Magyar Gárda Mozgalom Праворадикальная полувоенная организация в Венгрии, тесно аффилированная с националистической Партией за лучшую Венгрию (Йоббик).
Я "нє обошол", а служив офіцером до тих пір, поки це хоч якось співпадало з моєю мораллю. А після агресії а Афганістані я САМ пішов до прокурора київського гарнізону з заявою, що служити в такій армії не бажаю. Він відповів, якщо лікарі не "відмажуть", будемо судити. То ж дякую кандидату меднаук (вірменка по національності), яка пішла на ризик та "нашкребла" мені на звільнення, минуючи типовий штамп для непокірних військових в культурі "рашен" - ШИЗОФРИНІЯ. Та вам таке не зрозуміти, для вас і ген. Григоренки були БІЛИМИ ВОРОНАМИ. В дусі культури "рашен" - не збрешу, так придумаю. Хто їй забороняв, дешевий ви наш "правозахисник"? А паркан встановила Європа від нашестя з культури "рашен". ПЕРЕВИХОВУТЕСЯ, а не злочинним шляхом пролізти до доці-економічної біженки. Або здавайте український паспорт. І греки вже не по їхньому. Спочатку це стосувалося "Малоросії", а тепер вони по своїм "понятиям" трактують і "ідіота". Це вже ідіотизм не по давньогрецьки, а по сучасному. Тільки ІДІОТ та ЗЛОДІЙ може бути прихильником цієї сурогатної, склепаної по "понятиям" культури "рашен", державної структури, яка є найбільшим ВОРОГОМ народу України. Не тільки Янукович безграмотний в своїй плутанині ДЕРЖАВИ та КРАЇНИ, а ще й маса інших "аналітиків", яких "умом не понять". З вашим умом та логікою вам ніколи не зрозуміти не тільки Тараса Бульбу, а й Байрона в "ірландському" питанні. По стандартам культури "рашен", яку ніякі перебування в Європі не очистять. Ось такі люди освистували ак. Сахарова, який був для них БІЛОЮ (незрозумілою) ВОРОНОЮ
А чого так? Треба було йти під суд. Якщо ви вже такий високо та глибоко ідейний. А то виходить ідеї ідеями, а [CENZ]шкура своя[/CENZ] все рівно дорожча за всі ідеї. :rolleyes:
т.е были ударной силой и оплотом той самой культуры рашн. и пошли офицером осознанно. и давали присягу тоже сами, никто за язык не тянул. можно же было не офицером в са, можно было на гражданскую специальность... мде.. говорит о многом. а теперь "на помощь" сахарова вспомнил.. хех
Сознатєльно, бо я зі СВІДОМИХ. Як кажуть в їх культурі - плутає "щось з хрєном". В більшовицькій імперії ДОБРОВІЛЬНОЇ ПРИСЯГИ НЕ БУЛО (була лиш примусова), а в закарпатської жлобихи було право цивілізованого вибору. Я не дітей упрєкаю, а виросших з них двурушників.
И ТАК бывает. Все бывает...и если он в то время мог высказать свое недовольство армейским керовникам - это уже большой плюс к характеру человека... Только вот "не судите" у нас уже пора переименовывать в "прекратите осуждать всех и за все, жизни не хватит"...
нет, не бывает. человек идет курсантом в военное училище. ему 17-18 лет. уже личность менталитет сформированны. уже не мальчик. и этот уже не мальчик прекрасно понимает что ему нужно и куда он идет. я помню себя в 17 лет. футбол, пляж и ветер в голове. но уже тогда (спасибо маме) в голове у меня ясная была установка, что есть кгб что есть са, что есть кпсс. и в 17 у меня была аллергия на погоны, на лозунг кпсс - честь и слава.. я готовил себя к науке, к математике.
Покажи приклад, "вчителька". Боже мій, та ці ... хоч уявляють ту ситуацію протиборства з більшовизмом? Сидить зараз "умнічає" за пультом, а в ті часи лиш би в рота заглядувало замполітам. Ось вони сурогатні громадяни поки що сурогатної держави, які тут все загадили, а тепер мріють слідом за закарпатською жлобихою кудись дьору дать для загиджування вже нової місцини. ОСЬ ТОМУ ЄВРОПА Й ЗАКРИЛАСЯ ВІД НИХ.
Это во всяком случае ЧЕСТНЕЕ, чем видеть бревно в глазу соседа, не замечая своего собственного. Сережа - молодец (с) Ну и что? Что так было у ВАС?