Володимир Кличко платить за лікування свого колишнього суперника Володимир Кличко платить за лікування свого колишнього суперника
не розумію що саме ви не розумієте... Я й не дивився пряму трансляцію, ні краплини про це не шкодую. Бігло продивився в запису, за що вам, доречі, дякую. Нічого нового не побачив. Радий за Віталіка, і за себе, що не змарнував свій час. Доречі Віталіка бачив особисто в 2008 році в Канах, дуже позитивні враження. Розкута, впевнена в собі людина, ну здоровий звісно, сила відчувається на відстані. у спілкуванні - приємний, з гумором і без понтів.
Здивувала ворожа настроєність публіки. Невже в Польщі немає прихильників Кличків??? Коли Кличко вигравав і гра йшла, як то кажуть "в одні ворота", будь-яка інша публіка вітала би атаки боксера овацією, а тут... гробова тиша. Хоча, поляки є поляки... чого їм за українця тішитися. Взагалі сам Адамек сподобався, як людина (багато перед боєм не вихвалявся, як то робили деякі інше нігггери) і як боксер, витривалий і в міру технічний, хоча досить прямолінійний. Думаю, має непогані перспективи. Єдине, що з першого раунду було помітно, що ранувато йому проти Кличків. Не той рівень...
Ви так ПОКАЗОВО дивуєтесь, що це аж дивує. Ваші узагальнення недоречні. А українці тішаться українцями? Що, немає "ворожості" фанів київського "Динамо" до фанів донецького "Шахтаря"? Чи львівських "Карпат" до їх суперників? А як вам ось таке: Як бачите - при одночасному моніторингу партнерів "Євро-2012" - України та Польщі - в Польщі такої ганьби не було. Серйозні порушення були зафіксовані лише в Україні. ---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ---------- ========== ЛЕННОКС ЛЬЮЇС ПРО ВІТАЛІЯ КЛИЧКА:
Хей або хворий, або кінчена падлюка. Краще б це було перше, тоді у нього був би шанс виздоровіти... А так - у нього може бути шанс отримати все, чого він "заслуговує", ще й від Віталія...
так, справи у супертяжах зовсім кепські, якщо інтерес до бою тепер викликається тільки піврічним киданням лайном... Хоча на мій погляд Хей цікавіше за Адамека, принаймні якщо порівнювати їх два останніх боя.
Ви такий гурман від боксу... Що навіть забули про Мохаммеда Алі та його слова на адресу суперників, забули про Тайсона і постійні скандали, що його супроводжували, тощо. Мені іноді смішно читати те, що кажуть деякі люди про бокс, сидячи на дивані і вкрившись пледом. Мені цікаво все, що стосується Кличків, тому-що їх "дивний" стиль боксу є неповторним і практично непереможним (аж до сьогоднішнього часу, за парою виключень), а система підготовки до бою - унікальною, надзвичайно прагматичною і вкрай результативною. Брати Кличко та їх команди - це безперечно видатне явище в світі боксу. Ці слова можна скасувати тільки одним способом - вийти проти когось із Кличків і перемогти. А це вдавалося вкрай рідко, давно, і тільки тому, що боксеру високого рівня неможливо упродовж десятків років боксувати без травм та десятками років бути на піку форми. Всі розмови про "нецікавість боксу" мені байдужі, бо достатньо ворухнути пальчиком на 2 мм, щоб перемикнути канал і дивитися "більш цікаві" передачі.
так, ви праві, майже на дивані вкрившись пледом... у мене тепер всього три тренування на тиждень, у мої 40. Деколи навідь два... Можете сміятися , сміх - це корисно! Зробіть простіше: не читайте пости, де не розділяють вашої яскравої і новітньої, на ваш погляд, думки. Тоді навіть пальчиком не тре рухати вам жеж байдуже, то чого так хвилюватися? Ну немає зараз хто би переміг Кличків, і що? Цікавіше від цього, особливо бої Володі , не стають, для мене особисто. Ви іншої думки? Ну маєте право. Переконувати вас у чомусь не збираюся.
http://sport.bigmir.net/boks/profi/...ansljacija-boja-Vladimir-Klichko-Aleks-Leapai ---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ---------- всьо, бій скінчивсі....
100%! Без поняття - немоніторила. Та ви з росіянами так само товчетеся як і ми. Власне, істотної різниці між нами і вами я не бачу окрім мови і ЄС. А так в Україні немає як такої ненависті до інших рас чи релігій, при умові, якщо вони не "топчуть мої бурячки" Топтати бурячки в Україні - суворо заборонено !