Ще зовсім недавно Клінт Іствуд асоціювався у мене виключно з вестернами. Останні я вважав недалеким жанром, суть всіх фільмів зводиться до пограбувань паровозів, п"яних бійок в салунах та перестрілок з індіанцями. Тому вестерни я ніколи не дивився (не читал, но осуждаю) Проте, коли кілька місяців тому за порадою товариша подивився культовий фільм 66 року "Хороший, поганий, злий", цей міф був розвіяний. Разом з тим придивився і до фігури Клінта Іствуда, став гуглити, шукати і виявилося, що це не просто культовий актор 60-80х років, але й видатний режисер сучасності. Я уже передивився більшість його фільмів, це однозначно один із головних режисерів нашого часу, жива голівудська легенда. Трилери і мелодрами, детективи і історичні фільми, за що б не брався майстер - результат неперевершений. А ви знаєте Клінта Іствуда? Які його фільми чи ролі у вас улюблені?
C новых его фильмов - Gran Torino,Million Dollar Baby Он давноо в кино... от а до я берет участия в кинематографе, и фильмы пишет и музыку и актер... куча картин с 50 -ых годов с ним и до нашего времени. Припоминаю старый фильм, Побег из Алькатраса, хорошее кино) http://www.youtube.com/watch?v=QblqBp9NT8M
Саме так! В його фільмах є те, чого немає в інших! Хороші фільми, я вже на котрійсь вітці згадував про них. Ще Гляньте "Листи з Іводзіми".