Клятва на верность Венгрии

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Тень гнева, 3 лип 2011.

1. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Тень гнева, а что это за слет ролевиков?

2. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Magyar Gárda Mozgalom
    Праворадикальная полувоенная организация в Венгрии, тесно аффилированная с националистической Партией за лучшую Венгрию (Йоббик).

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я "нє обошол", а служив офіцером до тих пір, поки це хоч якось співпадало з моєю мораллю. А після агресії а Афганістані я САМ пішов до прокурора київського гарнізону з заявою, що служити в такій армії не бажаю. Він відповів, якщо лікарі не "відмажуть", будемо судити. То ж дякую кандидату меднаук (вірменка по національності), яка пішла на ризик та "нашкребла" мені на звільнення, минуючи типовий штамп для непокірних військових в культурі "рашен" - ШИЗОФРИНІЯ.
    Та вам таке не зрозуміти, для вас і ген. Григоренки були БІЛИМИ ВОРОНАМИ.
    В дусі культури "рашен" - не збрешу, так придумаю. Хто їй забороняв, дешевий ви наш "правозахисник"? А паркан встановила Європа від нашестя з культури "рашен". ПЕРЕВИХОВУТЕСЯ, а не злочинним шляхом пролізти до доці-економічної біженки. Або здавайте український паспорт.
    І греки вже не по їхньому. Спочатку це стосувалося "Малоросії", а тепер вони по своїм "понятиям" трактують і "ідіота".
    Це вже ідіотизм не по давньогрецьки, а по сучасному. Тільки ІДІОТ та ЗЛОДІЙ може бути прихильником цієї сурогатної, склепаної по "понятиям" культури "рашен", державної структури, яка є найбільшим ВОРОГОМ народу України. Не тільки Янукович безграмотний в своїй плутанині ДЕРЖАВИ та КРАЇНИ, а ще й маса інших "аналітиків", яких "умом не понять".
    З вашим умом та логікою вам ніколи не зрозуміти не тільки Тараса Бульбу, а й Байрона в "ірландському" питанні.
    По стандартам культури "рашен", яку ніякі перебування в Європі не очистять.
    Ось такі люди освистували ак. Сахарова, який був для них БІЛОЮ (незрозумілою) ВОРОНОЮ

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не увиливайте от ответа. Вы СОЗНАТЕЛЬНО принимали Присягу, будучи ярым противником СССР?

5. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

И упрекать тут не за что..не упрекай Прокип в клятвах даже тогдашних детей.

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

А чого так? Треба було йти під суд. Якщо ви вже такий високо та глибоко ідейний. А то виходить ідеї ідеями, а [CENZ]шкура своя[/CENZ] все рівно дорожча за всі ідеї. :rolleyes:

7. ull9

ull9 Дуже важлива персона

т.е были ударной силой и оплотом той самой культуры рашн.
    и пошли офицером осознанно. и давали присягу тоже сами, никто за язык не тянул.
    можно же было не офицером в са, можно было на гражданскую специальность...

мде.. говорит о многом.
    а теперь "на помощь" сахарова вспомнил..

хех

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сознатєльно, бо я зі СВІДОМИХ.
    Як кажуть в їх культурі - плутає "щось з хрєном". В більшовицькій імперії ДОБРОВІЛЬНОЇ ПРИСЯГИ НЕ БУЛО (була лиш примусова), а в закарпатської жлобихи було право цивілізованого вибору.
    Я не дітей упрєкаю, а виросших з них двурушників.

9. Luna

И ТАК бывает. Все бывает...и если он в то время мог высказать свое недовольство армейским керовникам - это уже большой плюс к характеру человека...
    Только вот "не судите" у нас уже пора переименовывать в "прекратите осуждать всех и за все, жизни не хватит"...

10. Степаныч

Больше вопросов не имею.

11. Luna

Но у Вас было право выбора профессии...
    Почему она жлобиха? Что Вы...роль Всевышнего играете.

12. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

13. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так у Прокопа усі жлоби. І він теж. Сам сказав. :pardon:

14. ull9

нет, не бывает. человек идет курсантом в военное училище. ему 17-18 лет. уже личность менталитет сформированны.
    уже не мальчик. и этот уже не мальчик прекрасно понимает что ему нужно и куда он идет.

я помню себя в 17 лет. футбол, пляж и ветер в голове. но уже тогда (спасибо маме) в голове у меня ясная была установка, что есть кгб что есть са, что есть кпсс. и в 17 у меня была аллергия на погоны, на лозунг кпсс - честь и слава..

я готовил себя к науке, к математике.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Покажи приклад, "вчителька".
    Боже мій, та ці ... хоч уявляють ту ситуацію протиборства з більшовизмом? Сидить зараз "умнічає" за пультом, а в ті часи лиш би в рота заглядувало замполітам.
    Ось вони сурогатні громадяни поки що сурогатної держави, які тут все загадили, а тепер мріють слідом за закарпатською жлобихою кудись дьору дать для загиджування вже нової місцини. ОСЬ ТОМУ ЄВРОПА Й ЗАКРИЛАСЯ ВІД НИХ.

16. Luna

:pardon:Это во всяком случае ЧЕСТНЕЕ, чем видеть бревно в глазу соседа, не замечая своего собственного.
    Сережа - молодец (с)
    Ну и что? Что так было у ВАС?

17. Luna

Та у тому ж і справа...Що дехто в ТІ часи в рота заглядав, а зараз нам докоряє.

18. ull9

не понял вопроса..

19. ull9

вы обо всех по себе не судите.. ага

20. Степаныч

Прокип и противоборство с большевизмом!%-) Умора!:))

а де твій аватар? :)