-то уже ничего не понимаю... кто и что предъявляет этой женщине, попросившей венгерский паспорт для облегчения просто БЫТОВЫХ УСЛОВИЙ жизни?
    Блин, странно все это...

13. ull9

ull9 Дуже важлива персона

вопрос риторический был.
    своей репликой "можете-не-отвечать" я это еще явней обозначил.
    что б боже упаси мне вы подробненько не отвечали.

14. ull9

в точку. и не надо никаких оправданий что был "послан".

15. ull9

значит и я в точку попал. раз завижал..

16. ull9

а вот не получается, не получается не судить, т.е. не выноситъ каких либо суждений.
    читайте.
    ваше суждение в чистом виде. т.е. ваш суд.

17. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Закон об упрощенном предоставлении гражданства

По настоящему закону на венгерское гражданство могут претендовать те, чьи предки до 1920 г. или между 1940 и 1945 г.г. обладали венгерским подданством. Обязательным условием является знание заявителем венгерского языка и отсутствие каких-либо обстоятельств общественной или национальной безопасности, препятствующих предоставлению ему гражданства. Для получения гражданства в облегченном порядке не нужно сдавать специальный экзамен. Последний подразумевает знание конституции и устройства страны. Не нужно иметь жилья на территории Венгрии и достаточных средств существования. По новым правилам заявление на гражданство рассматривается в трехмесячный срок.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та не в "точку", а в "жлобське заробітчанство" попав ти. Він так і помре, а не зрозуміє зі своєю культурою "рашен", що німцю ради економії часу на оформлення якогось документа і в голову не прийде підписувати французам якісь документи, які суперечать законам їхньої держави.
    А те, що мені з сім'єю в 1993 році канадці пропонували "зелену дорогу" для переїзду до них на проживання, а я відмовився, то в його жлобській макітрі взагалі не сприйметься.
    Хтось живе по нормальних цивілізаційних правилах, а хтось по "понятиях" з часів виїзду "долгорукого" в чужу угро=фінську глухомань за поживою. Ось так то, фальшивий баварцю. Дай почитати справжнім баварцям свої "рассуждєнія", то вони тебе просто заплюють.

19. ull9

<смеется>
    да да прокоп. отфильтровав ваш поросячий визг. в остатке... ничего.
    собственно и возражать нечему..

пошел чистый троллизм и оскорбления в надежде что я сорвусь и улягусь в навоз рядышком с тобой.
    ты хоть одного баварца видел? теоретик..
    :))

20. bars

bars Well-Known Member

В чому злочин? В тому, що вона відмовляється жити в державі, в якій
    ?%-) До речі, "ПЕРЕВИХОВУТЕСЯ" - це що?
    На них в мене розуму вистачає, а на вас мені його шкода тратити...
    І чим відсутність штампу вам допомогла? Болячку все одно видно... Відмазували не в тому місці.
    :good: Хоча б тут правду про себе написав...

а де твій аватар? :)