Кличко vs Хей і всіх-всіх-всіх

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем DIDIO, 29 жов 2010.

1. Agaton

Agaton Well-Known Member

Тут є сервис тесктовий, хто прочитає польською.

http://sport.wp.pl/kat,122194,title...ja-na-zywo-z-gali,wid,13773237,wiadomosc.html

Ну все таки перші 2 рунди для Віталія :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  2. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ураааааааааааа!!!!!!!!!!!!! Кличко переміг!!!!!!!!!!!Мені аж жалко поляка.

• Подобається Подобається x 6
  3. Gron

Gron тафгай

Вітаміна з черговим захистом.
    Треба було зупиняти наприкінці 2-го раунду, коли Томаш пропустив, а Вітамін недобив.

4. Daisy

Daisy Well-Known Member

Бавився ним як кіт мишкою.

• Подобається Подобається x 4
  5. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ну нібито так, але там 40 тис. люди заплатило за відовіще... ось і комерція :dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  6. Gron

Gron тафгай

Та я не в притензії.
    Подобається більш агресивний бокс, але нажаль це в минулому.
    В хеві принаймі.
    Томаш сподобався відсутністю понтов, та шляхетністю.
    Йому ще б майстерністі та злісті.

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Адамека жалко. Бій потрібно було зупиняти раніше. Сміливий хлопець, стійкий і мужній, але за стійкість заплатить здоров"ям....А між іншим, Адамек зовсім не пацан. Це досвічений боксер, дворазовий чемпіон світу в двох вагових категоріях... Це вже його третя вагова категорія. Це викликає повагу.

Але вдіяти він АНІЧОГІСІНЬКО не зміг! "Смішна", "дивна" і навіть "незграбна" боксерська манера Віталія, як завжди, нейтралізувала будь-які "домашні заготовки", в тому числі "домашні завдання" Томаша і його команди.

Бій був дуже цікавий, суперники застосували різні тактичні прийоми, але я зупинюсь на найважливішому, і найцікавішому, як на мене.

Яку тактику підказує логіка і "класична боксерська школа", коли зустрічаються вищий-важчий і нижчий-легший боксери?

Нижчий і легший боксер має якнайбільше бити в корпус вищого, збивати дихання супротивника. Так Томаш і хотів зробити, це класика, і він від неї не відмовлявся...

Що протиставив Віталій? Класична школа пропонує захищати корпус багатьма прийомами, "пірнаннями", ухиляннями, блокуваннями, а також, зокрема, і особливою "зігнутою" стійкою, здійснюючи захист голови рукавичками, і корпусу - паралельними передпліччями і ліктями. Приблизно так:

А Віталій... просто опустив руки! Неймовірно - він ніби "просто відкрився"! Бий - не хочу! :)))

Але що це дало? А дало це Віталію надзвичайно важливі переваги:

1)Віталій захистив корпус, бо його руки були внизу, і він ними легко блокував удари Томека, які летіли "в живіт", а удари в голову старший Кличко нейтралізував, роблячи крок назад, чи "забираючи" голову. Ріст дозволяє.
    2)Суперник не міг наносити удари в корпус с дальньої дистанції, бо для цього йому потрібно було робити випад і нахилятися, підставляючи голову під жахливі удари Віталія, бо ж його залізні кулаки - поряд!
    3)Така стійка - руки внизу - повністю дезорієнтувала оборону Адамека, тому що удари Кличка летіли знизу, збоку і по неймовірних траєкторіях. Відслідкувати їх було просто неможливо, тому що Віталій продемонстрував просто чудову швидкість, яка в другому і наступних раундах не поступалася "швидкому" Томашу!

...Інколи деякі "кличконенависники" пишуть на форумах, що Кличко, мовляв, бере габаритами. Зріст, кулаки як кувалди, довжелезні руки...

На це відповідь проста - подивіться на Валуєва. Він ще вищий, ще важчий. Руки набагато довші.

І що? Він, як боксер, на 5 класів (як мінімум) нижче Віталія Кличка. Секрет Кличків у іншому. Це чудова команда, це каторжна праця, постійні виснажливі тренування, прецизійна оцінка суперника, його психології і манери бою, дисципліна, режим, здоровий спосіб життя. Все "просто". :)))

Сьогодні у братів немає в світовому боксі жодного достойного суперника. Тому, на мою думку, пора вибирати суперників на українському політичному рингу. Бо вони аж просяться. :)))

---------- Додано в 01:51 ---------- Попередній допис був написаний в 01:49 ----------

Не можу погодитись. Чи ліг би Томаш в другому раунді, чи в 12 - він би свої 3 млн доларів отримав у будь якому випадку. Тут інше. Він мужня людина, і тому стояв, доки міг, і навіть коли вже не міг. Жалко,звичайно, бо він точно сильно травмований, і це викликає стурбованість за його здоров"я.

Останнє редагування: 11 вер 2011
    • Подобається Подобається x 4
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

у нього тулуб засильно волосатий... а то мінус....

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:))) Це, звичайно, жарт, але Валуєв не викликає враження добре тренованого. Тонкі м"язи, обвисла шкіра - це наслідок недостатнього тренування, як на мене.

Так, були у Кличків і мускулистіші суперники. Наприклад, Бріггс, чи той же Хей. Але цим не вистачило інтелекту і моральності. Як довели брати - це надзвичайно важливі якості, потрібні для перемог. Якби вони довели це і в політиці - Україна мала б неабияку користь.

...:blush: Признаюсь, що з Володимиром тричі спілкувався, в тому числі двічі по телефону... Телефон не скажу... :))) Спілкувалися у справах комерційних, які "не пішли" з ряду причин. Це було в 1999 році.

А ще маю автограф Віталія. :crazy:

Останнє редагування: 11 вер 2011
    • Подобається Подобається x 7
  10. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Конечно, бить Кличкам уже некого, но и шоу выдавать за бокс тоже как-то... не того...

Интересные комментарии боя на одном из форумов:

11. Gron

Gron тафгай

12. Real

Real Well-Known Member

Пирнання - тільки від ударів в голову, пирнувши від удара в корпус можна не випирнути :pardon:
    Так, Віталік завжди чудово працював на відтяжках. Просто чудово! :good:

13. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

В жодному разі не відбавляю мужності польському спортсменові, але всі реклами і перерви між раундами коштують шалених грошей. Чула таку версію, і , думаю, вона справді близька до правди: все частіше бої в боксі закінчуються не в 2-3 раунді, а пізніше - щоб маси мали змогу рекламу глянути.
    Подивилася трошки на ютюбі.
    ОФФ. Що це за стадіон? Той що за Пляцом Грюнвальдським? Не памятаю точно.. зупинка трамваю на Шопена?

• Подобається Подобається x 1
  14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ні, ні, і ще раз - ні.

Прибуток від поєдинків складається з грошей за квитки, грошей за право транслювати поєдинок і рекламу на місці поєдинку. Ну і ще деякі дрібнички... :)

А рекламу по ТБ ви бачите лише у випадку "безплатних" телетрансляцій, за які канал ЗАПЛАТИВ. Як він має це окупити і мати прибуток? Крутить рекламу. Це українська специфіка, де немає платних каналів. А боксери тут ні до чого. Ви бачили рекламу, бо дивилися "безплатну" трансляцію. А ті, хто дивився платний канал - рекламу не бачать, вони бачать весь поєдинок.

Далі.

Уявіть собі 2 ситуації:

1)Боксер, на якого покладають надії, обіцяє нокаутувати в 2 раунді.
    2)Той же боксер обіцяє провести 12-ти раундовий поєдинок.

Невже в якомусь з цих випадків прийде менше публіки, бо бій "буде надто швидким"? Ні, звичайно.

Щодо бою Віталія з Адамеком... У мене склалося стійке враження, що Кличко ДІЙСНО стримував себе, щоб сильно не покалічити Адамека. Стримував, бо 100% контролював поєдинок, знає свою силу, і не хотів надто зашкодити Томашу. Адамек - чудова людина, досвічений боксер, і викликає симпатію, і я впевнений, що вони будуть друзями. Всі, очевидно, помітили, що Віталій після закінчення поєдинку поводився з Томашем дуже по-дружньому, що викликало шквал аплодисментів на стадіоні.

Ось саме тому Віталій поступово нарощував силу своїх ударів, в надії, що Томаш ось-ось впаде. Але той тримався. Я вважаю - у цьому випадку його рефері мали кидати на ринг рушника, щоб зупинити поєдинок, безнадійний для Томаша, бо він, програючи, але намагаючись демонструвати стійкість і сміливість, отримав понад 220 (!!!) ударів Кличка у голову. Навіть якщо це були не самі потужні удари Віталія...
    Безперечно, Адамеку потрібне буде довготривале інтенсивне лікування, і дай Боже, щоб це минулося без значних наслідків.

Ще раз варто наголосити - Адамек чудовий боксер, досвічений, дисциплінований, титулований. Але у випадку з Кличком Томаш, як і десятки боксерів до нього - ВДІЯТИ НІЧОГО НЕ МІГ. Він міг тільки намагатися триматися на ногах. Все.

Бокс - важкий і травматичний спорт... :dntknw:

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Так, це моя неточність, бо мені якось не попадалися описи боксерських прийомів українською мовою.
    Варто додати, що "пірнання", чи як його назвати українською, застосовується не тільки у захисті при ударі в голову, а й в контратаці суперника в корпус.

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ще й пошкодував глядачів - поляків.

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

Та мужність - мужністю, тут іншмй ньюанс. Адамек не міг перед 40-тисячною польською аудиторією просто відмовитися продовжувати бій. Довести до нокауту для Адамека -теж незручно, а от зупинка суддею - оптимальний варіант у даній ситуації. Бо шансів в Адамека не було, хоча один був: впадь Кличко і підверни ногу і пояс тю-тю...

17. Real

Real Well-Known Member

інтрига така собі слабенька, але була: в якому раунді Адамек впаде.
    Не цікаво стало дивитися супер тяжів :nea:

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Мда, тепер Кличку доведеться років до 60-ти чекати на наступного суперника: поки його хтось народить, відгодує, навчить і натренує :haha:

19. hunter

hunter мандрівник

або хай Люіс повернеться :crazy:

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мені подобається, що навіть після програшу Адамека, його вболівальники (принаймні, їх більшість) в Польщі не тільки не цькують, але поважають, і не менше, ніж раніше.

Давайте будемо розважливими. Потрібно розуміти, що брати Кличко не вічні у рингу. І дуже хотілося б, щоб вони знали міру, і вчасно пішли. Бо час невблаганний, і обов"язково настане день, коли молодий, амбітний, повний сил суперник виявиться сильнішим. Тоді можна втратити не тільки титули чи "імідж", а й здоров"я.

Дай Боже, щоб тоді на адресу Кличків лунали такі відгуки поваги, які зараз лунають на адресу Томаша Адамека.

Найрозумнішим, як на мене, був би тріумфальний вихід, принаймні, Віталія, на заслужений відпочинок. Гроші він і в бізнесі зможе заробляти.

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Не розумію - навіщо себе гвалтувати, і все ж таки дивитися "нецікавих супертяжів" Кличків? :pardon: В світі так багато "ще цікавішого"...

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)